• Slide 1
 • Slide 2
 • Slide 3
 • Slide 4

  Vakantie Litouwen, Letland, Estland & Rusland met de kinderen

  Bezoek met de kinderen Vilnius, Tallinn, Riga, het eiland Saaremaa, Sint-Petersburg en Moskou tijdens deze gezinsreis door de Baltische Staten. Deze rondreis heeft een brede waaier aan cultuur en natuur waar je met je gezin volop van kunt genieten.
  Tijdens deze 20 daagse rondreis reizen we door drie Baltische landen, Estland, Letland en Litouwen. Je bezoekt de hoofdsteden die na al die eeuwen hun overvloedige cultuur tijdens de verschillende perioden van de bezettingen hebben weten te behouden. Als variatie vertoef je aan de Oostzeekust in duingebieden en pittoreske dorpen. Vanaf daar reis je vervolgens verder naar de Russische stad Sint-Petersburg, die je zal verbazen met zijn cultuur, en eindigt je reis in het prachtige Moskou.

  Lees meer

  Ontdek alle hoogtepunten van Litouwen, Letland, Estland & Rusland

  Gedurende deze spannende family reis door de Baltische Staten en Finland bezoek je de prachtige steden Vilnius, Riga, Tallin, Helsinki en Turku. In Rusland bezoek je daarnaast Sint Petersburg en Moskou. Je geniet van de Baltische zeekust aan de Koerische Landtong, op Saarema en in Hanko, je bezoekt  avontuurlijke nationale parken zoals het Gaujas nationaal park. De family rondreis over de Baltische staten is een avontuur voor het hele gezin!

  Goed verzorgde family rondreizen
  We overnachten op het vaste land in middenklasse familiehotels die centraal gelegen zijn. Op Nida, Saarema en Hanko zullen we op loopafstand van de Baltische zee verblijven. Het ontbijt is bij de meeste accommodaties bij reissom inbegrepen. Onze Nederlandse reisbegeleiders zullen je alles vertellen over de Baltische staten en Finland/Rusland. We maken onderweg uiteraard gebruik van onze eigen bussen.

  Waarom Djoser family
  De rondreizen door de Baltische staten en Finland/Rusland zijn erop gericht je optimaal te laten genieten van deze prachtige bestemmingen, terwijl je nieuwe vrienden maakt van je eigen leeftijd. We stippelen de mooiste routes voor je uit, zorgen voor goede faciliteiten onderweg en organiseren leuke facultatieve uitstapjes voor je.  Je bepaalt zelf welke bezienswaardigheden je de moeite waard vindt om te bezoeken. Deze family-rondreis is inclusief boottochten en inclusief de nachttreinreis naar Moskou.

  Terug naar boven

  Klant­waardering

  9,0
  "Interessante en gevarieerde reis. Fijn dat steden worden afg..."
  "Interessante en gevarieerde reis. Fijn dat steden worden afgewisseld met een sportieve activiteit zoals fietsen of kanoën. Reisbegeleider en groepssfeer waren top! Een echte aanrader volgens jong en oud in ons gezin."

  Naam: Sarie P.
  Cijfer: 9,0
  Boek en reis met Djoser zekerheid Boek en reis met Djoser zekerheid

  Bekijk ook...

  • Brochure Family aanvragen
  • Actie - Nieuwsbrief Junior

  ANVR

  International Air Transport Association

  Go to top

  Update Rusland

  Door de situatie in de Oekraïne voert Djoser voorlopig geen reizen uit naar Rusland. We houden, in samenwerking met onze lokale partner, de ontwikkelingen in de gaten en updaten onze website als de situatie wijzigt.