Antarctica

Rondreis Antarctica

Tijdens deze bijzondere expeditiebootreis treed je in de voetsporen van Ernest Shackleton en Roald Amundsen. Dit waren de eerste ontdekkingsreizigers die dit onontdekte werelddeel bereikten. De Zuid-Shetland eilanden en de ongerepte Antarctische wildernis zijn een echte must voor natuurliefhebbers en een paradijs voor fotografen.

Lees meer

Alle hoogtepunten van Antarctica

Ontdek alle hoogtepunten van Antarctica

Goed verzorgde rondreizen
We overnachten tijdens de rondreis Antarctica in middenklasse hotels inclusief ontbijt en aan boord van de MS Ushuaia beschik je op het onderste dek over een 2-persoonsbuitenhut met patrijspoort en eigen sanitair. Opwaardering naar andere hutten is op aanvraag mogelijk. Onderweg maken we gebruik van eigen bussen. Er is Engelssprekende reisbegeleiding aanwezig en aan boord een gespecialiseerd team van internationale expeditie leiders en docenten die allen zeer enthousiast je het echte Antarctica laten beleven.

Waarom Djoser?

De rondreis naar Antarctica is erop gericht je optimaal te laten genieten en het echte Antarctica te leren kennen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Een rondreis Argentinië laat je optimaal de fantastische natuur van de laatste echt ongerepte wildernis op aarde zien. Je bepaalt zelf welke bezienswaardigheden je de moeite waard vindt om te bezoeken.

Terug naar boven

Klantwaardering

9,8

Je weet dat Antarctica bijzonder zal zijn maar de verwachtin...
Je weet dat Antarctica bijzonder zal zijn maar de verwachtingen zijn vele malen overtroffen... Ik was op Antarctica!! Ik voel me een zeer gezegend mens dat ik daar was met mijn zoon... Voor altijd blijft deze herinnering.... wauw! Mensen vragen of dit het geld waard was.... Jazeker, iedere euro....!

Jonna K. - 10,0
Terug naar boven
Chat met Djoser