ANVR

Reis zoeken

Soort reis

Regio

Land

Reisduur

Vertrekperiode

Prijs

Vakantie Namibië

Vakantie met Fish River Canyon, de hoogste zandduinen ter wereld in Sossusvlei en het Etosha wildpark. Ervaar de leegte van de woestijnen in dit fascinerende land.

Alle rondreizen Namibie:

Djoser Family:

Vertrek vanuit Duitsland

Reviews rondreis Namibie: 8,9

Geweldig avontuur. Veel afwisseling van steden, natuur en wi...
Geweldig avontuur. Veel afwisseling van steden, natuur en wildlife. Heel veel gezien en vooral beleeft. Uitstekende accommodaties en complimenten voor chauffeur Johannis en reisleider Geert Jan. Onvergetelijke ervaring.

Naam: Olaf + Angelique
Cijfer: 10

De robben van Cape Cross in Namibië

Bij Cape Cross, aan de verlaten Skeleton Coast van Namibië bevindt zich de grootste zeehondenkolonie van zuidelijk Afrika. Al van ver hoor je het rumoer van duizenden knorrende en blaffende robben. In tegenstelling tot de kale kust, waar het zelden regent als gevolg van de koude Benguela-golfstroom, is het zeewater rijk aan leven. De overvloed aan vis is een betrouwbare voedselbron voor de duizenden Kaapse pelsrobben van Cape Cross.
Vooral in november en begin december ziet het zwart van de robben, want dan worden de jongen geboren. De naam Cape Cross stamt trouwens af van het kruis wat neergezet is door de eerste Europese bezoeker, de Portugees Bartolomeus Diaz.

Laatst bekeken reizen

Er zijn geen laatst bekeken reizen.