1Reisgegevens

Bij stap 4 is het mogelijk kamertypes te wijzigen naar eigen voorkeur

2Opties

Met of zonder internationale vlucht?*

Bij de meeste reizen bestaat de mogelijkheid om de reis zonder internationale vluchten te boeken. De vanafprijs van het landarrangement kun je bij de betreffende bestemming terugvinden. Het boeken van een landarrangement kan ook van pas komen wanneer je reis binnen zes weken vertrekt. Kort voor vertrek is het namelijk mogelijk dat er geen plaatsen meer beschikbaar zijn op de vlucht. Natuurlijk doen wij altijd onze uiterste best om alsnog plaatsen te bemachtigen. Boek je alleen een landarrangement, houd er dan rekening mee dat wij voor al onze reizen een minimum aantal deelnemers nodig hebben, voor je je eigen vlucht boekt.

Kom je op een andere tijd dan de groep aan en/of vertrek je op een andere tijd dan de groep, dan dien je zelf je transfers van- en naar het hotel en/of de luchthaven te regelen.

De Galapagosverlenging is hieronder te boeken bij "Reis verlengen - Ja - Terugreis wijzigen".
Reis verlengen?*

Het is mogelijk je reis te vervroegen* en/of te verlengen. We kunnen proberen de datum van je heen- en/of terugvlucht te wijzigen, mits er plaats is op de vlucht van je keuze. De kosten hiervoor bedragen € 50,- per persoon, per gewijzigde vlucht. Eventuele meerkosten of afwijkende wijzigingskosten van luchtvaartmaatschappijen worden apart doorberekend. Na ontvangst van je verzoek tot verlengen, is wijzigen en omboeken niet meer mogelijk. Je zorgt ter plaatse zelf voor de transfer(s).

Het is momenteel erg druk met aanvragen waardoor het soms enkele weken kan duren voordat we weten of de aangevraagde vlucht beschikbaar is en tegen welk tarief.

* Bij Garuda is het niet mogelijk om de reis te vervroegen/eerder te vertrekken.

3Persoonlijke gegevens

Hoofdboeker/Reiziger 1

Contactgegevens

Noteer telefoonnummer bijvoorbeeld als +32 496123456 of +32 92230069

Gegevens internationale reispas

Reiziger {x}

Gegevens internationale reispas

4Extra opties

Vlucht

Het is mogelijk om een preferentie (voorkeur) voor raam- of gangpad door te geven. Djoser en de luchtvaartmaatschappij kunnen helaas geen garantie geven dat je die stoel daadwerkelijk krijgt. Bij Transavia, Swiss, British Airways en Air Transat is het niet mogelijk om een stoelpreferentie door te geven.

Kamerindeling

Visum

Extra opties

Djoser, met oog voor de wereld

Unicef bijdrage*

3+3=6 euro voor UNICEF!

Op reis zijn het de kinderen die het eerste contact met de bezoekers maken. Soms met het verzoek om een snoepje of een pen, maar ook om hun Engels te oefenen. Djoser krijgt vaak de vraag van reizigers of ze wat kunnen meenemen voor de kinderen in de landen die ze bezoeken. In plaats van het geven van ballonnen, pennen of snoepjes vraagt Djoser zijn reizigers bij de boeking om € 3,- of € 5,- (voor Family € 10,-) aan UNICEF te doneren. Djoser verdubbelt deze bijdrage. Zo helpen we allemaal mee aan een betere toekomst voor kinderen in de landen waar we naartoe reizen!

Actiecode

Vul hier een actiecode in indien van toepassing.

5Verzekeringen

Verzekering voor Belgische Reizigers:

Djoser werkt in België samen met VAB. Voor de Belgische reiziger bieden wij een aantal jaar- en tijdelijke formules aan. Na boeking krijgt u een mail met een overzicht van de verschillende mogelijkheden en de links om online een polis af te sluiten. Of contacteer ons kantoor in Gent 09/223.00.69 of per mail info@djoser.be.

6Boekingsoverzicht

Gegevens worden geladen