Djoser in België

Djoser in België


Kantoor Djoser BeldiëOf je nu ver weg op reis wil of liever dichtbij, bij Djoser zit je altijd goed. Met onze andere manier van reizen combineer je individuele vrijheid met het gemak van een groepsreis, goed geregeld vervoer en verblijf. 

Djoser is een Nederlandse reisorganisator die al meer dan 35 jaar wereldwijd groepsreizen organiseert. Maar ook steeds meer Belgen vinden hun volgende vakantiebestemming in het aanbod van meer dan 200 verschillende reizen naar 100 landen. Daarom heeft Djoser sinds 2007 ook een kantoor in Vlaanderen. Je kan ons vinden in een statig herenhuis te Gent, vlakbij het kunst- en cultuurcentrum Vooruit
 

Even voorstellen: het team

Collega's BelgiëBij Djoser Nederland en België werken meer dan 35 enthousiaste mensen keihard om jouw reis de ervaring van je leven te maken. 

In ons kantoor in België kan je terecht bij Rik en Lisa. Zij beantwoorden graag al je vragen, kunnen je helpen een gepaste keuze te maken in het ruime aanbod van Djoser, verschaffen je de nodige uitleg omtrent visa en verzekering, enzovoort. 

Ver weg of iets dichterbij, bij Djoser zit je altijd goed! Heb je vragen? Kom gerust even langs, mail naar info@djoser.be of bel 092230069. Je kunt ook chatten met onze medewerkers. 

Kies wat bij jou past

Op onze website en in onze brochures kun je de reis kiezen die het best bij jouw wensen past. Er is voor ieder wat wils. Verre reizen of iets dichterbij, je vindt het allemaal bij ons terug. Ga je graag fietsen of wandelen? Neem dan zeker een kijkje in onze wandel- en fietsbrochure. Wil je graag op reis met het hele gezin? Dan ben je bij Djoser Family aan het juiste adres. 

Groepssamenstelling

Onze groepsreizen bestaan gemiddeld uit 16 deelnemers. Het minimum aantal deelnemers is meestal 8 personen en het maximum 20 of 22, afhankelijk van de reis. Op de website vind je per reis het precieze aantal. Per afreisdata vind je tevens hoeveel inschrijvingen er al zijn, tot welke leeftijdsklasse de deelnemers behoren en of ze samen of alleen reizen.

Heb je bijkomende vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers.  

Vertrek vanuit Amsterdam - Schiphol

Onze reizen vertrekken, op een paar uitzonderingen na, per vlucht vanuit Amsterdam - Schiphol. Vanuit Brussel of Antwerpen vertrekken dagelijks diverse sneltreinen of stoptreinen naar deze luchthaven. Meer informatie rond vertrektijden en prijzen vind je terug op de website van de NMBS


Overnacht bij Schiphol en parkeer gratis! 

Bij vroege vertrekken vanuit Amsterdam - Schiphol raden wij je aan om de avond voor vertrek een hotelovernachting te reserveren vlakbij Schiphol. Vaak is er een Park, Sleep & Fly regeling waarbij je aan een voordelig tarief kunt overnachten en je wagen veilig kunt parkeren op de parking van het hotel gedurende jouw hele reis. Bekijk hier de hotels en parkings nabij Schiphol

Speciaal voor onze Belgische klanten onderhandelde Djoser een scherp tarief in het Ibis Hotel vlak bij de luchthaven van Amsterdam Schiphol Airport. Vooral bij vluchten die in de vroege uurtjes vertrekken of 's avonds laat aankomen, is dit handig. Je vertrekt uitgerust op reis of geniet nog na van een extra nachtje vakantie. 

Boek de nacht vóór of na je vakantie voor 90,00 EUR per kamer per nacht inclusief max. 21 dagen gratis parking. 

Een gratis shuttlebus brengt je naar de terminal en haalt je bij terugkomst opnieuw op. Je bespaart bovendien aanzienlijk op de parkeerkosten vermits je gratis parkeert. 

Alle informatie over deze actie vindt u terug via deze link.

Vertrek vanuit Brussel

Vertrek je liever niet vanuit Amsterdam - Schiphol, dan is dit geen enkel probleem. De meeste reizen kan je ook boeken zonder de vlucht, namelijk als landarrangement. Voor de exacte prijzen hiervan kan je contact opnemen met een van onze medewerkers. 

Bij het reserveren van een landarrangement kan je zelf jouw vluchten naar wens regelen. je dient dan zelf in te staan voor de transfers van de luchthaven naar het hotel bij aankomst in het land van bestemming. De kennismaking met de groep en reisbegeleider vind hierbij ook plaats in het eerste hotel. 

SGR en VVRO

Djoser is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). 

Alle Djoser reizen vallen onder de garantieregeling van dit fonds, mits je in Nederland of België woont en/of de Nederlandse of Belgische nationaliteit bezit. Deze garantie houdt in dat je je vooruitbetaalde reissom terugkrijgt indien Djoser door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. 

Djoser is ook lid van de Vereniging van Vlaamse ReisOrganisatoren (VVRO). 

Calamiteitenfonds

Djoser is aangesloten bij de stichting Calamiteitenfonds Reizen. Dit betekent dat de reizen op onze website en in onze brochure binnen de grenzen vallen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds. Dit houdt in dat je als deelnemer aan een Djoserreis, mits je in Nederland of België woont en/of de Nederlandse of Belgische nationaliteit hebt, (een deel van) je reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een (door het fonds vastgestelde) calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren Tevens krijg je de eventuele noodzakelijke meerkosten vergoed indien wij, als gevolg van een dergelijke calamiteit, de reis moeten aanpassen of je vervroegd moeten repatriëren. Op je factuur staat de consumentenbijdrage van 2,50 EUR die Djoser afdraagt aan het Calamiteitenfonds. 

Reissom betalen

Na het boeken van de reis ontvang je een factuur in jouw mailbox. Pas dan betaal je een voorschot van 20% van de reissom. Indien je minder dan 12 weken op voorhand boekt, verzoeken wij om het volledige bedrag meteen te betalen. Na de boeking kan je betalen met bancontact of per overschrijving op onze Belgische bankrekening.

Het bankrekeningnummer van Djoser in België is: BE19 3101 6045 9712 en BIC: BBRUBEBB. Vermeld bij betaling in de mededeling je klantennummer. 

Reisverzekering

Als Belg regel je best een reisverzekering naar Belgisch recht. Djoser biedt je hiervoor enkele formules aan via VAB. Deze reisverzekering dien je zelf online af te sluiten en te betalen. Alle informatie vindt u hier terug. 

EU Richtlijn 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302, omgezet door de wet van 21 november 2017 betreffende de verkoop van pakketreizen, gekoppelde reisarrangementen en reisdiensten.

Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. DJOSER BV is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. DJOSER BV, Breestraat 125, 2311 CM Leiden, Nederland beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt.

Basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

 • Voordat hij de pakketreisovereenkomst sluit, zal de reiziger alle essentiële informatie over de pakketreis ontvangen.
 • De aansprakelijkheid voor de goede uitvoering van alle reisdiensten die in de overeenkomst zijn opgenomen, berust altijd bij ten minste één professioneel.
 • De reiziger krijgt een noodtelefoonnummer of gegevens inzake een contactpunt via welk hij contact kan opnemen met de organisator of de reisagent.
 • De reiziger kan de pakketreis, met inachtneming van een redelijke termijn en eventueel tegen de betaling van extra kosten, aan een andere persoon overdragen.
 • De prijs van de pakketreis kan alleen worden verhoogd indien specifieke kosten toenemen (bijvoorbeeld brandstofprijzen), indien zulks uitdrukkelijk in de overeenkomst is opgenomen, en in elk geval niet later dan twintig dagen vóór het begin van de pakketreis. Indien de prijsverhoging hoger is dan 8 % van de prijs van de pakketreis kan de reiziger de overeenkomst opzeggen. Indien de organisator zich het recht op een prijsverhoging voorbehoudt, heeft de reiziger recht op een prijsvermindering wanneer de relevante kosten zouden afnemen.
 • Ingeval een van de essentiële elementen van de pakketreis, met uitzondering van de prijs, aanzienlijk wordt gewijzigd, kan de reiziger de overeenkomst zonder betaling van een opzegvergoeding opzeggen en krijgt hij een volledige terugbetaling. Indien de professioneel die voor de pakketreis verantwoordelijk is, de pakketreis vóór het begin van de pakketreis annuleert, heeft de reiziger recht op terugbetaling en, indien passend, op een schadevergoeding.
 • De reiziger kan de overeenkomst in uitzonderlijke omstandigheden zonder betaling van een opzegvergoeding vóór het begin van de pakketreis opzeggen, bijvoorbeeld wanneer er op de plaats van bestemming ernstige veiligheidsproblemen zijn die waarschijnlijk gevolgen zullen hebben voor de pakketreis.
 • Daarnaast kan de reiziger de overeenkomst te allen tijde vóór het begin van de pakketreis opzeggen tegen betaling van een passende en gerechtvaardigde opzegvergoeding.
 • Indien na het begin van de pakketreis aanzienlijke elementen van de pakketreis niet zoals afgesproken kunnen worden geleverd, moet een geschikt alternatief arrangement aan de reiziger worden aangeboden, zonder extra kosten. Indien de diensten niet worden uitgevoerd volgens de overeenkomst en dit aanzienlijke gevolgen heeft voor de uitvoering van de pakketreis en de organisator dit probleem niet heeft verholpen, kan de reiziger de pakketreisovereenkomst zonder betaling van een opzegvergoeding opzeggen.
 • In geval van reisdiensten die niet uitgevoerd zijn of niet goed uitgevoerd zijn heeft de reiziger ook recht op een prijsvermindering en/of schadevergoeding.
 • De organisator is verplicht reizigers die in moeilijkheden verkeren, bijstand te verlenen.
 • Indien de insolventie van de organisator de doorverkoper na het begin van de pakketreis intreedt en het vervoer in de pakketreis inbegrepen is, wordt er voor repatriëring van de reiziger gezorgd. DJOSER BV heeft zich van bescherming bij insolventie voorzien bij de Stichting Garantiefond Reisgelden. Wanneer diensten door de insolventie van DJOSER BV niet worden verleend, kunnen reizigers met deze entiteit of, in voorkomend geval, de bevoegde autoriteit contact opnemen:

  Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)
  Admiraliteitskade 73
  3063 ED Rotterdam
  tel.: (+31) 010 4146377
  email: sgr@sgr.nl


Klik hier voor de volledige tekst van de richtlijn (EU) 2015/2302, als omgezet door de wet van 21 november 2017 betreffende de verkoop van pakketreizen, gekoppelde reisarrangementen en reisdiensten.

Informatiedagen en beurzen

Wij organiseren meerdere informatiedagen in diverse Vlaamse steden zoals Gent, Antwerpen, Kortrijk, Leuven en Hasselt. Op deze informatiedagen maak je uitgebreid kennis met Djoser. Zo krijgt je er filmpresentaties te zien, maak je kennis met onze reisbegeleiders en kan je al je mogelijke vragen stellen aan onze medewerkers. De toegang tot deze informatiedagen is volledig gratis! Gelieve je wel vrijblijvend aan te melden via onze website zodat wij een idee hebben van het aantal geïnteresseerden. Klik hier voor een overzicht van data en locaties.

Contact Djoser

Bagattenstraat 176
9000 Gent, België
tel: 09/223 00 69
www.djoser.be
info@djoser.be


Openingstijden

Maandag - vrijdag: doorlopend open van 9.00 tot 17.30 uur

Zaterdagen: voorlopig gesloten

Nieuwsbrief

Wil je vrijblijvend op de hoogte blijven van onze nieuwe reizen, promotie acties? nieuws? Vul dan hier jouw e-mailadres in.

Terug naar boven