Overzicht Nepal rondreizen van Djoser

Rondreis Nepal

Op rondreis door Nepal bezoeken we de belangrijke koningssteden Bhaktapur en Kathmandu. In het Chitwan Nationaal Park gaan we op zoek naar neushoorns. Dankzij een zesdaagse trektocht in het Nepalese bergmassief, Annapurna, krijg je een uitgebreid beeld van dit koninkrijk.

Lees meer

Nepal rondreizen

Nepal, alleen én in combinatie

Met Djoser kun je mooie rondreizen door Nepal maken. Naast de 20-daagse rondreis kun je ook kiezen voor een 16-daagse Nepal rondreis. Je kunt ook kiezen voor een combinatiereis, bijvoorbeeld een rondreis door India & Nepal of Tibet & Nepal. De rondreis in Nepal start in de hoofdstad Kathmandu. Hier kom je onder andere overal tempels tegen. Een wandel- en fietsreis door Nepal behoort ook tot de mogelijkheden. Wil je met je gezin op reis? Bekijk dan de Djoser Family-reis India & Nepal.

Goed verzorgde rondreizen
We overnachten tijdens de rondreis Nepal in middenklasse hotels met standaard faciliteiten. Tijdens de trekking overnacht je in de zogenoemde ‘tea houses’. Vanuit hier heb je een prachtig uitzicht. We maken onderweg gebruik van eigen bussen. Er is Nederlandse reisbegeleiding aanwezig en ook worden lokale gidsen ingezet om je het echte Nepal te laten zien.

Waarom Djoser?
De Nepal rondreis is erop gericht je optimaal te laten genieten en het echte Nepal te leren kennen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Een rondreis Nepal laat je zowel de fascinerende cultuur, als de fantastische natuur zien. Je bepaalt zelf welke bezienswaardigheden je de moeite waard vindt om te bezoeken.

Terug naar boven

Reviews Nepal reizen

Gemiddelde beoordeling: 8,7

 • Wat een reis!!! Indrukwekkend.... Te veel indrukken om weer te geven. Voor reizigers die zich verheugen op een rustig reisje, vergeet het. De wegen zijn zo slecht dat de verplaatsingen enorm lang uitvallen. Gelukkig hadden we een prima reisbegeleidster die ons met veel enthousiasme motiveerde.

  8,0 (Rondreis Nepal, 16 dagen)

  8,0
 • Genoten van onze 16 daagse rondreis door een mooi indrukwekkend bijzonder Nepal. Zo’n ontzettend vriendelijke bevolking...overal de lachende gezichtjes... Met dank aan Gonnie en onze fijne groep. Een aanrader voor iedereen!

  8,0 (Rondreis Nepal, 16 dagen)

  8,0
 • Super reisje, fijn gezelschap...

  9,0 (Rondreis Nepal, 16 dagen)

  9,0
 • Zeer leuke reis. Goede begeleiding van de reisbegeleider. Hartelijk dank voor de nazorg ivm vertraging vlucht.

  9,0 (Rondreis Nepal, 16 dagen)

  9,0
 • Een zeer mooi en uitgebreid beeld van Nepal gekregen. Een heel bijzonder land met de vriendelijkste mensen van Azië. Oog in oog met een neushoorn staan in de tuin van het hotel was een magische ervaring. Door onze fantastisch reisleidster Paula en de leuke groep een topreis gehad. Namaste Nepal.

  8,0 (Rondreis Nepal, 16 dagen)

  8,0
 • Een hele mooie reis met heel veel indrukken. Kathmandu vreselijk druk, maar daarna een stuk rustiger. Hele fijne reisleider en groep.

  8,0 (Rondreis Nepal, 16 dagen)

  8,0
 • Een veelzijdige en onvergetelijke reis! Goed om mee te maken hoe mensen in hele andere omstandigheden leven dan wij. In positieve maar ook in minder positieve zin. Prachtige natuur.

  9,0 (Rondreis Nepal, 16 dagen)

  9,0
 • Mooie reis, met als hoogtepunt Chitwan.

  7,0 (Rondreis Nepal, 16 dagen)

  7,0
 • Een mooie reis, cultuur en natuur in een mooie mix. Zorg voor goede wandelschoenen en een beetje conditie en de weg ernaartoe zal je niet snel vergeten.

  8,0 (Rondreis Nepal, 16 dagen)

  8,0
 • Wat is Nepal een prachtig land, zelfs nu, na de aardbeving van 2015. Prachtige natuur, onvergetelijke Himalaya, mooie oude dorpjes en de liefste mensen van Azië!

  9,0 (Rondreis Nepal, 16 dagen)

  9,0
 • Het was een mooie bijzondere reis, zoals de meer bij Pokhara en de Himalayagebergte bij Nagarkot. Desondanks de overstroming in de zomer 2017 bij Chitwan National Park hebben we prachtige dieren, vogels en krokodillen gespot. Onze reisleidster was top! De wegen zijn slecht, maar was de reis waard.

  9,0 (Rondreis Nepal, 16 dagen)

  9,0
 • Nepal... een land vol mooie mensen, uitzichten (want ja, dat is met het Himalaya gebergte in de buurt een hoogtepunt) en rituelen. Een hele ervaring rijker.

  8,0 (Rondreis Nepal, 16 dagen)

  8,0
 • Nepal is een geweldige bestemming en voor iedereen aan te raden! Een mooie rondreis gemaakt langs bijzondere plaatsen, zoals Patan en Bhaktapur. Vanaf Nagarkot en Sarangkot heb je bij goed weer fantastisch uitzicht op de valleien en de Himalaya. In Chitwan NP een neushoorn van zeer dichtbij gezien!

  10,0 (Rondreis Nepal, 16 dagen)

  10,0
 • We hebben een hele fijne reis gehad naar Nepal ( 22-4 t/m 7-5-16 ) goed vervoer, goede hotels, een hele leuke groep en vooral een hele leuke en zeer bekwame reisbegeleidster Aafke. Dit was mijn derde reis naar Nepal, maar tevens de mooiste!

  10,0 (Rondreis Nepal, 16 dagen)

  10,0
 • Geweldige vakantie Het motto van Djoser is vrijheid blijheid en ze maken dit ook waar wil je mijn reisverslag lezen ga dan naar http://vakantienepal2013.blogspot.nl/ daar staan ook de foto's op.Wij zijn voor de eerste keer met Djoser op vakantie geweest maar wat ons betreft niet de laatste keer.

  8,0 (Rondreis Nepal, 16 dagen)

  8,0
 • Het was een prachtige reis! Bukthapur is stil staan in de middeleeuwen! Het bezoek aan het Chitwan park was grandioos, neushoorn gezien met een kleintje er bij, rustig aan het grazen!

  7,0 (Rondreis Nepal, 16 dagen)

  7,0
 • Een wervelwind van gevoelens bekruipen je tijdens het maken van deze reis. Veel indrukken opgedaan, genoten van de geuren van de kruiden en het bijwonen van een boeddhistische dienst (Puja) Wel veel armoede en viezigheid gezien tijdens de reis en je wordt weer met beide benen op de grond gezet.

  8,0 (Rondreis Nepal, 16 dagen)

  8,0
 • Een fantastische en onvergeteljjke reis met de zonsopgang op Poonhill als hoogtepunt! De trekking was zeer leuk en zeker niet te zwaar zodat er tijd genoeg was om te genieten van het mooie uitzicht! Goede reisbegeleiding die steeds klaar stond om antwoord te geven op onze vragen!

  8,0 (Rondreis Nepal met trekking, 20 dagen)

  8,0
 • Schitterende reis. Enthousiaste en kundige reisbegeleidster

  8,0 (Rondreis Nepal met trekking, 20 dagen)

  8,0
 • Dit was een geweldige reis. Nepal heeft veel te bieden qua cultuur (tempels die je nergens anders ziet) - natuur (met sneeuwtoppen bedekte bergtoppen tot rijstvelden en Natuurparken) - diversiteit aan mensen die prachtig zijn om te zien en uiterst vriendelijk bovendien. Een reis om nooit te vergeten

  8,0 (Rondreis Nepal met trekking, 20 dagen)

  8,0
 • Een zeer gevarieerde reis. Van het drukke Kathmandu tot de rust tijdens de trekking. Tijdens de trekking snoep je een beetje van de Himalaya, en het vraagt naar meer. Reisbegeleidster Loes gaf nog een extra toevoeging door haar enthousiasme over het land.

  9,0 (Rondreis Nepal met trekking, 20 dagen)

  9,0
 • Mooie reis in een mooi land met vele tegenstellingen. De trekking is pittig maar goed te doen met een goede conditie / voorbereiding. Bovendien worden de inspanningen beloond met schitterende vergezichten. Om nooit te vergeten....

  8,0 (Rondreis Nepal met trekking, 20 dagen)

  8,0
 • Het was een zeer gevarieerde, inspannende maar tegelijkertijd ook een ontspannen reis in een prachtig land, mooie natuur en cultuur met lieve mensen en medereizigers. Reisbegeleidster Paula en haar agenten ter plaatsen hebben mij ontzorgd en dat was precies wat ik nodig had.

  9,0 (Rondreis Nepal met trekking, 20 dagen)

  9,0
 • Zeer leuke reis met gevarieerde groep, zowel qua leeftijd als qua achtergrond en reiservaring. We werden 'losgelaten' waar mogelijk en begeleid waar nodig. Weer een heel leuke ervaring, op naar de volgende Djoser-reis

  9,0 (Rondreis Nepal met trekking, 20 dagen)

  9,0
 • Zeer veel gezien, nooit gedacht dat een trekking zo plezant kon zijn. Zeker een aanrader.

  10,0 (Rondreis Nepal met trekking, 20 dagen)

  10,0
 • De Himalayatrekking was letterlijk en figuurlijk het hoogtepunt van deze vakantie! Fantastisch was ook het contact en interactie met de porters en de gids!

  7,0 (Rondreis Nepal met trekking, 20 dagen)

  7,0
 • We hebben een prachtige reis gemaakt door India en Nepal. De prachtige steden, oogverblindende Taj Mahal en kleurrijke mensen, Varanasi, zo mooi! Echt onvergetelijk. Onze reisleidster Germa was geweldig en zijn we heel dankbaar voor de fijne begeleiding en gezelligheid! - M & B

  8,0 (Rondreis India & Nepal, 22 dagen)

  8,0
 • India was mooi en kleurrijk, mysterieus en hectisch. Je komt ogen te kort. Nog zeer authentiek. Heel vriendelijke en gastvrije bevolking. Nepal viel wat tegen, mede door het bewolkte weer en de smog. Meer toeristisch. Prima reisbegeleider Germa en ook onze reisgenoten waren top.

  8,0 (Rondreis India & Nepal, 22 dagen)

  8,0
 • Wat een prachtige reis en wat een fijne begeleiding door Yana! Het was het grote genieten! Zoveel indrukken en mooie momenten! Wel denk ik dat de overnachting beter met een nacht kan worden uitgebreid en bijvoorbeeld Varanasi een nacht minder, de indicatie van EUR 200,00 zakgeld per week, is te laag

  8,0 (Rondreis India & Nepal, 22 dagen)

  8,0
 • Fantastische reis. India en Nepal op en top. Maaike (onze reisgids) deed dit geweldig! Ze deelt haar gedrevenheid en positivisme met de ganse groep. Eén tip: Maak je 'huiswerk' voor je vertrekt en laat de indrukken op je afkomen. We genieten nog dagelijks na!

  10,0 (Rondreis India & Nepal, 22 dagen)

  10,0
 • Dit is een bijzonder mooie, afwisselende reis waarbij je enorm veel indrukken opdoet. De vele (optionele) excursies zijn zeer de moeite waard. Onder de enthousiaste en deskundige leiding van reisleidster Maaike en een fijne groep reisgenoten hebben we (wederom) met Djoser een geweldige reis gehad!

  10,0 (Rondreis India & Nepal, 22 dagen)

  10,0
 • India: you love it or hate it. I love it! Wat een indrukwekkend land. De chaos, de kleurrijke mensen, de prachtige Taj Mahal, Varanasi. Je raakt niet uitgekeken. Daarna een week rust in het mooie groene Nepal. Een goede afwisseling! Reisleidster Margriet was een topper! Tip: binnenlandse vlucht.

  8,0 (Rondreis India & Nepal, 22 dagen)

  8,0
 • Boeiend reisprogramma, een must voor wie in korte tijd veel wil zien van India/Nepal. Bijzonder is het contrast tussen beide landen op vlak van cultuur en natuur. Een overweldigende beleving voor alle zintuigen. In een chaotisch land als India maakt een goede begeleiding het verschil, pluim voor Henk.

  8,0 (Rondreis India & Nepal, 22 dagen)

  8,0
 • Een boeiende reis door twee landen die op elkaar lijken, maar toch ook heel verschillend zijn. Goed opgezette reis die je in relatief korte tijd langs veel hoogtepunten brengt. Fascinerende cultuur, goede groep en perfecte reisbegeleiding maakten de reis tot een mooie ervaring.

  8,0 (Rondreis India & Nepal, 22 dagen)

  8,0
 • Op mijn bucketlijst stonden de Taj Mahal en de Himalaya. Deze reis is echter veel meer. Na 3 weken zit mijn hoofd vol met indrukken. Het verkeer, te veel om te zien in Varanassi, de natuur in Nepal. Goed dat ik uiteindelijk had besloten om deze reis in groepsverband te maken. Aanrader deze reis.

  9,0 (Rondreis India & Nepal, 22 dagen)

  9,0
 • 1 zeer interessant traject met onvergetelijke reiservaringen 2 bijzonder aangenaam reisgezelschap 3 goede reisbegeleider, misschien iets te weinig reisgids 4 enkele hotels ondermaats ( op hygiënisch gebied ) 5 vier verloren dagen door lange busverplaatsingen op slechte wegen in vastlopend verkeer

  7,0 (Rondreis India & Nepal, 22 dagen)

  7,0
 • Prachtige reis. Leuke groep. Geen klachten. En waren deze er wel dan werden ze opgelost door onze zeer goede gids Ton. Zeker nog een keer mee met Djoser. Allemaal bedankt.

  9,0 (Rondreis India & Nepal, 22 dagen)

  9,0
 • Wat een ongelooflijke ervaring! India is het éne hoogtepunt na het andere, de drukte, de chaos, de schoonheid, de cultuur, de kleuren en geuren, het straatleven. Hoogtepunten te over, met Varanassi en haar ghats als absoluut hoogtepunt. De Himalaya in Nepal en reisleider Ton maakten het áf!

  10,0 (Rondreis India & Nepal, 22 dagen)

  10,0
 • Mooie reis met een uitstekende reisbegeleider die overduidelijk van alles weet over beide landen. Prima chauffeurs die zich staande houden tussen soms idiote weggebruikers en bovenal een leuke groep medereizigers waardoor vakantie zeer geslaagd genoemd kan worden.

  8,0 (Rondreis India & Nepal, 22 dagen)

  8,0
 • Geweldige reis! We hebben de hoogtepunten van noord India gezien en zeker Varanasi was geweldig, India ten voeten uit. Nepal is een heel ander land en de combinatie maakt deze reis nog leuker. De deskundigheid van onze reisleider heeft ervoor gezorgd dat we deze landen goed hebben leren kennen.

  10,0 (Rondreis India & Nepal, 22 dagen)

  10,0
 • Nog geen 24 uur terug van de 22-daagse India Nepal reis en een korte review maken is niet eenvoudig. India is een continue beleving van pieken, het is zo extreem vies maar ook weer zo mooi door zijn hektische en kleurrijk bestaan. India moet je beleven. Nepal prachtig landschap en het volk heel lief

  8,0 (Rondreis India & Nepal, 22 dagen)

  8,0
 • Vanaf de aankomst in Delhi tot het vertrek uit Kathmandu, was dit één grote belevenis. Het intrigerende van de Indische cultuur gecombineerd met de mooie natuur van Nepal, maakten van deze reis een ongelooflijk avontuur waarbij alle zintuigen tot het uiterste werden gedreven om alles te bevatten!

  10,0 (Rondreis India & Nepal, 22 dagen)

  10,0
 • Geweldige mooie reis door India en Nepal. Enorm veel indrukken opgedaan in een heel andere wereld. Goed georganiseerd door Djoser met een geweldige reisbegeleidster, Alette !

  10,0 (Rondreis India & Nepal, 22 dagen)

  10,0
 • Ik kijk met zeer veel plezier terug op de rondreis door India en Nepal. Elke dag veel gezien en gedaan, onder de deskundige en enthousiaste begeleiding van reisleidster Maaike. Dicht in de buurt gekomen van real life in India, dicht bij de gewone mensen en hun rituelen. Veel geleerd over hindoeisme.

  10,0 (Rondreis India & Nepal, 22 dagen)

  10,0
 • Mooie tempels, leuke ervaring zeker. Nepal is absoluut de moeite en zeer goede reisbegeleidster Marcella.

  8,0 (Rondreis India & Nepal, 22 dagen)

  8,0
 • Drie weken India-Nepal met Djoser was weer een bijzondere ervaring. Kleurrijk en vol met bijzondere ervaringen. Doordat je veel je eigen weg kan gaan, kom je terecht bij de locals, bezoek je onverwacht een schooltje en beleef je avonturen. Vol verwondering. Bedankt voor een onvergetelijke reis!

  9,0 (Rondreis India & Nepal, 22 dagen)

  9,0
 • Bijzonder reiservaring. Twee totaal verschillende landen. Veel ellende en armoede gezien, maar India en Nepal hebben ook zoveel moois! Onze reisgids Margriet, heeft alles gedaan om deze reis voor ons onvergetelijk te maken. Het programma was zeer afwisselend. Enige minpunt is de lange busreizen.

  8,0 (Rondreis India & Nepal, 22 dagen)

  8,0
 • Een reis om nooit te vergeten! Met een groep mensen die de prachtige kwaliteiten bezitten om in harmonie met elkaar om te gaan. Dit heeft samen met onze unieke reisleidster, deze prachtige India, Nepal reis tot een succes gemaakt.

  9,0 (Rondreis India & Nepal, 22 dagen)

  9,0
 • Een mooie afwisselende reis. Prima reisbegeleiding. Ik zou het programma zelf aanpassen m.b.t. Chwitwan, dat kan 1 dagen korter want het park daar valt tegen. Pokhara daarentegen zou ik een dag langer doen

  8,0 (Rondreis India & Nepal, 22 dagen)

  8,0
 • De prachtige reis naar India/Nepal was tot in de PUNTJES geregeld. Reisleider Henk dacht overal aan, waarvoor heel hartelijk dank. Henk is bijzonder, heeft een scherp oog voor zijn medemens, is hulpvaardig, zorgzaam en heeft een goede dosis humor. Hans & Yvonne

  10,0 (Rondreis India & Nepal, 22 dagen)

  10,0
 • Een reis die alle tegenstellingen van een manier van leven, alle externe prikkels intens op je inwerken en je niet onberoerd laten. Dit moet je zelf aan den lijve ervaren hebben.

  7,0 (Rondreis India & Nepal, 22 dagen)

  7,0
 • Wat een achtbaan deze reis! Geweldige landen de drukte (toeteren, overal auto's, geen regels) en veelzijdigheid van India is genieten, de rust in Nepal echt vakantie. En goede begeleiding van Margriet. Echt een aanrader. En India ik kom zeker terug! Wat heb ik genoten! Djoser en Margriet bedankt.

  9,0 (Rondreis India & Nepal, 22 dagen)

  9,0
 • Een mooie/interessante rondreis, door de verschillende landen India/Nepal, vooral Varanasi is een hoogtepunt, en dat in 1 reis, echt een aanrader, en goede reisleiding (Margriet) heeft veel (gezellige) kennis van de landen !

  9,0 (Rondreis India & Nepal, 22 dagen)

  9,0
 • Mooi, drukke en vermoeiende reis. Hebben genoten van de vele hoogte punten. Maar ook soms schokkend om te zien hoe mensen leven. Varanasi is wat dat betreft een hoogte én een diepte punt. India met z'n drukte en Nepal met de natuur en rust. Een vakantie met tegenstellingen waar je veel van leert!

  8,0 (Rondreis India & Nepal, 22 dagen)

  8,0
 • Elke dag weer een nieuwe verassing. Een geweldig mooie reis!!!!! Cora en Rien

  10,0 (Rondreis India, Rajasthan & Nepal, 30 dagen)

  10,0
 • Hoewel ik wist, dat India arm en vuil zou zijn, werd dat pas echt duidelijk toen ik er was. Heb - mede door de enthousiaste reisbegeleiding - veel geleerd van de Indiase cultuur en genoten van de Rajastaanse kleurrijkheid. Nepal was - tot Kathmandu - een verrassing: schoner en stiller. Een aanrader.

  9,0 (Rondreis India, Rajasthan & Nepal, 30 dagen)

  9,0
 • Deze reis was zeer indrukwekkend, zowel wat de omstandigheden betreft (koud, hoog tempo in het begin, het lawaai, de kleuren en geuren, de busdagen, de treinreis ....) en de prachtig mooie lieve mensen, het heerlijke eten, de adembenemende natuur met name in Nepal. Niet geschikt voor muggenzifters!!!!

  9,0 (Rondreis India, Rajasthan & Nepal, 30 dagen)

  9,0
 • Het was een fantastische reis. India is overweldigend en zeer indrukwekkend. Elke dag was er wel een hoogtepunt en we kwamen ogen te kort. Ook Nepal is prachtig; minder hectisch en mooie natuur. Ook hier zeer bijzondere bezienswaardigheden zoals de koningssteden in Kathmandu. Heerlijk gegeten!

  9,0 (Rondreis India, Rajasthan & Nepal, 30 dagen)

  9,0
 • Heel afwisselende reis met veel cultuur en natuur. Soms lange reisdagen, maar zo kom je wel op mooie plaatsen. India is wel een heel andere wereld. Doe deze reis, het is de moeite waard!

  8,0 (Rondreis India, Rajasthan & Nepal, 30 dagen)

  8,0
 • Een heel indrukwekkende reis, vol van tegenstellingen en ervaringen die je eigen "hoe het hoort" volledig op zijn kop zetten. Kleurrijk, chaotisch, interessant en aangrijpend, alle clichés over India zijn waar, maar daarbij hoort ook dat het ervaren daarvan een onvergetelijke ervaring oplevert.

  9,0 (Rondreis India, Rajasthan & Nepal, 30 dagen)

  9,0
 • Interessante, leerzame goede verzorgde reis (bus was wat minder, bereiders daarentegen vriendelijk en behulpzaam). Alle credits wat ons betreft naar de reisleidster, Jennifer, voor wie geen moeite te veel was.

  8,0 (Rondreis India, Rajasthan & Nepal, 30 dagen)

  8,0
 • Een prachtige afwisselende reis waar we een hoop mooie herinneringen aan overhouden. Zowel cultuur als natuur. De drukte en chaos van India en daarna de rust in Nepal. Enige kanttekening zijn de vele lange busdagen. Misschien op te lossen met binnenlandse vlucht(en)?

  8,0 (Rondreis India, Rajasthan & Nepal, 30 dagen)

  8,0
 • Prijs-kwaliteit prima in orde. Veel meegemaakt en gezien, begeleiding zeer goed. Bussen mogen wel wat beter, zeker die in Nepal zonder airco. Het zijn lange busreizen, veel reisdagen, mag iets meer rust in het programma.

  8,0 (Rondreis India, Rajasthan & Nepal, 30 dagen)

  8,0
 • Ongelooflijk fantastische reis, niet ten minst dank zij de goede zorgen van onze begeesterde reisbegeleider Henk.

  10,0 (Rondreis India, Rajasthan & Nepal, 30 dagen)

  10,0
 • Fantastische reis, we hebben volop genoten van alle contrasten; de mensen, de natuur, de cultuur en historie van India en Nepal. Een onvergetelijke reis. De reisbegeleider was subliem.

  10,0 (Rondreis India, Rajasthan & Nepal, 30 dagen)

  10,0
 • Een fijne gevarieerde reis in veel opzichten. Landschappen van woestijn tot (laag-)gebergte; mensen, nèt als de vogels, in felle kleuren; dieren die je alleen uit de dierentuin kent. Forten, paleizen en mausolea brengen je eeuwen terug in de tijd.... Nu heerst het recht van de sterkste.

  8,0 (Rondreis India, Rajasthan & Nepal, 30 dagen)

  8,0
 • Besten, wij hebben ontzettend genoten van deze reis. Mede ook door onze goede reisleider! Veel gezien en veel mooie indrukken opgedaan. We kwamen moe (beetje ziek wel) maar voldaan thuis. Op één enkele na waren alle hotels goed tot zeer goed. Alles was prima geregeld. Nu nog nagenieten met alle foto's.

  10,0 (Rondreis India, Rajasthan & Nepal, 30 dagen)

  10,0
 • Wat een geweldige reis, veel gezien, ervaren en gedaan. Onbeschrijfelijk dit moet je echt gedaan hebben. Een hele leuke groep en een zeer fantastische reisbegeleider, die met hart en ziel zijn kennis beide landen deelt. Dank, dit zal ik niet snel vergeten.

  10,0 (Rondreis India, Rajasthan & Nepal, 30 dagen)

  10,0
 • Het was echt een top reis! Prima te doen als alleenreizend meisje van 19 jaar! Prachtige dingen gezien, genoeg vrijheid gehad om mijn Indiase vriend tegen te komen, fijne verblijfplaatsen, een goede reisleider en een relaxte reis met prachtige herinneringen gekregen! Heel erg bedankt!

  9,0 (Rondreis India, Rajasthan & Nepal, 30 dagen)

  9,0
 • We hebben 'n prachtige reis gemaakt: mooi, druk programma...Boeiend, indrukwekkend en je komt ogen, oren (& neus..!) tekort om alles wat je meemaakt in je op te nemen...De reis was prima verzorgd (de tenten op de Kamelensafari zijn wel aan vervanging toe) & de reisbegeleidster was top!

  8,0 (Rondreis India, Rajasthan & Nepal, 30 dagen)

  8,0
 • Het was een geweldige reis! De groep ging met elkaar op. Yvonne was ook geweldig ondanks dat het haar eerste keer in Nepal en Tibet was. Ze kon goed met lastige momenten omgaan.

  9,0 (Rondreis Tibet & Nepal, 20 dagen)

  9,0
 • Fantastische reis, mooi opgebouwd reisprogramma, indrukwekkend landschappen en sfeervolle tempels. Het bezoek aan het Potala Paleis was een van de vele hoogtepunten. Vervoer en hotels waren prima en alles uitstekend geregeld door enthousiaste reisbegeleidster en lokale gids.

  9,0 (Rondreis Tibet & Nepal, 20 dagen)

  9,0
 • Het was erg fijn om tijdens deze reis een eigen bus te hebben. Zo konden wij op de meest prachtige plekjes stoppen.

  9,0 (Rondreis Tibet & Nepal, 20 dagen)

  9,0
 • De lokale gids en de reisbegeleiding waren super. Zij hebben er samen voor gezorgd dat het een reis om nooit te vergeten is!

  8,5 (Rondreis Tibet & Nepal, 20 dagen)

  8,5
 • Het was geweldig om op het dak van de wereld te zijn. Het landschap was zo mooi en indrukwekkend.

  9,0 (Rondreis Tibet & Nepal, 20 dagen)

  9,0
 • De reis naar Nepal was heerlijk, ik vond het heel fijn om zo veel te wandelen en fietsen en minder met een bus te verplaatsen. De verplaatsing van de spullen was goed geregeld tijdens het fietsen.

  8,0 (Wandel- en fietsreis Nepal, 17 dagen)

  8,0
 • Een prachtige/pittige reis! De steile beklimmingen en afdelingen zijn een uitdaging. Ontzagwekkende mooie Himalaya! Kirsten een uitmuntende groepsbegeleider! Mooie opbouw van de reis! Lokaties lieten hier en daar wat te wensen over!

  9,0 (Wandel- en fietsreis Nepal, 17 dagen)

  9,0
 • Een op het eerste zicht vreemde, maar uiteindelijk zeer mooie combinatie van mountainbiken in Kathmandu Valley, trekken naar Poon Hill en uitbollen in Chitwan, aangevuld met een snuifje cultuur. Een shout-out naar Kirsten, voor de prima begeleiding en een zorgeloze afhandeling van werkelijk alles.

  10,0 (Wandel- en fietsreis Nepal, 17 dagen)

  10,0
 • Het was een hele mooie reis. Ik heb intens genoten van de natuur en cultuur. Het was een mooie uitdagen met het fietsen en wandelen. We hadden Kirsten als reisleider en ze heeft het super goed gedaan, alles liep soepel. Je bent een topper. Het is voor herhaling vatbaar. Pluspunt weinig bus dagen.

  9,0 (Wandel- en fietsreis Nepal, 17 dagen)

  9,0
 • Je moet echt goede conditie hebben en ervaring met mountainbiken en bergwandelingen. Maar als je dat hebt, is dit een geweldige reis. En dan even duimen dat je Kirsten als reisbegeleider krijgt. Echt een topper.

  10,0 (Wandel- en fietsreis Nepal, 17 dagen)

  10,0
 • Gisteren thuisgekomen van een prachtige reis in Nepal. Eigenlijk 3 reizen in 1: fietsvakantie, trekking en safari. Ook dankzij onze reisbegeleidster, Kirsten. Zij heeft het geweldig goed gedaan. Een echte Nepalkenster die ons veel nuttige tips bezorgde en die bovendien ook heel fijn gezelschap was

  9,0 (Wandel- en fietsreis Nepal, 17 dagen)

  9,0
 • Een schitterende reis in 3 verschillende gebieden. Een goede conditie is noodzakelijk door de grote hoogte verschillen. Fiets 700 tot 1000 per dag over slecht wegdek/zandwegen. Trekking 800 tot 1500 klimmen per dag (of 2000 dalen) via stone-steps. De dagen in Chitwan zijn een relaxte afsluiting.

  9,0 (Wandel- en fietsreis Nepal, 17 dagen)

  9,0
 • Fietsen, wandelen, cultuur opsnuiven, genieten van natuur; dit alles op ongekende hoogten. Door en vanuit de hoofdstad Kathmandu op verkenning met onze reisleidster Wendy en groepsgenoten. We hebben ontzettend veel mooie ervaringen opgedaan in het mooie Nepal. Een reis op nooit te vergeten!

  9,0 (Wandel- en fietsreis Nepal, 17 dagen)

  9,0
 • Alles is mij zeer goed bevallen. Mijn wens om ooit een keer naar Nepal te gaan is uitgekomen en ik heb het niet willen missen. We hadden een fantastische groep met positief ingestelde mensen. Complimenten aan reisbegeleidster Wendy. Wat een mooi persoon. Ook zij verdient een bloemetje na de lange vertraging. TOP!!

  9,0 (Wandel- en fietsreis Nepal, 17 dagen)

  9,0
 • Een hele leuke reis waar de afwisseling in fietsen en wandelen goed is vormgegeven. Er zijn weinig busdagen en dat is prettig. Tijdens de reis is er weinig tijd (en energie) om zelf nog wat te ondernemen maar ik zou deze reis zeker adviseren!

  9,0 (Wandel- en fietsreis Nepal, 17 dagen)

  9,0
 • Afwisselend: fietsen en lopen en een heel klein beetje tijd voor cultuur.

  7,0 (Wandel- en fietsreis Nepal, 17 dagen)

  7,0
 • Een geweldige reis voor sportieve mensen. Als je aan komt in Kathmandu weet je niet wat je ziet. Stof, auto's, brommers, mensen en zo druk. Daar doorheen fietsen......een uitdaging. Fietsen door de bergen in een woord GEWELDIG. Wat een uitzicht. De trekking is de moeite waard. Super geregeld.

  9,0 (Wandel- en fietsreis Nepal, 17 dagen)

  9,0
 • Deze reis is een aanrader voor ieder die op een sportieve manier kennis wil maken met de diversiteit van Nepal: indrukwekkende natuur en kleurrijke cultuur. Het programma biedt (sportieve) groepsactiviteiten en ook ruimte voor eigen initiatieven. Fit en uitgerust kijk ik terug op een prachtige reis.

  10,0 (Wandel- en fietsreis Nepal, 17 dagen)

  10,0
 • Het was een hele belevenis. De reisbegeleiding was top. Zeer goede begeleiding.

  8,0 (Wandel- en fietsreis Nepal, 17 dagen)

  8,0
 • Een fantastische actieve reis waar je dicht bij de bevolking komt en daardoor een zeer goede indruk krijgt van hoe de bevolking leeft en woont. Je voelt je echt een met de mensen en komt zeer voldaan weer terug in Nederland.

  8,0 (Wandel- en fietsreis Nepal, 17 dagen)

  8,0
 • Actieve en enerverende vakantie. Fietsen (mountainbiken over heuvelachtig en vaak niet geharde ondergrond) en wandelen (veel stijgen en dalen) intensief, afgewisseld met interessante en na aardbeving ook schrijnende bezoeken aan Kathmandu en Bokhtapur. Natuur en gemoedelijke cultuur overweldigend!

  9,0 (Wandel- en fietsreis Nepal, 17 dagen)

  9,0
Bekijk alle reviews

Plaats een review

Boek en reis met zekerheid

 • Kosteloos omboeken
 • 100% terugbetaling bij annulering
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • ANVR- en SGR garantie
 • Op de hoogte van plaatselijke corona-richtlijnen
 • Goede lokale vertegenwoordiging
 • Vervoer met eigen bus en gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen
 • Nederlandse reisbegeleiding bij meeste reizen
 • Veel individuele vrijheid met comfort en veiligheid van groepsreis
 • Meer dan 35 jaar ervaring
 • Vergoeding niet-genoten reisdagen bij repatriëring bij wijziging reisadvies naar "rood"

Lees meer >

Klantwaardering

8,7

De reis naar Nepal was heerlijk, ik vond het heel fijn om zo...
De reis naar Nepal was heerlijk, ik vond het heel fijn om zo veel te wandelen en fietsen en minder met een bus te verplaatsen. De verplaatsing van de spullen was goed geregeld tijdens het fietsen.

Manon T. - 8,0
Terug naar boven
/