Nepal

Rondreis Nepal

Op rondreis door Nepal bezoeken we de belangrijke koningssteden Bhaktapur en Kathmandu. In het Chitwan Nationaal Park gaan we op zoek naar neushoorns. Dankzij een zesdaagse trektocht in het Nepalese bergmassief, Annapurna, krijg je een uitgebreid beeld van dit koninkrijk.

Lees meer

Alle Djoser rondreizen in Nepal

Nepal rondreizen

Nepal, alleen én in combinatie

Met Djoser kun je mooie rondreizen door Nepal maken. Naast de 20-daagse rondreis kun je ook kiezen voor een 16-daagse Nepal rondreis. Je kunt ook kiezen voor een combinatiereis, bijvoorbeeld een rondreis door India & Nepal of Tibet & Nepal. De rondreis in Nepal start in de hoofdstad Kathmandu. Hier kom je onder andere overal tempels tegen. Een wandel- en fietsreis door Nepal behoort ook tot de mogelijkheden. De Nepal rondreizen zijn ook zeer geschikt voor gezinnen met kinderen.

Goed verzorgde rondreizen
We overnachten tijdens de rondreis Nepal in middenklasse hotels met standaard faciliteiten. Tijdens de trekking overnacht je in de zogenoemde ‘tea houses’. Vanuit hier heb je een prachtig uitzicht. We maken onderweg gebruik van eigen bussen. Er is Nederlandse reisbegeleiding aanwezig en ook worden lokale gidsen ingezet om je het echte Nepal te laten zien.

Waarom Djoser?
De Nepal rondreis is erop gericht je optimaal te laten genieten en het echte Nepal te leren kennen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Een rondreis Nepal laat je zowel de fascinerende cultuur, als de fantastische natuur zien. Je bepaalt zelf welke bezienswaardigheden je de moeite waard vindt om te bezoeken.

Terug naar boven

Klantwaardering

8,7

Zeer leuke reis. Goede begeleiding van de reisbegeleider. Ha...
Zeer leuke reis. Goede begeleiding van de reisbegeleider. Hartelijk dank voor de nazorg ivm vertraging vlucht.

Kathleen D. - 9,0
Terug naar boven