Overzicht Azië rondreizen van Djoser

Rondreizen Azië

Onze bestemmingen

Op zoek naar een mooie Azië rondreis? Dan ben je bij Djoser aan het juiste adres. Met onze groepsreizen maak je op unieke wijze kennis met al het moois dat Azië te bieden heeft. Je kunt ervoor kiezen om in één land te reizen, of meerdere landen te combineren in één complete Azië rondreis. Wat voor Azië reis je ook kiest, we hebben de mooiste routes al voor je uitgestippeld en kennen de prachtigste plekjes van het continent. Uiteraard is alles tijdens je Azië reis goed geregeld, van accommodatie tot vervoer en van excursies tot professionele reisbegeleiding.

Divers aanbod groepsreizen door Azië

Kies je voor Djoser, dan kies je voor een goed verzorgde rondreis met veel individuele vrijheid. Tijdens onze groepsrondreizen reis je in kleine groepen van gemiddeld 16 personen, waarmee je samen de mooiste plekjes van Azië ontdekt. ‘Vrijheid blijheid’ heeft Djoser hoog in het vaandel staan. Je bent nooit verplicht met de groep mee te gaan en er is volop ruimte om er alleen op uit te trekken. Reis Azië door op jouw manier!

Trekken door Nepal of tempels bezoeken in Thailand?

Azië is een groot continent met een enorm gevarieerd aanbod aan landen en dito rondreizen. Tijdens een Azië reis kan je duizend mooie dingen tegenkomen. Vergaap je aan de besneeuwde bergtoppen tijdens het wandelen in Nepal, bezoek één van de vele boeddhistische tempel in Thailand of aanschouw honderden hindoes die zich wassen in de heilige Indiase rivier de Ganges. Waar mogelijk wordt er tijdens een groepsreis Azië overnacht in mooi gelegen lodges of hotels, midden in de natuur, aan zee of op een centrale plek midden in de stad.

Naar Azië met Djoser

Bekijk ons uitgebreide aanbod groepsreizen naar het prachtige Azië en kies welk land of welke landen je wilt ontdekken. Je kunt je Azië rondreis gemakkelijk online boeken en direct zien welke andere deelnemers er met jouw reis meegaan. Boek jouw groepsreis Azië dus vandaag nog en reis Azië door met Djoser!

Alle bestemmingen in Azië

Reisblog

Bekijk alle reisblogs over Azië