Overzicht Laos rondreizen van Djoser

Rondreis Laos

Tijdens onze rondreizen door Laos kom je onder andere in het prachtige Luang Prabang en in de hoofdstad Vientiane. Ook Vang Vieng, dat in een bijzonder Karts-landschap ligt, wordt bezocht op de rondreizen in combinatie met Laos of Cambodja. Maak op een reis door Laos kennis met de schitterende natuur, vriendelijke mensen en een ontspannen sfeer!

Lees meer

Ontdek alle hoogtepunten van Laos

Je boekt een rondreis door Laos bij Djoser vanaf 22 dagen. Je kunt kiezen voor diverse combinatiereizen, zoals een rondreis Vietnam, Laos & Cambodja of Thailand, Laos & Cambodja.

Beste reisperiode Laos
Het grootste gedeelte van Laos heeft een tropisch savanneklimaat. De regenbuien zijn er vaak kort maar flink, hierdoor wordt de natuur erg mooi groen. De regentijd loopt in onze zomermaanden, van juni t/m september. Vanaf maart loopt de temperatuur op en wordt het 25 graden of warmer. Een aangename temperatuur om rond te reizen en het prachtige Laos te verkennen.

Goed verzorgde rondreizen
Gedurende de rondreis door Laos overnachten we in middenklasse en centraal gelegen hotels. Ook zullen we een keer blijven slapen in een guesthouse die wat eenvoudiger uitgerust is. We maken tijdens de Laos groepsreis gebruik van verschillende soorten vervoer. We hebben een eigen bus ter beschikking en er wordt een keer een overtocht gemaakt met de boot. In de dorpjes zelf kan er gebruikt worden gemaakt van de tuk-tuk, een brommer of een fiets om je te verplaatsen van het ene naar het andere hoogtepunt van Laos.

Waarom Djoser?
Er zal tijdens de rondreis een ervaren reisbegeleider met ons meereizen. De Laos groepsreis is erop gericht je optimaal te laten genieten en het echte Laos te leren kennen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Een rondreis door Laos laat je zowel de fascinerende cultuur, als de fantastische natuur zien. Je bepaalt zelf welke bezienswaardigheden in Laos je de moeite waard vindt om te bezoeken.
 

Terug naar boven

Reviews Laos reizen

Gemiddelde beoordeling: 8,9

 • Na 20 jaar voor de 2e keer deze rondreis. Eerst in Chiang Mai het geweldige lampionenfestival en daarna op een slowboat over de Mekong rivier naar Luang Prabang. Onderweg zagen we badende olifanten, kleine dorpjes met enthousiast zwaaiende kinderen en heel veel groen. Dan die prachtige tempels...

  9,0 (Rondreis Laos & Cambodja, 22 dagen)

  9,0
 • De leidraad van deze vakantie vormt de Mekong die je meemaakt door er twee dagen over te varen door het karstgebergte in Noord-Laos tot de brede traagstromende rivier in Phnom Penh. Voor natuur en cultuur voor ieder wat wils, van de 7,5 km lange grot van Kong Lor tot het fraai tempels van Angkor.

  9,0 (Rondreis Laos & Cambodja, 22 dagen)

  9,0
 • Een geweldige reis veel gezien en zeker de moeite waard kan hem iedereen aanraden. We hadden ook een super leuke groep. De reisbegeleidster Deborah was ook super niets was haar te veel.

  9,0 (Rondreis Laos & Cambodja, 22 dagen)

  9,0
 • Laos, een land met natuurschoon, wat niet in foto's is te vatten. De oerbossen, het Karstgebergte, de prachtige mensen. Het land doorkruisen per boot en bus is ideaal. Cambodja is weer van een andere orde. Vooral Siem Reap en Killing Fields blijven lang in het geheugen.

  9,0 (Rondreis Laos & Cambodja, 22 dagen)

  9,0
Bekijk alle reviews

Plaats een review

Boek en reis met zekerheid

 • Kosteloos omboeken
 • 100% terugbetaling bij annulering
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • ANVR- en SGR garantie
 • Op de hoogte van plaatselijke corona-richtlijnen
 • Goede lokale vertegenwoordiging
 • Vervoer met eigen bus en gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen
 • Nederlandse reisbegeleiding bij meeste reizen
 • Veel individuele vrijheid met comfort en veiligheid van groepsreis
 • Meer dan 35 jaar ervaring
 • Vergoeding niet-genoten reisdagen bij repatriëring bij wijziging reisadvies naar "rood"

Lees meer >

Klantwaardering

8,9

Na 20 jaar voor de 2e keer deze rondreis. Eerst in Chiang Ma...
Na 20 jaar voor de 2e keer deze rondreis. Eerst in Chiang Mai het geweldige lampionenfestival en daarna op een slowboat over de Mekong rivier naar Luang Prabang. Onderweg zagen we badende olifanten, kleine dorpjes met enthousiast zwaaiende kinderen en heel veel groen. Dan die prachtige tempels...

Henriette S. - 9,0
Terug naar boven