Wandel- of fietsreis zoeken

Zoek je Djoser Wandel- of Fietsreis

Wandel- en fietsreizen wereldwijd

Te voet of op de fiets beleef je een land veel intenser. Met Djoser wandel- en fietsreizen doorkruis je prachtige natuurgebieden en afgelegen dorpjes en ervaar je de cultuur van een land van zeer dichtbij. Onze wandel- en fietsreizen zijn geschikt voor iedereen die houdt van een actieve manier van reizen.

Lees meer

Wandel- en fietsreizen

Er is geen betere manier om een land te ervaren dan wandelend of op de fiets. Je beleeft je omgeving een stuk intenser en komt op plekken waar je met een bus nooit zou komen. Met onze wandel- en fietsreizen doorkruis je prachtige natuurgebieden, kom je in leuke dorpjes en ervaar je de cultuur van een land van dichtbij. Als je het leuk vind om op een actieve manier te reizen dan is Djoser Wandel&Fiets vast iets voor jou.

Meer over Djoser Wandel- en fietsreizen

Waardering service Beoordeling 9,3

Benieuwd naar onze service en dienstverlening rondom corona? Bekijk hier de reviews.

 • Casper

  Djoser heeft nav het niet doorgaan van onze Zuid-Afrika reis ons voorzien van een voucher. De reis betrof een familiejubileum en ons reisgezelschap bestond uit drie huishoudens waarvan 1 met schoolgaande kinderen. Altijd lastig om dan met elkaar rekening houdende met werk etc een passende datum te vinden. Omdat een nieuwe passende boeking tot op heden nog niet is gelukt en corona het reizen nog lastig maakt hebben we ons geld teruggevraagd. Stond zonder problemen binnen een week op onze bankrekening. Compliment voor de correcte afwerking. Mijn betalende schoonvader heeft al gezegd: als we straks weer naar Zuid Afrika kunnen reizen dan gaan we als eerste weer bij Djoser kijken! Dit omdat hij lang bang was dat hij zijn aanbetaling niet terug zou krijgen.

  10,0

  10,0
 • Joke

  Fantastische afhandeling en in korte tijd. Ik werd voorzien van goede en praktische informatie wat ik moest doen. Dank!

  10,0

  10,0
Bekijk alle reviews

ANVR

Travelife
Go to top