Overzicht Fietsreis: Estland, Letland & Litouwen rondreizen van Djoser

Fietsvakantie Estland, Letland & Litouwen

De Baltische Staten Litouwen, Letland en Estland lenen zich perfect voor een mooie fietsvakantie. Het landschap is er rustig en nagenoeg vlak en de landen bieden met de hoofdsteden Vilnius, Riga en Tallinn en de prachtige kustlijn volop interessante bezienswaardigheden.

Reviews Estland, Letland & Litouwen reizen

Gemiddelde beoordeling: 8,5

 • Het was onze eerste fietsreis en eerste Djoserreis. Even wennen aan grote hotels en dat het even duurt voordat je echt aan het fietsen bent. Alles is heel goed georganiseerd. De fietstochten net iets te kort. Prachtige steden. Veel water, mooie maar niet overweldigende natuur.

  7,0

  Fietsreis Baltische Staten, 9 dagen

 • Een mooie reis. Het fietsen is een onderdeel van de reis, maar voert niet de boventoon. Voor mij geen probleem, voor anderen mogelijk wel. Een mooie kennismaking met de Baltische Staten. Mooie steden en veel natuurschoon. Je zit ook veel in de bus, iets om rekening mee te houden als je dit niet wil.

  8,0

  Fietsreis Baltische Staten, 9 dagen

 • Leuke reis door de Baltische staten. Mooie combinatie tussen fietsen en stadsbezoeken. We hebben in deze korte tijd een goede indruk van deze landen gekregen.

  7,0

  Fietsreis Baltische Staten, 9 dagen

 • Het was erg leuk om door de Baltische landen te fietsen. De wegen zijn daar erg geschikt voor. Veel fietspaden en, lekker vlak, en mooie natuur. De combinatie van fietsen met het bezoek aan de 3 landen en hun hoofdsteden geeft een complete reiservaring.

  9,0

  Fietsreis Baltische Staten, 9 dagen

Boek en reis met zekerheid

 • Ruim 35 jaar ervaring
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • ANVR- en SGR garantie