Djoser

Unieke, actieve fietsvakanties

De wereld op een actieve, verrassende manier ontdekken? Kies dan voor een fietsvakantie groepsreis van Djoser. Op de fiets heb je echt contact met het land waar je doorheen reist: je bent actief bezig in de buitenlucht, ontmoet de lokale bevolking en kunt stoppen waar je wilt.

Lees meer

Fietsreis zoeken

Unieke, actieve fietsvakanties

De wereld op een actieve, verrassende manier ontdekken? Kies dan voor een fiets vakantie van Djoser. Op de fiets heb je echt contact met het land waar je doorheen reist: je bent actief bezig in de buitenlucht, ontmoet de lokale bevolking, kunt stoppen waar je wilt en komt op plaatsen die met een bus niet of moeilijk bereikbaar zijn. Met onze fietsvakantie groepsreis bekijk je de wereld samen op een unieke manier!

Volledig verzorgde fietsvakanties

Fietsen door natuurpracht van Italië, kennismaken met de Aziatische cultuur in Vietnam en Cambodja, of prachtige tochten maken door de binnenlanden van Costa Rica? Met de fietsvakanties van Djoser kies je altijd voor een onvergetelijke vakantie, waarbij alles tot in de puntjes geregeld is. Van vluchten en vervoer, fiets, tot je accommodatie en gedetailleerde fietsroutes. Dit alles zorgt voor een fijne fietsvakantie. 

Tijdens onze fietsvakanties overnacht in goede middenklasse hotels en krijgt ter plaatse een goede fiets tot je beschikking. Ook hebben we gedurende de gehele reis Nederlandstalige reisbegeleiding voor je aanwezig en gaat er een lokale fietsgids mee, die ook zorgt voor eventueel onderhoud aan je fiets.

Fietsreizen van Djoser: voor wie?

Iedereen met een normale tot goede conditie kan deelnemen aan de fietsvakanties van Djoser. Daarnaast moet je het natuurlijk leuk vinden om je vakantie voornamelijk fietsend door te brengen. We fietsen over het algemeen over vlakke tot heuvelachtige terreinen, die met de fiets altijd goed begaanbaar zijn. Natuurlijk is het niveau van de fietsreis afhankelijk van het land waar je in reist: lees dus ook altijd de beschrijving van de verschillende fietsreizen goed door voor je boekt. Zo weet je zeker dat je een fijne fietsvakantie hebt. 

Er is geen specifieke fiets vakantie met kinderen. Wel hebben we speciale Djoser Family-reizen voor gezinnen met kinderen. Op veel van deze reizen is het wel mogelijk om fietstochten te maken met je kinderen.

Fietsreizen gemakkelijk online boeken

Bij Djoser begint je fietsvakantie altijd ontspannen. Wij maken het je graag gemakkelijk om je reis te boeken: je regelt alles online, via onze website. De uitgebreide beschrijvingen van onze fietsreizen helpen je om goed geïnformeerd je keuze te maken. En met enkele muisklikken is je fietsreis geboekt! We wensen je een fijne fietsvakantie.