Overzicht Fietsreis Indonesië rondreizen van Djoser

Fietsvakantie Indonesië

De eilanden Bali en Lombok staan bekend om hun spectaculaire natuur, kleurrijke cultuur en uitgestrekte stranden. Op de fiets beleef je beide eilanden op een bijzondere manier. We bezoeken dorpjes, tempels, watervallen en passeren de mooiste rijstvelden en stranden. De reis eindigt op het koraaleiland Gili Meno.

Reviews Indonesië reizen

Gemiddelde beoordeling: 8,6

 • De lange vlucht is zeker de moeite waard. Wat een mooi land en wat een lieve mensen. Eten is ook heerlijk. Fietsen eist wel enige conditie en kennis van mountainbiken. In de beschrijving wordt dit een beetje onderschat. Wij hadden een hele leuke gezellige groep. Ga zeker nog een keer terug.

  8,0

  Fietsreis Bali & Lombok, 18 dagen

 • Erg mooie reis. Door met de fiets rond te reizen beleef je meer het echte leven van de bewoners. Veel mooie momenten meegemaakt. De reis is naar mijn idee toch wel voor de wat meer ervaren fietser, al kun je natuurlijk altijd in het busje stappen. Ervaring met een mountainbike is zeker een aanrader.

  8,0

  Fietsreis Bali & Lombok, 18 dagen

 • Fantastische reis, zeer goede hotels, mooie indrukken, super vriendelijke bevolking. Mooie fietstochten langs rustige wegen en helemaal niet te zwaar, meestal bergaf of vlak. Enige nadeel, één fietstocht langs drukke weg naar Lovina mag voor mij geschrapt worden uit het fietsschema.

  9,0

  Fietsreis Bali & Lombok, 18 dagen

 • Een goede mix tussen in en ontspanning. mooie fietsritten door dorpen en langs rijstvelden. Mooie hotels. Ik heb genoten

  8,0

  Fietsreis Bali & Lombok, 18 dagen

Boek en reis met zekerheid

 • Ruim 35 jaar ervaring
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • ANVR- en SGR garantie