Groepsreizen Op Maat

Groepsreizen Op Maat

Groepsreizen zijn een vak apart. Een bijzondere reis maken met je familie? Een incentive voor je werknemers? Of op reis met je jaarclub? Djoser kan een groepsreis samenstellen voor elk reisgezelschap van 10 personen of meer. Al onze groepsreizen op maat zijn uniek. Je bepaalt immers zelf de bestemming, intensiteit en de duur van de reis. Djoser staat bekend om haar actieve groepsreizen met veel keuzevrijheid. Zo stel je voor iedere groep eenvoudig de ideale reis samen!

Ontdek de wereld op je eigen manier

Bij de groepsreizen op maat van Djoser is heel veel mogelijk. Je kiest zelf waar de reis naartoe gaat, hoe lang de reis wordt, in wat voor hotels je wilt overnachten en van wat voor vervoer je gebruik wilt maken. Je kunt kiezen tussen een groepsreis begeleid door een ervaren (Nederlandstalige) reisleider en een reis zonder reisleider.

Ook kun je zelf bepalen welke excursies en maaltijden bij de prijs zijn inbegrepen. Zo heb je zelf in de hand hoe vrij of hoe strak het reisschema wordt. Doordat je veel vrijheid krijgt in het plannen en bedenken van je ideale reis, is er voor ieder wat wils. Zo zijn onze actieve wandel- en fietsreizen ideaal voor de sportievere reiziger en zijn stedentrips in combinatie met bijvoorbeeld een kookcursus perfect voor cultuursnuivers.

Voor wie is een groepsreis op maat geschikt? Denk bijvoorbeeld aan:

  • Privé groepsreizen
  • Reizen met je jaarclub
  • Studiereizen
  • Lustrumreizen
  • Incentivereizen


Op reis met Djoser

Of je nu van korte groepsreizen of van lange rondreizen houdt, van actieve of juist van ontspannen reizen: met Djoser is er altijd wel een manier waarop je op je eigen tempo, op een comfortabele manier een land kunt ontdekken. Jij bedenkt de reis, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld en verzorgd is. Samen met jou stippelen we de mooiste routes uit en bezoeken we de meest bijzondere plaatsen. Met onze groepsreizen is overal aan gedacht!

Wat is een groepsreis op maat?

Iedere reis op maat is uniek. Je bepaalt immers zelf de intensiteit en de duur van de reis. Daardoor is er voor elk gezelschap van 10 personen of meer een groepsreis samen te stellen. Wat iedere reis op maat daarnaast kenmerkt is de kwaliteit en originaliteit van Djoser. Leer meer over de mogelijkheden.

Benieuwd wie er enthousiast zijn teruggekeerd van een reis op maat met Djoser? Lees hier voor wie Djoser een onvergetelijke reis heeft samengesteld en doe inspiratie op voor een groepsreis voor je eigen gezelschap.