Groepsreizen

Groepsreizen

Of je nu ver weg op reis wil of liever dichtbij, met een Djoser groepsreis zit je altijd goed. Je kunt bij ons groepsreizen boeken naar bijna over ter wereld. Met onze 'andere manier van reizen' combineer je individuele vrijheid met het gemak van goed geregeld vervoer en verblijf tijdens een groepsreis. Bij avontuurlijke groepsreizen van Djoser kun je kiezen: je kunt je gezellig aansluiten bij de groep, maar ook je eigen plan trekken als je je eigen vrijheid belangrijk vindt. Op de meeste groepsreizen gaan Nederlandse reisbegeleiders mee die klaar staan met informatie en tips als je er zelf op uit wil, maar ook leuke gezamenlijke activiteiten aanbieden. Bij inbegrepen excursies gaat de reisbegeleider natuurlijk altijd mee. Bij Djoser kun je dus ook als single gerust groepsreizen boeken. 

Maak een mooie groepsreis

Groepsreis Peru Djoser Tijdens een groepsvakantie maak je kennis met nieuwe landschappen, culturen en mensen over de hele wereld. Met Djoser maak je groepsreizen in Europa, Azië, Noord-Amerika, Latijns-Amerika, het Midden-Oosten en Oceanië. Onze programma’s zijn geschikt voor iedereen die houdt van avontuurlijke groepsreizen en een actieve manier van reizen, maar ook ontzorgd wil worden. Je kunt bij ons ook actieve groepsreizen boeken, waarbij je gaat wandelen en/of fietsen en groepsreizen voor gezinnen. Bij de groepsvakanties voor gezinnen kun je bij elke reis zien wat de leeftijden zijn van de andere kinderen die meegaan. Zo weet je zeker dat de vakantie groepsreis bij jouw gezin past. 

Bij Djoser zie je meer dan de gebaande paden tijdens je groepsreis. Met onze eigen bus kunnen we altijd afbuigen naar minder voor de hand liggende plekken. Ook de overnachtingsadressen zijn vaak bijzonder en typerend voor het land. We kiezen zoveel mogelijk voor centraal gelegen accommodaties, van waaruit je eenvoudig op eigen gelegenheid uitstapjes kunt maken. Zo kun je er tijdens de groepsvakantie ook alleen op uit als je wilt. Je hoeft als single dus niet meer te twijfelen om groepsvakanties te boeken. 

We reizen tijdens de groepsreis in kleine groepen van gemiddeld 16 en maximaal 20 personen waardoor je snel aansluiting vindt in de groep. Die groepen op de groepsvakanties bestaan meestal uit een goede mix van alleenreizenden, stellen en samenreizende vrienden. Uiteraard vliegen we alleen met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen zodat je veilig en comfortabel op je bestemming aankomt. Dat maakt een groepsvakantie met Djoser zo leuk en een onvergetelijke ervaring. 

Hieronder vind je het complete aanbod aan groepsreizen. Maak een keuze in het menu om je zoekopdracht te verfijnen. Zo vind je gegarandeerd de vakantie groepsreis die bij je past.