Georgië

Rondreis Georgië

Tijdens de 16-daagse rondreis Armenië & Georgië bezoeken we het nog weinig bekende Georgië. In de hoofdstad Tbilisi vind je de typische Sovjetarchitectuur, maar ook verschillende volkeren met elk hun eigen kerken, synagogen en moskeeën. Buiten de steden vindt je overal oude dorpjes vol geschiedenis. Op de vruchtbare heuvels van de regio Kagetië worden al eeuwenlang druiven geteeld voor de wereldberoemde wijnen van Georgië.

Lees meer

Alle hoogtepunten van Georgië

Bekijk alle hoogtepunten van Georgië

Het weinig bekende Georgië bezoeken we op de 16-daagse rondreis Armenië & Georgië. De oude dorpjes ademen geschiedenis en in de hoofdstad Tbilisi vind je verschillende volkeren met hun eigen kerken, synagogen en moskeeën. Ook typische Sovjetarchitectuur behoord tot het straatbeeld. Op de vruchtbare heuvels van de regio Kagetië worden al sinds jaar en dag druiven geteeld en de wijn is dan ook wereld beroemd. Georgië leent zich ook uitstekend voor een mooie wandelvakantie.

Terug naar boven

Klantwaardering

8,8

Het was een geweldige reis. Ik vond Armenië iets mooier en v...
Het was een geweldige reis. Ik vond Armenië iets mooier en vriendelijke mensen als Georgië, maar de kerken en de kloosters waren bij alle twee prachtig, ik hou van die oude gebouwen. Prachtig natuur. Een aanrader voor anderen

Liny T. - 9,0
Terug naar boven
Chat met Djoser