Europa

Reisbegeleiders Europa


Anne

Anne van AlphenIk houd van sportieve vakanties met een culturele inslag. Ik heb ook een voorliefde voor bergachtig terrein - maakt niet uit waar - en als dit gecombineerd wordt met een vreemde cultuur en een leuke en uitdagende groep reizigers dan voel ik mij helemaal in mijn element. Bestemming onbekend. Met het avontuur en de wereld aan je voeten. Om vervolgens tijdens de lokale maaltijd op een onbekend plekje weg te dromen over een volgend avontuur met inspirerende mensen. Droom je mee?

 

de Jong, John

John
Weids en woest. Stromend en vallend water, soms met donderend geweld. Sneeuw en ijs, imposante gletsjers die het zuidoosten domineren. En Landmannalaugar met zijn prachtige kleurschakeringen, waar de werkelijkheid het schilderij overtreft. Zwarte lavavelden, stoom en pruttelende modder. IJsland, met zijn ongetemde natuur, als ik er aan denk wil ik er al weer heen!
 
 Karel, HansHans

Mijn favoriete bestemming verrast vaak velen: Rusland!
Ooit wil ik het mysterie van Rusland doorgronden, want ook na vele bezoeken blijft Rusland een raadsel. In het grootste land ter wereld is het moeilijk maat te houden.

Dat weerspiegelt zich in de fascinerende en vaak tragische geschiedenis van het land, de overweldigende monumenten, en in de mensen. Soms ontmoet je de botte Russen die we kennen van de all inclusive resorts in Turkije. Maar minstens zo vaak blijken Russen ongelooflijk warme en gastvrije mensen.


Veldhorst, MarleenMarleen
Griekenland. Land van de goden.
En de oude goden kozen er niet voor niets voor om in Griekenland te gaan wonen, want zij wisten het al; Griekenland is het mooiste land ter wereld. Waar ter wereld  vind je in één land: een kristalheldere zee, ruige bergen, talloze eilanden, uitnodigende stranden.

Maar ook indrukwekkende overblijfselen uit de lange en rijke geschiedenis, meer dan 300 dagen zon per jaar, traditionele dorpjes,  een supervriendelijke bevolking, lekker eten en drinken en een heel aangenaam prijspeil? Precies, nergens anders. Daarom ben ik net als de goden ook in Griekenland gaan wonen en geniet ik dagelijks en met volle teugen van alles wat dit land te bieden heeft. Kom ook!

> Rondreizen Europa

Daarom Djoser

  • Veel individuele vrijheid
  • Gemak van een groepsreis
  • Kleine groepen
  • Oog voor cultuur & natuur
  • Scherpe prijzen
  • Nederlandstalige reisbegeleiding


Bij Djoser zit je goed!

Lees meer

Terug naar boven