Jordanië

Rondreis Jordanië

Jordanië dankt zijn status als fascinerende reisbestemming aan het feit dat het land altijd al een zeer belangrijk gebied was met een strategische ligging bij de Middellandse Zee en op de oude zijderoute. Er zijn dan ook genoeg prachtige plaatsen die zeker een bezoekje waard zijn: Petra, Amman, Wadi Rum en Aqaba. Tijdens de rondreizen door Jordanië maak je kennis met een zeer rijke en interessante cultuur.

Lees meer

Alle hoogtepunten van Jordanië

Bekijk alle hoogtepunten van Jordanië

Tijdens een rondreis door Jordanië bezoek je o.a. Amman, Wadi Rum, Petra en Aqaba. Door de strategische ligging, bij de Middellandse Zee en op de oude zijderoute is Jordanië altijd een belangrijk gebied geweest en daardoor een bijzonder fascinerende reisbestemming. Tijdens onze rondreizen maak je kennis met de rijke cultuur van Jordanië.

Je kunt bij Djoser kiezen uit een 8- en 12-daagse rondreis naar Jordanië. Daarnaast is het ook mogelijk om een 15-daagse combinatiereis te boeken naar Israël & Jordanië. Als je van wandelen houdt kun je ook een wandelreis door Jordanië boeken. Op vakantie met het hele gezin? Boek dan je rondreis naar Jordanië met Djoser Family, deze reis is geschikt voor jong en oud.

Goed verzorgde rondreizen
Tijdens je rondreis door Jordanië overnachten we in comfortabele hotels met eigen sanitair. De kamers zijn voorzien van airconditioning. De accommodaties liggen op loopafstand van de bezienswaardigheden. Daarnaast zullen we een nacht overnachten in een bedoeïenenkampement in de woestijn. Een unieke ervaring!

Er reist een ervaren Nederlandssprekende reisbegeleider met ons mee. Een lokale gids zal ons meer over de achtergrond en cultuur van Jordanië vertellen. We reizen met onze eigen bus met airconditioning.

Waarom Djoser
De rondreizen naar Jordanië zijn erop gericht je optimaal te laten genieten en het echte Jordanië te leren kennen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Een Jordanië rondreis laat je zowel de fascinerende cultuur, als de bijzondere natuur zien. Je bepaalt zelf welke bezienswaardigheden in Jordanië je de moeite waard vindt om te bezoeken.

Terug naar boven

Klantwaardering

8,9

Wat een prachtige, bijzondere en interessante reis! Twee pra...
Wat een prachtige, bijzondere en interessante reis! Twee prachtige landen vol geschiedenis, cultuur en lekker eten. Onze top reisleider Nina maakte de reis helemaal compleet.

Claudia W. - 10,0
Terug naar boven
Chat met Djoser