Spanje

Rondreis Spanje

Tijdens deze reis door Zuid-Spanje ontdek je in twee weken de bijzondere provincie Andalusië. Sevilla, Cordoba en Granada zijn rijk aan historische gebouwen en sfeervolle pleintjes. Tijdens de reis kun je echter ook kennis maken met de prachtige natuur van de Sierra Nevada.

Lees meer

Alle hoogtepunten van Spanje

Bekijk alle hoogtepunten van Spanje

Goed verzorgde rondreizen
Reis je met Djoser, dan verblijf je in goede middenklasse hotels. De tweepersoonskamers zijn voorzien van eigen sanitair. Het ontbijt is inclusief. Tijdens de rondreis door Spanje breng je een bezoek aan alle hoogtepunten van Andalusië. We vliegen rechtstreeks naar Malaga met Transavia. We maken ter plaatse gebruik van onze eigen comfortabele bus. Deze is voorzien van airconditioning. Gedurende de groepsreis door Spanje zal er een ervaren en enthousiaste Nederlandssprekende reisbegeleider met ons meereizen.

Er zijn ook mooie wandelreizen in Spanje en je kunt mee op een gezinsreis.

Waarom Djoser?
De rondreis naar Spanje is erop gericht je optimaal te laten genieten en het echte Spanje te leren kennen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Wij laten je tijdens deze groepsreis door Spanje je zowel de fascinerende cultuur, als de fantastische natuur zien. Je bepaalt zelf welke bezienswaardigheden in Spanje je de moeite waard vindt om te bezoeken. Na deze rondreis door Spanje heb je alle hoogtepunten van Andalusië bezocht.

Terug naar boven

Reviews

Gemiddelde beoordeling: 9,0

 • Een hele mooie reis. Met 10 anderen en de reisleider Silvo. Goede middenklasse hotels. Alleen hotel in Granada was het ontbijt verschrikkelijk. Zeer veel prachtige Moorse en Joodse oudheden gezien met als uitschieter het Alhambra in Granada. Je kreeg genoeg vrije tijd om rustig alles te bekijken.

  9,0 (Rondreis Spanje (Andalusië), 12 dagen)

  9,0
 • Mede dankzij reisleidster Ellen Weber, is dit een geweldige reis geworden. Ze was een kei in zoeken op Spaanse websites voor kaartjes en hielp mij ook goed 1 op 1 met uitzoeken waar ik naar toe kon op welke manier etc. Tevens organiseerde ze af en toe een gezamenlijke maaltijd wat erg gezellig was.

  9,0 (Rondreis Spanje (Andalusië), 12 dagen)

  9,0
 • Een prachtige geweldige mooie reis! Jammer dat Alhambra niet gelijk erbij zat inbegrepen...dankzij onze geweldige reisleidster Ellen konden we alsnog naar Alhambra. Anders is het erg zonde als je het hoogtepunt mist omdat het thuis niet lukte! Dat kan bij de reis inbegrepen worden.

  8,0 (Rondreis Spanje (Andalusië), 12 dagen)

  8,0
 • Deze reis is ons prima bevallen. Kleine groep. Uitstekend vervoer. Goede hotels in of nabij centra steden. Zeer bekwame en behulpzame reisleidster. Goede combinatie van cultuur en natuur. Veel vrijheid om eigen wensen te realiseren. Zeer goede sfeer in de groep vooral tijdens de gezellige avonden.

  9,0 (Rondreis Spanje (Andalusië), 12 dagen)

  9,0
 • Prachtige streek, grandioze cultuur, geweldig eten. Prima groep.

  10,0 (Rondreis Spanje (Andalusië), 12 dagen)

  10,0
 • Zojuist teruggekomen van een geweldige rondreis door Andalusië. Sevilla, Cordoba en Granada zijn meer dan de moeite waard om te bezoeken. Een bezoek aan de Moorse paleisstad Alhambra is een hoogtepunt tijdens deze reis. Het was voor ons ook een culinaire rondreis. Onze reisbegeleider Sylvo was top!

  10,0 (Rondreis Spanje (Andalusië), 12 dagen)

  10,0
 • Een indrukwekkende reis. Heel veel cultuur. Voor mij had het wat meer afgewisseld mogen worden met wandelingen in de natuur.

  8,0 (Rondreis Spanje (Andalusië), 12 dagen)

  8,0
 • Ondanks enkele dagen regen, een prachtige reis met veel cultuur en landschap en prima begeleiding.

  9,0 (Rondreis Spanje (Andalusië), 12 dagen)

  9,0
 • Spanje op zijn mooist, prachtige cultuursteden, mooie natuur, heerlijk eten en het weer was ook geweldig!

  10,0 (Rondreis Spanje (Andalusië), 12 dagen)

  10,0
 • Fijne goed geregelde reis! Vooral de vrijheid was zeer belang rijk, volgend jaar Italië.

  8,0 (Rondreis Spanje (Andalusië), 12 dagen)

  8,0
 • verrassend, intensief, kleurrijk, cultureel en smaakvol

  10,0 (Rondreis Spanje (Andalusië), 12 dagen)

  10,0
 • Mooie reis die een soort van verlengde stedenreis is met veel mooie culturele hoogtepunten

  8,0 (Rondreis Spanje (Andalusië), 12 dagen)

  8,0
Bekijk alle reviews

Plaats een review

Klantwaardering

9,0

Een hele mooie reis. Met 10 anderen en de reisleider Silvo....
Een hele mooie reis. Met 10 anderen en de reisleider Silvo. Goede middenklasse hotels. Alleen hotel in Granada was het ontbijt verschrikkelijk. Zeer veel prachtige Moorse en Joodse oudheden gezien met als uitschieter het Alhambra in Granada. Je kreeg genoeg vrije tijd om rustig alles te bekijken.

Joke J. - 9,0
Terug naar boven