IJsland

Rondreis IJsland

Ijsland is een bestemming met ruime, spectaculaire en ruige landschappen. Tijdens de 14-daagse rondreis kun je dit prachtig land bezoeken tijdens de zomer. Hierbij bezoek je o.a. Reykjavik, de Blue Lagoon en Geysir.

Lees meer

Alle hoogtepunten van IJsland

Bekijk alle hoogtepunten van Ijsland

Ontdek het spectaculaire IJsland
De rondreis door IJsland start in Reykjavik. Op de eerste dag krijg je al direct te maken met de bijzondere geografie van het land, wanneer we een duik nemen in het geothermische bad Blue Lagoon. Op de groepsreis in IJsland bezoeken we alle bijzondere en indrukwekkende highlights, zoals de beroemde vulkaan Hekla en de gigantische ijskap Vatnajökull.

Ook is er de mogelijkheid een aantal bijzondere boottochten te maken. Zo kun je op zoek gaan naar walvissen of de gigantische ijsschotsen in de Jökullsarlón gletsjerlagune van dichtbij bekijken. Naast de boottochten behoren indrukwekkende wandelingen ook tot de mogelijkheden.

Tijdens de groepsreis door IJsland reizen we met een eigen bus die voorzien is van verwarming en airconditioning. Omdat er veel te zien is onderweg stoppen we wanneer en waar we willen om een wandeling te maken, een dorpje te bezoeken of een foto te nemen van de prachtige omgeving.

Bekijk ook de wandelreis door IJsland en de familiereis voor gezinnen met kinderen.

Beleef IJsland van dichtbij
Tijdens de rondreis door IJsland overnachten we voornamelijk in sfeervolle herbergen en guesthouses, waar je regelmatig de kamer en sanitaire voorzieningen deelt met je reisgenoten. Ook wordt er een keer overnacht in slaapzaal en in Reykjavik slaap je in een guesthouse met twee persoonskamers.

Daarom een IJsland-rondreis met Djoser
Je groepsrondreis door IJsland is erop gericht om je optimaal te laten genieten van alle bijzondere highlights van het land. We volgen de mooiste routes en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Op deze manier kun je het indrukwekkende IJsland op een comfortabele manier ontdekken!

Terug naar boven

Klantwaardering

9,0

Ijsland was een top reis! Zeer enthousiaste reisleidster met...
Ijsland was een top reis! Zeer enthousiaste reisleidster met humor. Jammer dat één activiteit niet door kon gaan i.v.m reparatie, maar alsnog was er genoeg te doen.

Délano - 9,0
Terug naar boven