Myanmar

Rondreis Myanmar

Tijdens de rondreis in Myanmar bezoeken we de hoofstad Yangon, Mandalay, de oude tempelstad Bago of breng een bezoek aan een boeddhistische tempel, ruïne of stoepa in Bagan. Op de 21-daagse reis gaan we naar het Inlemeer en sluiten we de rondreis af met enkele dagen aan het strand. Beleef een stukje authentiek Azië in Myanmar.

Lees meer

Hoogtepunten van Myanmar

Ontdek alle hoogtepunten van Myanmar

Djoser biedt georganiseerde reizen naar Myanmar aan voor 21 en 15 dagen. De 21-daagse reis start in Mandalay en eindigt in Yangon. Ook op de 15-daagse reis starten we in Mandalay en eindigen in Yangon.

Goed verzorgde rondreizen
We overnachten tijdens de groepsreizen door Myanmar in comfortabele en sfeervolle accommodaties. De meeste hotels zijn voorzien van airconditioning. Onderweg maken we gebruik van eigen bussen. Naast een Nederlandse reisbegeleider is er ook een lokale gids aanwezig om je het echte Myanmar te laten zien.

Waarom Djoser?
De rondreizen naar Myanmar laten je optimaal genieten en je leert het echte Myanmar kennen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Tijdens een rondreis door Myanmar zie je zowel de fascinerende cultuur, als de fantastische natuur. Uiteraard bepaal jezelf welke bezienswaardigheden je de moeite waard vindt om te bezoeken. 

Terug naar boven

Klantwaardering

8,9

Rustige reis in een mooi en tempelrijk, boeddhistisch land m...
Rustige reis in een mooi en tempelrijk, boeddhistisch land met een zeer vriendelijke bevolking, heerlijk eten en soms lange reisdagen.

Dick A. - 8,0
Terug naar boven