Chili

Rondreis Chili

Chili kent een uniek landschap dat zich uitstrekt over meer dan 4.200 km van noord naar zuid. Het land kent een grote variatie in landschap. Op onze rondreis door Chili reizen we door de droge, hete woestijn in het noorden tot in het koude, bergachtige Patagonië in het zuiden.

Lees meer

Alle Djoser rondreizen in Chili

Hoogtepunten Chili

Ontdek de hoogtepunten van Chili

Een combinatiereis behoort ook tot de mogelijkheden. Zo kun je een 24-daagse rondreis Chili & Argentinië boeken (ook mogelijk i.c.m. de Iguaçu watervallen) of een 24-daagse rondreis door Bolivia, Chili & Paaseiland en je kunt van Santiago naar Rio de Janeiro in 27 dagen. Met deze rondreizen kom je langs allerlei hoogtepunten.

Goed verzorgde rondreizen
Tijdens je rondreis door Chili overnacht je in comfortabele, centraal gelegen middenklasse hotels inclusief ontbijt. Onderweg maken we gebruik van eigen bussen. Er is Nederlandse reisbegeleiding aanwezig en ook worden lokale gidsen ingezet om je het echte Chili te laten zien.

Waarom Djoser?
De rondreis naar Chili is erop gericht je optimaal te laten genieten en het echte Chili te leren kennen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Een Chili rondreis laat je zowel de fascinerende cultuur, als de fantastische natuur zien. Je bepaalt zelf welke bezienswaardigheden in Chili je de moeite waard vindt om te bezoeken.

Terug naar boven

Klantwaardering

8,8

Bolivia is een kleurrijke verassing op letterlijk hoog nivea...
Bolivia is een kleurrijke verassing op letterlijk hoog niveau en Paaseiland is de spreekwoordelijke kers op de taart. Een inspannende, verrassende en uitermate interessante ontdekkingsreis door een deel van Zuid-Amerika.

Ger Metselaar - 9,0
Terug naar boven
Chat met Djoser