Overzicht Midden- en Zuid-Amerika rondreizen van Djoser

Rondreizen Midden- & Zuid-Amerika

Onze bestemmingen

Wil je een mooie Midden-Amerika rondreis maken? Kies dan voor een één van de groepsreizen van Djoser. Zo leer je op een unieke manier het bijzondere Latijns-Amerika kennen. Bij Djoser heb je de keuze uit een divers aanbod groepsreizen naar de vele bijzondere landen die Midden-Amerika en Zuid-Amerika rijk is. Je kunt ervoor kiezen om één land van dichtbij mee te gaan maken, of meerdere landen te combineren in een complete Midden-Amerika reis.

Djoser heeft de mooiste routes al voor je uitgestippeld en laat je tijdens een groepsreis Zuid-Amerika of een Midden-Amerika reis kennis maken met de prachtigste plekjes van Midden- en Zuid-Amerika. Alles is goed geregeld tijdens je rondreis Midden-Amerika: verblijf in goede accommodaties, neem deel aan excursies met professionele reisbegeleiding en reis Midden-Amerika door in comfortabel vervoer. Het enige wat jij hoeft te doen, is te boeken!

Divers aanbod groepsreizenrondreizen in Midden- en Zuid-Amerika

Kies je voor een rondreis Midden-Amerika of groepsreis Zuid-Amerika van Djoser, dan kies je uit één aanbod goed verzorgde rondreizen met veel individuele vrijheid. Reis Midden-Amerika door in kleine groepen van gemiddeld 16 personen, waarmee je samen de mooiste plekjes ontdekt. Tijdens Zuid-Amerika groepsreis of een Midden-Amerika rondreis ben je nooit verplicht om met de groep mee te gaan; trek je er op een goed moment liever alleen op uit, dan is dat ook prima. Zo ontdek je Midden- en Zuid-Amerika op jouw manier!

Prachtige flora en fauna

Bij Djoser doen we alles om je op een unieke manier te laten kennismaken met  Latijns Amerika. Waar mogelijk wordt er tijdens een Midden-Amerika rondreis gekozen voor mooi gelegen hotels, midden in de natuur, aan zee of centraal midden in de stad. Midden- en Latijns Amerika staat bekend om haar eeuwenoude regenwouden, tropische flora en fauna en adembenemende bergvalleien en stranden. Dankzij de kleurrijke geschiedenis van dit continent kunnen ook geschiedenisliefhebbers hun hart ophalen tijdens een Zuid-Amerika groepsreis.

Naar Midden- en Zuid-Amerika met Djoser

midden amerika rondreisBekijk ons uitgebreide aanbod groepsreizen naar Midden- en Zuid-Amerika en kies welk land of landen je als eerste wilt gaan ontdekken. Je kunt je rondreis gemakkelijk online boeken, en ziet direct welke andere deelnemers er bij jouw reis meegaan. De perfecte rondreis door Zuid-Amerika boeken was nog nooit zo overzichtelijk!

Alle bestemmingen in Midden- en Zuid-Amerika

Reisblog

Bekijk alle reisblogs over Midden- en Zuid-Amerika