Tanzania

Rondreis Tanzania

Tanzania is een land met veel natuurschoon. Onder andere in het Serengetipark en de Ngorongorokrater, bekend door de indrukwekkende documentaires die hier gemaakt werden, kunt u genieten van de prachtige omgeving. Echte liefhebbers kunnen het hoogste punt van Afrika beklimmen, de Kilimanjaro. Degene die graag rustig hun rondreis willen beëindigen kunnen kiezen voor de reis die ook Zanzibar aandoet.

Lees meer

Alle Djoser rondreizen in Tanzania

Hoogtepunten Tanzania

Ontdek de hoogtepunten van Tanzania

Het natuurschoon van Tanzania vind je onder andere in het Serengetipark en de Ngorongorokrater; befaamd door de indrukwekkende documentaires die hier zijn gemaakt. Liefhebbers kunnen pogen om Afrika’s hoogste punt te bereiken: de Kilimanjaro. Wil je wat meer rust, dan zijn de rondreizen die eindigen op Zanzibar ideaal.

Djoser biedt diverse rondreizen naar Tanzania aan. Zo kun je bijvoorbeeld een combinatiereis Tanzania & Zanzibar boeken voor 15 dagen waarin je verblijft in hotels en lodges of een 21-daagse kampeer rondreis Tanzania & Kenia. Iets voor de echte avonturiers. Zou je deze Tanzania rondreis graag met je gezin willen maken, dat kan met Djoser Family.

Goed verzorgde rondreizen
We overnachten in verschillende sfeervolle accommodaties zoals in lodges, hotels en tented camps. Voorzien van sanitaire voorzieningen. Onze Nederlandse ervaren reisbegeleiders zullen je alles vertellen over de achtergronden en gewoontes van Tanzania. We maken onderweg gebruik van eigen bussen.

Waarom Djoser
De rondreizen naar Tanzania zijn erop gericht je optimaal te laten genieten en het echte Kenia te leren kennen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Een Tanzania rondreis laat je zowel de fascinerende cultuur, als de fantastische natuur zien. Je bepaalt zelf welke bezienswaardigheden in Tanzania je de moeite waard vindt om te bezoeken.

Terug naar boven

Klantwaardering

8,8

De 18-daagse rondreis Kenia/Tanzania is voor mij de mooiste...
De 18-daagse rondreis Kenia/Tanzania is voor mij de mooiste reis tot nu toe geweest. Wat een avontuur! Dieren in de vrije natuur te mogen aanschouwen is een kadootje op zich! Kippenvel bij het eerste dier dat ik zag. Dit gevoel is gebleven. Daarbij hadden we een uitstekende reisleidster Arlette, TOP

Wilbert - 10,0
Terug naar boven