Vakantie Tanzania en Zanzibar met de kinderen

Vakantie Tanzania en Zanzibar met de kinderen

Heb je altijd al op zoek willen gaan naar wilde dieren? In Tanzania speuren we wilde nijlpaarden, olifanten, kuddes zebra’s en troepen leeuwen op. We bezoeken de mooiste parken van Tanzania en maken kennis met de levendige bevolking. Ook kan je zalig ontspannen op de prachtige stranden van Zanzibar.

Lees meer

Ontdek alle hoogtepunten van Tanzania en Zanzibar

Gedurende deze family rondreis door Tanzania en Zanzibar bezoek je onder andere de bruisende steden Arusha en Moshi. Je gaat op avontuur in de nationale parken: Serengeti, de Ngorongorokrater en het Tarangire Nationaal Park. Je eindigt deze spectaculaire reis aan de parelwitte stranden van Zanzibar. Kortom de rondreis door Tanzania en Zanzibar is natuur, cultuur en vooral veel avontuur voor het hele gezin!

Goed verzorgde Family rondreizen
We overnachten afwisselend in leuke stadshotels, cabins en kamperen te midden van de natuur. Het ontbijt is bij de prijs inbegrepen, de overnachtingen in Zanzibar vinden plaats in een hotel dicht bij het strand gelegen. Tijdens het kamperen zijn alle maaltijden inbegrepen. De gamedrives in het Serengeti nationaal park en in de Ngorongorokrater zijn tevens inclusief in de prijs. We maken onderweg uiteraard gebruik van onze eigen bussen.

Waarom Djoser Family
De rondreizen door Tanzania en Zanzibar zijn erop gericht je optimaal te laten genieten van de cultuur, de natuur en de onvergetelijke landschappen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Tijdens een family reis door Tanzania en Zanzibar, maak je kennis met de vriendelijke en gastvrije bevolking, je gaat op avontuur, met vrienden van je eigen leeftijd door deze schitterende landen en je eindigt de reis relax op het strand van Zanzibar.

Terug naar boven

Klant­waardering

8,9
"Tanzania heeft ons alles gebracht wat we gehoopt hadden en n..."
"Tanzania heeft ons alles gebracht wat we gehoopt hadden en nog veel meer. Wat een genot om te kamperen tussen hyena's en gazelles en 's nachts wakker te worden van een brullende leeuw. En dankzij de cursussen van onze ervaren reisleider spreken we nu een aardig woordje Swahili. Asante sana!"

Naam: Menno van O.
Cijfer: 9,0
Boek en reis met Djoser zekerheid Boek en reis met Djoser zekerheid
  • Brochure Family aanvragen
  • Actie - Nieuwsbrief Junior

ANVR

International Air Transport Association

Go to top