Bekijk de Lapland, 7 dagen van Djoser

Lapland 7 dagen

Vanaf € 2.595,- Bijkomende kosten € 26,25 p.p. (o.b.v. 2 personen)

Nog niet de kans gehad om het betoverende Fins Lapland te verkennen? De winters zijn best koud waardoor de meren bevroren zijn en het hele landschap bedekt is met een dikke laag sneeuw. Ideaal om een sledetocht te maken met husky’s of het landschap verkennen op sneeuwschoenen. Met een beetje geluk kun je het Noorderlicht zien. Die kan dan mooi van je bucket-list.

Daarom Djoser

 • Overnachting in een sfeervol dorp 
 • Sledehondentocht met husky's door besneeuwde wouden 
 • Inclusief ontbijt
 • Excursie ijsvissen
 • Wandeling op sneeuwschoenen
 • Bezoek aan het dorp van de Kerstman
 • Rendierensafari
 • Voordelig overnachten en parkeren bij Schiphol

Route en kaart

Routekaart Lapland, 7 dagen
 1. Amsterdam - Rovaniemi
 2. Rovaniemi, bezoek aan het dorp van de kerstman - Ruka
 3. Ruka, sledetocht met husky's
 4. Ruka, ijsvissen
 5. Ruka, rendiersafari
 6. Ruka, wandeling op sneeuwschoenen in Oulanka Nationaal Park
 7. Ruka - Rovaniemi - Amsterdam

Reisbeschrijving

Noorderlicht Lapland FinlandHet landschap van Lapland is werkelijk betoverend. De uitgestrekte sneeuwvelden zijn oneindig en de mooie husky's trekken je vol enthousiasme door het winterlandschap. We gaan ook zeker moeite doen om het noorderlicht te zien, een bijzonder fenomeen dat voor heel veel mensen op de must-see lijst staat. Bij helder weer zie je dansende groene, gele of rode flarden die scherp afsteken tegen de donkere avondlucht. Verder kun je er genieten van activiteiten zoals langlaufen, ijsvissen of wandelen met sneeuwschoenen. Deze reis door Fins Lapland is zo'n unieke ervaring, dat je vanaf nu vast en zeker anders tegen het winterse weer zult aankijken.

Rovaniemi: De poort naar Lapland

Dag 1 Amsterdam - Rovaniemi
Dag 2 Rovaniemi, bezoek aan het dorp van de Kerstman - Ruka 

We vliegen met Finnair in ongeveer drie uur via Helsinki naar Rovaniemi, de Lapse hoofdstad die vrijwel óp de poolcirkel ligt. Er is veel over deze stad te vertellen. De geschiedenis gaat zeker terug tot 8.000 jaar geleden. Toen konden de vissers, jagers en handelaren hier uitrusten en weer op krachten komen. In de tweede wereldoorlog is de stad geheel vernietigd en in 1946 weer opgebouwd. Nu is het een moderne stad en veel oudheden ga je er niet tegen komen. Als je aankomt, merk je gelijk dat het in Lapland een stuk kouder is dan in Nederland en België. Door de noordelijke ligging zijn de dagen in de winter kort. Het kan dan al vroeg in de middag schemerig worden, dat is afhankelijk van de periode waarin je reist.

Kerstman sneeuw LapandRovaniemi ligt vlak bij Joulupukin Pajakylä. Misschien klinkt deze naam je niet bekend in de oren, maar dit is het dorp dat is aangewezen als woonplaats van de Kerstman. Dat zie je overal terug. Het dorp leeft 24/7, 365 dagen per jaar in kerstsfeer. Er zijn allerlei winkeltjes en restaurantjes en je kunt het huis van de kerstman bezoeken. Dus, als je kerst viert, kun je je verlanglijstje voor de volgende kerst vast meenemen. We reizen door met de bus naar het wintersport plaatsje Ruka.

Husky's, rendieren & sneeuw

Dag 3 Ruka, sledetocht met de husky's
Dag 4 Ruka, ijsvissen
Dag 5 Ruka, rendier sledetocht 
Dag 6 Ruka, wandeling op sneeuwschoenen
Dag 7 Ruka - Rovaniemi - Amsterdam

Rendierslee sneeuw FinlandRuka is gelegen in het adembenemende Kuusamo met prachtig ongerepte natuur van de omgelegen nationale parken. Ruka zelf is een levendig skiresort en een ideale uitvalsbasis voor het verkennen van deze prachtige natuur en biedt een scala aan activiteiten die wij gaan ondernemen. 

Met de auto gaan we naar een rendier boerderij, waar we meer leren over het leven van rendieren en het herden van rendieren. Daarna gaan maken wij een sledetocht voortgetrokken door de rendieren, waar wij de rendieren ook kunnen voeren. 

Lapland hondesleeOp dag 4 maken we een hondensledetocht. Je krijgt warme thermokleding en dikke wanten aan en je maakt je op voor een van de volgende hoogtepunten van de reis. De mooie honden wachten je uitbundig op en blaffen en springen je al tegemoet. Ze zijn altijd blij om je mee te kunnen nemen door de besneeuwde bossen en over de bevroren meren. Kinderen mogen samen met een volwassene op een slee en als je ouder bent dan 16 jaar mag je ook je eigen slee besturen. De honden weten de weg, maar moeten soms worden afgeremd in al hun enthousiasme! Gelukkig is er een musher bij, die de honden goed kent en meereist om eventuele eigenwijze honden terug in het gareel te brengen. ’s Middags stoppen we midden in het bos voor een lunch bij het kampvuur. In de sneeuw maakt de musher een vuurtje en verzorgt iets lekkers, zodat je weer voldoende energie hebt voor de terugweg

Kinderen sneeuw LaplandDe volgende twee dagen kun je de mooie omgeving gaan verkennen. Het is mogelijk om langlaufski’s of sneeuwschoenen te huren, maar met je eigen moonboots kun je ook een goede wandeling door de sneeuw maken! Heb je lang geen sneeuw gezien? Dan is het tijd voor een sneeuwballengevecht. Oppassen geblazen! Voor je het weet, heb je een koude sneeuwbal in je nek. Neem vooral ook een wortel mee, want je kunt hier mooie sneeuwpoppen maken, er ligt genoeg sneeuw! Als je geluk hebt, kun je getuige zijn van een bijzonder fenomeen: het noorderlicht zien. Dan zie je bij helder weer dansende groene, gele of rode ‘kleurflarden’ fel afsteken tegen de donkere avondlucht. Veel reizigers reizen hier speciaal duizenden kilometers voor. Ook gaan we, als je wilt, ijsvissen. Omgeven door de stilte en de prachtige natuur wacht je tot er een vis aan de haak wordt geslagen.

Na deze avontuurlijke reis vertrekken we met Finnair terug naar Amsterdam.

Op reis met Djoser
Onze reizen kennen geen strak van dag-tot-dag gepland excursieschema. De activiteiten kunnen omgewisseld worden. De reisdagen staan uiteraard vast, maar op de dagen dat we niet reizen is iedereen vrij om de dag naar eigen inzicht in te vullen. Onze reisbegeleid(st)ers hebben altijd ideeën en doen gewoonlijk een voorstel voor de besteding van de dag. Trek je er echter liever zelf op uit, dan zal de reisbegeleid(st)er met alle plezier nog een aantal tips en adviezen geven. Houd er wel rekening mee dat er zich, door het karakter van onze reizen en de plaatselijke omstandigheden, onverwachte situaties kunnen voordoen. Hierdoor kan een bepaalde excursie of activiteit niet doorgaan of aangepast worden. Gemiddeld bestaan de Family-groepen uit 18 personen; de maximale groepsgrootte voor deze reizen is 26 personen.

Vertrekdata 2025

Bijkomende kosten € 26,25 p.p. (o.b.v. 2 personen)

Start - einde Beschikbaarheid Prijs
Start - einde
15 feb - 21 feb
Beschikbaarheid
Voldoende

Leeftijd kinderen

Er is op dit moment geen groepsinformatie beschikbaar voor deze vertrekdatum.

Prijs

€ 2.595,-

€ 2.495,- (kind t/m 11 jr)

Start - einde
22 feb - 28 feb
Beschikbaarheid
Voldoende

Leeftijd kinderen

Er is op dit moment geen groepsinformatie beschikbaar voor deze vertrekdatum.

Prijs

€ 2.695,-

€ 2.595,- (kind t/m 11 jr)

Start - einde
23 feb - 01 mrt
Beschikbaarheid
Voldoende

Leeftijd kinderen

Er is op dit moment geen groepsinformatie beschikbaar voor deze vertrekdatum.

Prijs

€ 2.695,-

€ 2.595,- (kind t/m 11 jr)

Inclusief

 • Vlucht met Finnair
 • Alle vluchttoeslagen
 • Nederlandse reisbegeleider
 • Vervoer per bus
 • Vervoer van en naar de luchthaven
 • Overnachtingen in hotel met ontbijt
 • IJsvissen 
 • Bezoek aan het dorp van de kerstman
 • Wandeling op sneeuwschoenen
 • Rendier slede
 • Sledehondentocht

   

Exclusief

Overige maaltijden, entreegelden, facultatieve excursies, fooien, persoonlijke uitgaven, verzekeringen, etc.
Reserveringskosten € 40,- per boeking. Bijdrage SGR € 5,- per persoon en calamiteitenfonds € 2,50 per boeking.

Landarrangement

Voor kinderen t/m 11 jaar is de prijs exclusief internationale vluchten vanaf € 2.095,-. Voor volwassenen is de prijs vanaf € 2.195,-.

Houd bij de boeking van een landarrangement er rekening mee dat voor al onze reizen een minimum aantal deelnemers geldt. Djoser is niet aansprakelijk indien er wijzigingen ontstaan in het vluchtschema van de groepsreis. Kom je op een andere tijd aan dan de groep en/of vertrek je op een andere tijd dan de groep, dan dien je zelf je transfers van- en naar het hotel en/of de luchthaven te regelen.

Vluchttoeslagen (inbegrepen)

Luchtvaartmaatschappijen berekenen naast luchthavenbelastingen, ook brandstof- en veiligheidstoeslagen. Bij Djoser zijn al deze toeslagen in de reissom inbegrepen.

Groepssamenstelling en groepsgrootte

Onze Familyreizen zijn speciaal samengesteld voor gezinnen met kinderen. Contact met andere gezinnen is dus zo gemaakt!

De gezinnen kunnen verschillend zijn qua samenstelling; op onze reizen gaan zowel 1- als 2-oudergezinnen mee en ook samengestelde gezinnen. Omdat juist de leeftijd van de kinderen heel bepalend kan zijn voor de reis, is een aantal vertrekdata speciaal voor reizen met kinderen vanaf 10 en 16 jaar. Op de andere reizen zijn kinderen van alle leeftijden welkom, maar de minimum leeftijd is 6 jaar en de maximale leeftijd is 20 jaar. Is een kind jonger dan 6 jaar of ouder dan 20, overleg dan voor boeking met Djoser. Je vindt de beschikbaarheid en de leeftijden van de kinderen van reeds geboekte families bij de reisdata.

Het minimum aantal deelnemers op alle Familyreizen is 10 (3 gezinnen), het maximum aantal personen is 26.

De gemiddelde groepsgrootte om de reis door te laten gaan is 8.

Nog bedenktijd nodig? Dan kun je tot een paar maanden voor vertrek een optie op een reis nemen. Zo’n voorlopige reservering is gratis en is 5 dagen geldig. De optie wordt automatisch omgezet in een definitieve of aanvraagboeking, tenzij je deze tijdig zelf bevestigt of annuleert. Het is helaas niet mogelijk om een optie te nemen op een reis waar nog maar een aantal plaatsen beschikbaar zijn.

Reviews Lapland, 7 dagen

Gemiddelde beoordeling: 9,0

 • Ik ben alleen met mijn dochter van 8 meegereisd. Fantastische reis voor allebei. Leuke activiteiten. Niet te intensief (ze was al wel gewend te wandelen) Super leuke reisleidster. Tussen de activiteiten door ging de reisleidster af en toe tekenen met de kinderen die dat wilde.

  10

 • De begeleiding was heel goed. Ik kon op ieder moment terecht bij Laurens met mijn vragen, en kreeg heel snel antwoord. Er werd elke dag uitgebreid een verslag gestuurd voor de volgende dag, met daarbij extra tips voor excursies en restaurantjes. De excursies waren allemaal onwijs leuk!

  10

 • Het was een mooie reis met leuke activiteiten die goed aansloten bij iedereen in het gezin. Ook onze reisleider Laurens wist er een leuke week voor iedereen van te maken door o.a. een barbecue in het bos te organiseren als lunch. De hoogtepunten waren o.a. de husky’s en het aurora camp.

  8

 • Een zeer bijzondere reis: husky's, rendieren, wandelen met sneeuwschoenen, Noorderlicht, ijsvissen, sneeuwscooters, een geweldige groep waarin zowel ouders als kinderen een klik hadden en een geweldige reisleider (Laurens) die zorgde dat alles vlekkeloos en gladjes verliep. Kortom, enorme aanrader!

  9

Praktische informatie

Accommodatie

In Rovaniemi overnacht je in een hotel op loopafstand van het gezellige centrum. In Ruka verblijf je in een centraal gelegen hotel, en heeft een overdekte speeltuin. Vanuit hier maken we verschillende excursies.

Bekijk hotelreviews op Tripadvisor

Rovaniemi Santasport Hotel
Ruka Scandic Rukahovi Hotel

Deze selectie geeft een goed beeld van de hotels waar we op deze reis verblijven.

Reis je met een familie van drie personen dan verblijf je met je gezin op één kamer. Voor meer comfort is het mogelijk om, tegen betaling van een toeslag, een éénpersoonskamer bij te boeken. Kies je hiervoor, of bestaat het gezin uit vier, vijf of meer personen, reserveren we, indien beschikbaar, aan elkaar grenzende kamers.

 • Family kamer Lapland

Vliegreis

Finnair

Het meest voorkomende vluchtschema staat hieronder. Je kan ook het schema per vertrekdatum bekijken. Vliegtijden en -maatschappijen zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

 • Vlucht met

  Finnair

  Traject

  Amsterdam - Helsinki

  Vertrek

  19:00 - 22:20

 • Vlucht met

  Finnair

  Traject

  Helsinki - Rovaniemi

  Vertrek

  23:35 - 00:55*

 • Vlucht met

  Finnair

  Traject

  Rovaniemi - Helsinki

  Vertrek

  14:00 - 15:20

 • Vlucht met

  Finnair

  Traject

  Helsinki - Amsterdam

  Vertrek

  16:20 - 18:00

* aankomst volgende dag


Tijdverschil: in Finland is het één uur later.

De nationale luchtvaartmaatschappij van Finland is Finnair. Vanuit Helsinki wordt gevlogen naar een breed en wereldwijd netwerk. De stoelen zijn zeer comfortabele stoelen, mede door de ergonomische hoofdsteun. Aan boord is (afhankelijk van de vluchtduur) een uitgebreid inflight entertainment systeem, met een ruime keuze aan films, series, muziek en games. Tijdens de vlucht kan je rekenen op een heerlijke maaltijd. Vlieg je binnen Europa dan kun je tegen betaling een eigen maaltijd of snack kiezen. Drankjes als koffie, thee, water en Finnair’s eigen ‘Blueberry Juice’, zijn gratis.

Landarrangement

Voor kinderen t/m 11 jaar is de prijs exclusief internationale vluchten vanaf € 2.095,-. Voor volwassenen is de prijs vanaf € 2.195,-.

Houd bij de boeking van een landarrangement er rekening mee dat voor al onze reizen een minimum aantal deelnemers geldt. Djoser is niet aansprakelijk indien er wijzigingen ontstaan in het vluchtschema van de groepsreis. Kom je op een andere tijd aan dan de groep en/of vertrek je op een andere tijd dan de groep, dan dien je zelf je transfers van- en naar het hotel en/of de luchthaven te regelen.

Hotelovernachting Schiphol

Djoser biedt Belgische reizigers aan om voor een aantrekkelijk tarief in het Ibis Hotel vlak bij de luchthaven Schiphol te overnachten. Vooral bij vluchten die vroeg vertrekken of ’s avonds laat aankomen is dit handig. Je vertrekt uitgerust of geniet nog na van een extra nachtje vakantie. Bovendien parkeer je je wagen gratis. Lees hier meer.

Vervoer

Het vervoer van de luchthaven naar het hotel (vv) en het vervoer van Rovaniemi naar Ruka is per bus of minibus. Het overige vervoer is per hondenslee, rendierslee of te voet.

 • Lapland Finnair luchtvaartmaatschappij rondreis Djoser Family
 • Lapland sledehonden Djoser Family
 • Lapland sledehonden Djoser Family

Bij de reis inbegrepen

 • Vlucht met Finnair
 • Alle vluchttoeslagen
 • Nederlandse reisbegeleider
 • Vervoer per bus
 • Vervoer van en naar de luchthaven
 • Overnachtingen in hotel met ontbijt
 • IJsvissen 
 • Bezoek aan het dorp van de kerstman
 • Wandeling op sneeuwschoenen
 • Rendier slede
 • Sledehondentocht

   

Excursies

Bij Djoser bepaal je zelf welke bezienswaardigheden je de moeite waard vindt om te bezoeken. In de meeste gevallen kun je zelf of met groepsgenoten, al dan niet met hulp van onze reisbegeleiding, er te voet of met lokaal vervoer erop uit trekken. Toegangsgelden zijn dan ook niet bij de reissom inbegrepen, zodat je alle vrijheid hebt om je eigen plan te trekken.

Sommige bezienswaardigheden mag je niet missen, zijn slecht bereikbaar of liggen ‘en route' naar onze volgende overnachtingsplaats. Dergelijke excursies zijn bij Djoser in het programma opgenomen. Ook bij alle excursies die bij het programma inbegrepen zijn, geldt dat het entreegeld exclusief is.

Tijdens deze reis door Lapland zijn de volgende excursies in het reisprogramma inbegrepen:

• Bezoek aan het dorp van de kerstman (Santa Claus Village)
• Rendier slede; wij bezoeken een rendier boerderij, waar wij meer leren over het leven van een rendierhoeder. 
• Sledehondentocht; Tijdens deze bijzondere excursie maak je kennis met de vriendelijke intelligente husky’s.
• IJsvissen
• Wandeling op sneeuwschoenen


Ter plaatse zijn er natuurlijk nog meer excursies mogelijk, zoals:

• Ga lekker schaatsen
• Voet zetten op de Noordpoolcirkel, dit kan in Santa Claus Village
• Noorderlicht spotten

Reisdocumenten

 •     E-ticket. Meer informatie over de vlucht ontvang je ongeveer 2 weken voor vertrek
 •     Een identiteitskaart die nog geldig dient te zijn bij terugkomst
   

Geldzaken

In Finland wordt er betaald met de Euro.


Geld afhalen: in Inari en Rovaniemi zijn geldautomaten.

Als richtbedrag voor uitgaven die niet bij de reissom zijn inbegrepen, zoals overige maaltijden, entreegelden, facultatieve excursies en persoonlijke uitgaven geldt minimaal € 350,- per persoon per week.
 
 

Maaltijden

Tijdens de gehele reis is het ontbijt inclusief. Tijdens de excursies zullen koffie, thee en een aantal lokale snacks verzorgd worden. Waaronder hete glogi (Finse glühwein) en pita met rendier vlees. 

Gezondheid

Voor een bezoek aan Fins Lapland zijn geen vaccinaties nodig. Het is wel aan te raden een goede zonnebrandcrème, vaseline en lippenbescherming mee te nemen. Neem, ter bescherming tegen zonlicht dat wordt gereflecteerd door de witte sneeuw, een goede skibril mee. Een warme muts (bivakmuts) of bontmuts die ook de oren goed bedekt en winterportkleding, mag zeker niet in je bagage ontbreken! De lokale bevolking smeert het gezicht vaak in met watervrije crème om bevriezing tijdens tochten in de omgeving te voorkomen, voor jou als reiziger is het verstandig dit voorbeeld te volgen. Je kunt uiteraard ook vaseline gebruiken. Wil je een tocht met een sneeuwscooter maken, vraag dan bij je reisverzekering na of dit verzekerd is.
 

Klimaat en geografie

We voeren de reizen naar Fins Lapland uit in de voorjaarsvakantie, vanwege de sneeuwzekerheid in deze periode. De temperatuur varieert van gemiddeld rond de -10°C maar kan in die maanden ook dalen tot -25°C. Vooral door de koude wind kan de gevoelstemperatuur erg laag zijn. Houd hier rekening mee en zorg ervoor dat je wintersportkleding meeneemt. Het is niet alleen maar koud in de wintermaanden, het is ook vaak mooi weer, met heldere luchten. Op deze hoogte, boven de Poolcirkel, zijn de dagen van januari tot en met maart erg kort. In januari is de zon alleen tijdens het middaguur te zien. De kans bestaat dat je tijdens je reis getrakteerd wordt op spectaculair noorderlicht.
 

Reisbegeleiding en gidsen

Een enthousiaste Nederlandse reisbegeleider begeleidt de reis. Onze reisbegeleiders zijn zeer ervaren en bevlogen reizigers en vertellen onderweg leuke weetjes over de bestemming. Zij weten als geen ander dat kinderen een reis anders beleven dan volwassenen en kunnen haarfijn inspelen op de wensen en behoeften van beiden. Zij zorgen dat de reis soepel verloopt en zijn het aanspreekpunt voor vragen en ideeën. De eigen passie, in combinatie met een uitgebreide training en inwerkprocedure, vormt de basis voor hun deskundigheid en professionaliteit. 

Tijdens de activiteiten vanuit Ruka gaan lokale gidsen/begeleiders mee. Zo zal de hondensledebestuurder, de 'musher' de husky's inspannen en uitleg geven over het besturen van de hondenslede. Zij zijn zeer ervaren en kennen de honden goed. Tijdens een mooie boswandeling op sneeuwschoen vertelt een lokale gids je alles over de natuur. De gidsen sluiten bij de groep aan en vertellen vol enthousiasme over de attractie en weten alle antwoorden op je vragen. We maken dus gebruik van de locals, waardoor de kennis over omgeving groter is dan wanneer een gids de gehele reis mee reist.


 

Veelgestelde vragen

Waarom met Djoser Family naar Lapland?

De reizen met Djoser Family zijn speciaal ontwikkeld voor gezinnen. De Family reis naar Lapland is een unieke ervaring waarbij je kennismaakt met oneindige sneeuwvelden, rendieren, husky’s en misschien wel het noorderlicht! Tevens wordt de reis begeleid door een ervaren reisbegeleider die affiniteit met kinderen heeft, dit geeft onze Family reizen een belangrijke meerwaarde.

Wat is de zwaarte van deze Family reis?

Het vervoer van de luchthaven naar het hotel en het vervoer van Rovaniemi naar Ruka is per bus of minibus. Aangezien we het grootste deel van de reis in Ruka verblijven, zijn er weinig reisdagen.

Welk weertype kan ik verwachten tijdens deze reis?

We voeren de reizen naar Fins Lapland uit in de voorjaarsvakantie, vanwege de sneeuwzekerheid in deze periode. De temperatuur varieert van gemiddeld rond de -10°C maar kan in die maanden ook dalen tot -25°C. Vooral door de koude wind kan de gevoelstemperatuur erg laag zijn. Houd hier rekening mee bij het kiezen van je kleding en doe je voordeel met de adviezen van de lokale begeleiders. Het is niet alleen maar koud in de wintermaanden, maar ook vaak mooi weer, met heldere luchten. Op deze hoogte, boven de Poolcirkel, zijn de dagen van januari tot en met maart erg kort. In januari is de zon alleen tijdens het middaguur te zien.

Hebben we een visum nodig?

Je dient in het bezit te zijn van een geldig paspoort of een geldige Europese identiteitskaart.

Hoe wordt een familie met een oneven aantal personen ingedeeld?

Reis je met een familie van 3 personen, dan verblijf je met het gezin op één kamer. In sommige accommodaties kan het zijn dat er in dit geval een bed bijgezet wordt in een tweepersoonskamer. Voor een gezin dat bestaat uit 4 of 5 personen reserveren we 2 kamers, waar mogelijk aan elkaar grenzend. In de meeste gevallen is het ook mogelijk om een éénpersoonskamer te reserveren. Soms zijn er ook familiekamers voor 4 personen aanwezig. 

Hebben de hotels op deze reis een zwembad?

De accommodaties op deze reis beschikken niet over een zwembad.

Is er Wifi aanwezig op deze reis?

De hotel den huisjes tijdens deze reis beschikken over Wifi. Tevens betaal je binnen de Europese Unie tegenwoordig geen extra kosten meer voor bellen en internetten op je telefoon, naast je gewone abonnementskosten. Je betaalt hetzelfde als wanneer je in Nederland zou bellen, sms'en. Voor meer informatie kun je het beste contact opnemen met je telefoonprovider.

Gelden er bijzondere kledingvoorschriften voor deze reis?

Er zijn voor deze reis geen speciale kledingvoorschriften, maar hou rekening met de winterse temperaturen! Wij adviseren dan ook aan iedereen om wintersportkleding mee te nemen. Voor kinderen is het advies om een extra skibroek mee te nemen, mocht deze tijdens de uitstapjes nat worden.

We hebben geboekt! En nu?

Zodra je een reis hebt geboekt, ontvangt de hoofdboeker hiervan een bevestiging per e-mail. Tevens ontvangt deze de inloggegevens voor de Mijn Djoser pagina. In je Mijn Djoser kan je de persoonsgegevens (tot 6 weken voor vertrek) aanpassen en vind je alle informatie over de reis.

Wat mag ik absoluut niet vergeten voor deze reis?

Neem voor deze reis warme kleding mee zoals fleecetruien, wintersportkleding, thermokleding, dikke sjaal, handschoenen en een muts. De zon kan wel ook flink schijnen, dus ook een zonnebril en zonnebrandcrème kunnen goed van pas komen.

Stel je vraag

Staat jouw vraag hier niet tussen? Stel deze dan via info@djoser.nl.

Foto's en video