Vakantie Peru met de kinderen

Vakantie Peru met de kinderen

Peru is het land van de Inca’s, maar het land heeft ook een brede waaier aan cultuur en natuur. Tijdens deze rondreis door Peru bezoek je o.a. Nasca, Cusco, Titicaca, Arequipa en Machu Picchu. Zo maak je kennis met de mysteries van de Nascalijnen en de Incastad Machu Picchu. De tal van culturele hoogtepunten en zijn indrukwekkende natuur maakt Peru tot één van de meest fascinerende landen in Zuid-Amerika.

Lees meer

Ontdek alle hoogtepunten van Peru

Gedurende deze family rondreis door Peru, bezoek je onder andere de bruisende steden Lima, Arequipa en Cuzco. Je overnacht in de oase Huacachina in de Nasca-woestijn. Ook verblijf je op het eiland Amantaní op het Titicacameer tussen de inheemsebewoners. Je eindigt deze spectaculaire reis in de incavallei, waar je een bezoekt brengt aan het wereldberoemde Machu Picchu en andere archeoligische parken zoals Ollantaytambo, Pisac en Sacsayhuaman. Kortom deze rondreis door Peru is natuur, cultuur en vooral veel avontuur voor het hele gezin!

Goed verzorgde Family rondreizen
We overnachten afwisselend in leuke stadshotels, hotels gelegen in het midden van de woestijn en tevens verblijven wij temidden van de Quechua inheemse bevolking op het Titicacameer. Het ontbijt is bij de prijs inbegrepen. Tijdens het verblijf op het eiland Amantaní zijn alle maaltijden inbegrepen. Onze locale reisbegeleiders zullen je alles vertellen over Peru. We maken onderweg uiteraard gebruik van onze eigen bussen.

Waarom Djoser Family
De rondreizen door Peru zijn erop gericht je optimaal te laten genieten van de cultuur, de natuur en de onvergetelijke landschappen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Tijdens een family reis door de Peru, maak je kennis met de vriendelijke en gastvrije bevolking, je gaat op avontuur, met vrienden van je eigen leeftijd door dit schitterende land en je eindigt de reis op een van de werelds meest indrukwekkende locaties: Machu Picchu.

Terug naar boven

Klant­waardering

9,3
"Een schitterende eerste ervaring met Djoser Family! Zowel de..."
"Een schitterende eerste ervaring met Djoser Family! Zowel de kids als de volwassenen vormden een eenheid. De sfeer was top, mede dankzij Fernande, een crème van een reisbegeleidster! We genoten van elk moment en beleefden heel wat. De 4 daagse Incatrail was de kers op onze taart!"

Naam: Stijn H.
Cijfer: 10,0
Boek en reis met Djoser zekerheid Boek en reis met Djoser zekerheid

Bekijk ook...

  • Brochure Family aanvragen
  • Actie - Nieuwsbrief Junior

ANVR

International Air Transport Association

Go to top