Overzicht Peru rondreizen van Djoser

Vakantie Peru met de kinderen

Peru is het land van de Inca’s, maar het land heeft ook een brede waaier aan cultuur en natuur. Tijdens deze rondreis door Peru bezoek je o.a. Nasca, Cusco, Titicaca, Arequipa en Machu Picchu. Zo maak je kennis met de mysteries van de Nascalijnen en de Incastad Machu Picchu. De tal van culturele hoogtepunten en zijn indrukwekkende natuur maakt Peru tot één van de meest fascinerende landen in Zuid-Amerika.

Reviews Peru reizen

Gemiddelde beoordeling: 9,3

 • Een schitterende eerste ervaring met Djoser Family! Zowel de kids als de volwassenen vormden een eenheid. De sfeer was top, mede dankzij Fernande, een crème van een reisbegeleidster! We genoten van elk moment en beleefden heel wat. De 4 daagse Incatrail was de kers op onze taart!

  10

  Peru, 21 dagen

 • We hebben een super vakantie gehad. Het was onze eerste groepsreis maar ik zou het direct iedereen aanbevelen. Kids hebben veel plezier gehad met hun leeftijdsgenootjes en wij met de ouders. De reisleidster was geweldig, behulpzaam & flexibel. Programma was top, ook genoeg tijd voor alleen familie.

  10

  Peru, 21 dagen

 • Peru is een topbestemming maar tegelijk ook geen makkelijk land. Djoser levert een belangrijke meerwaarde met deze uitgekiende en intelligent opgebouwde reis, die van het ene hoogtepunt naar het andere wervelt. Als reiziger geniet je, in alle vrijheid, zonder praktische beslommeringen. Topaanrader!

  10

  Peru, 21 dagen

 • Geweldige ervaring, gezellige groep, prima reisleiding. Wat een bijzonder land Peru, al die kleuren, natuur, cultuur. Wij willen weer terug!!

  9

  Peru, 21 dagen

Boek en reis met zekerheid

 • Ruim 35 jaar ervaring
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • ANVR- en SGR garantie

Ontdek alle hoogtepunten van Peru

Gedurende deze family rondreis door Peru, bezoek je onder andere de bruisende steden Lima, Arequipa en Cuzco. Je overnacht in de oase Huacachina in de Nasca-woestijn. Ook verblijf je op het eiland Amantaní op het Titicacameer tussen de inheemsebewoners. Je eindigt deze spectaculaire reis in de incavallei, waar je een bezoekt brengt aan het wereldberoemde Machu Picchu en andere archeoligische parken zoals Ollantaytambo, Pisac en Sacsayhuaman. Kortom deze rondreis door Peru is natuur, cultuur en vooral veel avontuur voor het hele gezin!

Goed verzorgde Family rondreizen
We overnachten afwisselend in leuke stadshotels, hotels gelegen in het midden van de woestijn en tevens verblijven wij temidden van de Quechua inheemse bevolking op het Titicacameer. Het ontbijt is bij de prijs inbegrepen. Tijdens het verblijf op het eiland Amantaní zijn alle maaltijden inbegrepen. Onze locale reisbegeleiders zullen je alles vertellen over Peru. We maken onderweg uiteraard gebruik van onze eigen bussen.

Waarom Djoser Family
De rondreizen door Peru zijn erop gericht je optimaal te laten genieten van de cultuur, de natuur en de onvergetelijke landschappen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Tijdens een family reis door de Peru, maak je kennis met de vriendelijke en gastvrije bevolking, je gaat op avontuur, met vrienden van je eigen leeftijd door dit schitterende land en je eindigt de reis op een van de werelds meest indrukwekkende locaties: Machu Picchu.