Overzicht Cuba rondreizen van Djoser

Vakantie Cuba met de kinderen

Leer salsa dansen met het hele gezin, bewonder de prachtige oude auto’s, bezoek een echte sigarenfabriek of klauter in een palmboom op één van de vele tropische stranden. Op dit prachtige Caraïbische eiland speelt het leven zich grotendeels buiten af, zo kom je gemakkelijk in contact met de lokale en vriendelijke bevolking.

Reviews Cuba reizen

Gemiddelde beoordeling: 8,5

 • Heel erg leuk, interessant en geslaagd!

  8

  Cuba, 20 dagen

 • Mijn indruk van Cuba: afwisselende rondreis, prachtige natuur, bounty eiland, gave excursies, 20 jaar terug in de tijd, warm weer, andere normen en waarden, schaarste, leuke groep, relatief weinig reizen, veel rijst en bonen.

  8

  Cuba, 20 dagen

 • Mooi land, afwisselend programma m.b.t combinatie steden en natuur. Moeilijk land om zelfstandig te reizen, dus deze groepsreis is daarom een uitstekende manier om Cuba te ontdekken.

  8

  Cuba, 20 dagen

 • Een mooie afwisselende reis met natuur en cultuur. Een land wat je gezien en meegemaakt moet hebben qua sfeer, muziek en bevolking. Je merkt dat ze zich aan het ontworstelen zijn van het communisme. Dat maakt het een bijzonder, uniek land.

  9

  Cuba, 20 dagen

Boek en reis met zekerheid

 • Kosteloos omboeken
 • 100% terugbetaling bij annulering
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • ANVR- en SGR garantie

Alle hoogtepunten van Cuba

Bekijk alle hoogtepunten van Cuba

Gedurende deze family rondreis door Cuba bezoek je onder andere de bruisende steden Havana, Trinidad, Camagüey en Santiago de Cuba. Je gaat op avontuur in het natuurgebied Topes de Collantes in russiche 4x4 trucks, en je treedt in de sporen van de Cubaanse revolutie door een trekking te maken diep in het Sierra Maestra gebergte waar de revolutie in 1953 begon. Je eindigt deze spectaculaire reis aan de parelwitte stranden van Guardalavaca en Varadero. Kortom de rondreis door Cuba is natuur, cultuur en vooral veel avontuur voor het hele gezin!

Goed verzorgde Family rondreizen
We overnachten afwisselend in leuke stadshotels, cabins en hotels die midden in de natuur gelegen zijn. Het ontbijt is bij de prijs inbegrepen, de overnachtingen in Varadero en Guardalavaca zijn op all-inclusive basis. Onze locale reisbegeleiders zullen je alles vertellen over Cuba. We maken onderweg uiteraard gebruik van onze eigen bussen.

Waarom Djoser Family
De rondreizen door Cuba zijn erop gericht je optimaal te laten genieten van de cultuur, de natuur en de onvergetelijke landschappen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Tijdens een family reis door Cuba, maak je kennis met de vriendelijke en gastvrije bevolking, je gaat op avontuur, met vrienden van je eigen leeftijd door dit schitterende land en je eindigt de reis relax op het strand van Varadero.