• Slide 1
 • Slide 2

  Vakantie Cuba met de kinderen

  Leer salsa dansen met het hele gezin, bewonder de prachtige oude auto’s, bezoek een echte sigarenfabriek of klauter in een palmboom op één van de vele tropische stranden. Op dit prachtige Caraïbische eiland speelt het leven zich grotendeels buiten af, zo kom je gemakkelijk in contact met de lokale en vriendelijke bevolking.

  Lees meer

  Alle hoogtepunten van Cuba

  Bekijk alle hoogtepunten van Cuba

  Gedurende deze family rondreis door Cuba bezoek je onder andere de bruisende steden Havana, Trinidad, Camagüey en Santiago de Cuba. Je gaat op avontuur in het natuurgebied Topes de Collantes in russiche 4x4 trucks, en je treedt in de sporen van de Cubaanse revolutie door een trekking te maken diep in het Sierra Maestra gebergte waar de revolutie in 1953 begon. Je eindigt deze spectaculaire reis aan de parelwitte stranden van Guardalavaca en Varadero. Kortom de rondreis door Cuba is natuur, cultuur en vooral veel avontuur voor het hele gezin!

  Goed verzorgde Family rondreizen
  We overnachten afwisselend in leuke stadshotels, cabins en hotels die midden in de natuur gelegen zijn. Het ontbijt is bij de prijs inbegrepen, de overnachtingen in Varadero en Guardalavaca zijn op all-inclusive basis. Onze locale reisbegeleiders zullen je alles vertellen over Cuba. We maken onderweg uiteraard gebruik van onze eigen bussen.

  Waarom Djoser Family
  De rondreizen door Cuba zijn erop gericht je optimaal te laten genieten van de cultuur, de natuur en de onvergetelijke landschappen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Tijdens een family reis door Cuba, maak je kennis met de vriendelijke en gastvrije bevolking, je gaat op avontuur, met vrienden van je eigen leeftijd door dit schitterende land en je eindigt de reis relax op het strand van Varadero.

  Terug naar boven

  Klant­waardering

  8,6
  "Wat een heerlijke en mooie reis hebben wij gehad in Cuba! De..."
  "Wat een heerlijke en mooie reis hebben wij gehad in Cuba! De reisbegeleidster was erg professioneel en voelde de groep goed aan. Samen met de lokale gids, met een zeer brede kennis van zaken, hebben zij ons op een hele leuke manier dit bijzondere land leren kennen. Dit vergeten wij nooit meer!"

  Naam: Mariëlle
  Cijfer: 9,0
  Boek en reis met Djoser zekerheid Boek en reis met Djoser zekerheid
  • Brochure Family aanvragen
  • Actie - Nieuwsbrief Junior

  ANVR

  International Air Transport Association

  Go to top