• Slide 1
 • Slide 2
 • Slide 3
 • Slide 4
 • Slide 5
  Verenigde Staten Westkust, 21 dagen

  Verenigde Staten Westkust

  21 dagen

  Ideale mix van wereldsteden en prachtige natuur

  Een fantastische rondreis met een ideale mix tussen grote wereldsteden en prachtige natuurparken. De Golden Gate Bridge in San Francisco, zwarte beren in Yosemite, de woestijn van Death Valley, de glamour in Las Vegas, de bijzondere amphitheaters in Bryce Canyon en de grootste kloof ter wereld, de Grand Canyon, zijn zo maar een paar ingrediënten van deze avontuurlijke reis. In de steden slapen we in comfortabele hotels en bij de parken kamperen we in de prachtige natuur.

  Reisschema

  1. Amsterdam - San Francisco
  2. San Francisco, stadswandeling
  3. San Francisco
  4. San Francisco - Yosemite nationaal park
  5. Yosemite NP
  6. Yosemite NP - Bishop (Mono Lake)
  7. Bishop - Death Valley - Las Vegas
  8. Las Vegas
  9. Las Vegas - Zion nationaal park
  10. Zion NP - Bryce Canyon nationaal park
  11. Bryce Canyon NP - Moab, bezoek Arches nationaal park
  12. Moab
  13. Moab - Monument Valley, optionele excursie Navajo-reservaat
  14. Monument Valley - Grand Canyon nationaal park
  15. Grand Canyon NP, wandeling door de Grand Canyon
  16. Grand Canyon NP - Seligman (Route 66) - Laughlin
  17. Laughlin - Los Angeles - Santa Monica, stadstour
  18. Santa Monica, optioneel bezoek Disneyland
  19. Santa Monica
  20. Santa Monica - Los Angeles - Amsterdam
  21. aankomst Amsterdam

  Route op datum:

  Reisbeschrijving

  San Francisco Tram Het westen van de Verenigde Staten is een gebied van uitersten. We doorkruisen vier staten met eigen 'minivans', zodat we onderweg kunnen stoppen waar we willen. Je overnacht in San Francisco, Las Vegas, Laughlin en Los Angeles in hotels. De overige nachten slapen we in een cabin en gaan we kamperen. Vlakbij de uitgestrekte natuurgebieden slaan we onze tenten op. Het is hier mooi wandelen en op verschillende plaatsen kun je ook paardrijden, fietsen of het water op.

  De beroemde Golden Gate Bridge in San Francisco

  Dag 1 Amsterdam - San Francisco
  Dag 2 San Francisco, stadswandeling en fietstour
  Dag 3 San Francisco
  Dag 4 San Francisco - Yosemite nationaal park

  San Francisco housesSan Francisco, is een stad die de gezelligheid uitstraalt van een groot dorp. De stad heeft veel meer sfeer dan de gemiddelde Amerikaanse metropool. De ouderwetse kabeltrammetjes brengen je moeiteloos door de steile straten. De gezellige oude haven, Fisherman’s Wharf, was vroeger de aanlegplek voor grote schepen. Na een grote brand is het herbouwd in authentieke staat en is er een winkelcentrum gekomen. Er zitten veel speciaalzaakjes zoals winkels voor chocolade, ijskastmagneten, speeldozen, kunst, noem maar op. Verder vind je er ook een museum waar je muziekinstrumenten kunt bezichtigen van over de hele wereld. Het leuke is dat je alle instrumenten mag uitproberen. We verkennen deze bruisende stad zowel te voet als te fiets.

  USA San Francisco Golden Gate BridgeKarakteristiek voor het aan een baai gelegen San Francisco is de Golden Gate Bridge. Er zijn verschillende uitzichtpunten waar vandaan je dit icoon het beste kunt bekijken. Ook al loopt er een voetpad over de brug, het blijft een heel karwei om de brug over te steken. Niet alleen is de brug 2,7 kilometer lang, maar het wandelpad ligt op maar liefst 67 meter boven de zee. Bij sterke wind kan de brug 7 meter heen en weer zwaaien, waardoor de brug minder last heeft van bijvoorbeeld aardbevingen.

  Alcatraz, het nabijgelegen eiland waar in vroegere tijden beruchte misdadigers als Al Capone gevangen zaten, is per boot bereikbaar. Wanneer je Alcatraz wilt bezoeken, dan is het verstandig om voor vertrek van de reis al je kaartje te reserveren.

  Spectaculaire natuur in Yosemite nationaal park

  Dag 5 Yosemite NP
  Dag 6 Yosemite NP - Bishop (Mono Lake)
  Dag 7 Bishop - Death Valley - Las Vegas

  yosemite Djoser FamilyVanuit San Francisco rijden we naar het oudste nationale park: Yosemite. Voordat we hier aankomen brengen we eerst een bezoek aan een goudmijn. Hier zie je hoe vroeger goud werd gevonden en mag je zelf ook nog een poging wagen! In de buurt van Yosemite slaan we voor het eerst onze tenten op. In Amerika hebben unieke natuurgebieden de status van het nationaal park gekregen; Yosemite werd in 1864 als eerste aangewezen als natuurreservaat. Alleen in Yosemite groeit de reuzensequoia, een reusachtige boom met een omtrek van soms wel dertig meter, die tot 3.000 jaar oud kan worden. Uiteraard bezoeken we deze bomen ook en heb je een uurtje om hier rond te wandelen tussen de woudreuzen. Yosemite is ook bekend om de Yosemite Valley, een dal daterend uit de ijstijd met indrukwekkende granieten rotswanden, waarvan Half Dome en El Capitan de meest herkenbare zijn. Tunnel View is de naam van een uitkijkpunt over de Yosemite Valley, waarvandaan je een indrukwekkend uitzicht hebt over de groene vallei, omkaderd door de granieten rotsen van onder andere El Capitan. In de verte is ook Half Dome zichtbaar en op de rechterflank van de vallei zie je de Bridalveilwaterval zich naar beneden storten.

  Grote kans dat je verschillende dieren tegenkomt in Yosemite. De zwarte beer houdt zich meestal schuil, maar als je goed kijkt ontdek je vast wel andere dieren. In het park zijn veel wandelmogelijkheden, ze staan duidelijk aangegeven met bordjes. Voor iedere wandelaar is er genoeg keuze, van een korte wandeling van 1 uur tot een dagvullende trip. Bij het uitgebreide informatiecentrum kun je wandelkaarten kopen en navragen welke wandeling voor jou mogelijk is.

  USA Djoser Amerika Mono LakeWe verlaten het park en rijden naar Mono Lake. Dit schitterende meer is een paradijs voor vogelaars. Het is een maanachtig landschap met metershoge zoutpilaren langs de oever van het meer. We overnachten in het nabijgelegen Bishop. De volgende ochtend rijden we naar de spectaculaire gokstad Las Vegas. Onderweg stoppen we bij het laagste punt van Noord-Amerika: de zoutvlakte Badwater Basin in Death Valley. Death Valley is de heetste en droogste plek van de Verenigde Staten. De hoogste temperatuur hier ooit gemeten is 51 graden Celcius.

  Viva Las Vegas!

  Dag 8 Las Vegas
  Dag 9 Las Vegas - Zion nationaal park
  Dag 10 Zion NP - Bryce Canyon nationaal park

  las vegas sign Djoser Family Las Vegas is sinds de jaren '30 van de vorige eeuw het centrum van het gokspel. De hotels die je ziet zijn gigantisch groot en hebben allemaal gokhallen. Nergens vind je meer casino's, flikkerende neonreclames en kopieën van monumenten uit de 'oude wereld', van een Egyptische piramide tot de Eiffeltoren. Las Vegas is ook de plaats van de snelle bruiloft en kent daardoor veel trouwkapelletjes. Ook als je niet van gokken houdt (of nog niet oud genoeg bent) kun je je hier ’s avonds goed vermaken. Bezoek een van de vele shows, maar je kunt er ook voor kiezen in het hotel te blijven.

  Vanuit Las Vegas rijden we naar het tweede natuurpark van deze reis. Zion nationaal park ligt in de staat Utah. De Zion Canyon is een diep ravijn, uitgesleten door de Virginrivier. In de omgeving zijn veel verschillende wandelingen mogelijk, maar je kunt ook 'tuben' op een grote band over de rivier als het water hoog genoeg staat.

  Terug naar het wilde westen: Bryce Canyon NP & Moab

  Dag 11 Bryce Canyon NP - Moab, bezoek Arches nationaal park
  Dag 12 Moab
  Dag 13 Moab - Monument Valley, optionele excursie Navajo-reservaat
  Dag 14 Monument Valley - Grand Canyon nationaal park

  USA Djoser Family Bryce CanyonIn Bryce Canyon nationaal park bezichtigen we de roze en oranje gekleurde rotsformaties, de zogenaamde hoodoo’s, die volgens de inheemse bevolking versteende mensen moeten voorstellen. Deze puntige rotsen geven het landschap een ruig uiterlijk. De wanden bestaan uit minstens 60 lagen zand-, kalk, en leisteen. Van bovenaf lijkt het alsof je een immens amfitheater inkijkt. Het dieprode zonlicht bij zonsondergang kan een onvergetelijke kleurenpracht op de rotsen werpen. We overnachten geheel in stijl, namelijk in een tipi.

  We rijden vervolgens naar het land van de cowboys. Moab is een typisch dorp waar je een grote stap terug in de tijd maakt. We bezoeken de rotsformaties in Arches nationaal park. Dit park is beroemd vanwege de vele indrukwekkende rotsformaties en balancerende rotsen zoals de Courthouse Towers, Windows Section, Fiery Furnace, Devils Garden en de Balanced Rock. Er zijn meer dan 2.000 natuurlijke bogen, waaronder de Landscape Arch, Double Arch en Delicate Arch. De kleinste bogen hebben een opening van amper één meter, terwijl de afstand tussen de steunpunten van de grootste boog (de Landscape Arch) ruim 88 meter is. 

  USA Djoser Amerika Monument ValleyMonument Valley ligt op de grens van de staten Utah en Arizona. Meerdere western films en documentaires over het Wilde Westen zijn hier opgenomen. Je kunt hier, tegen een decor van hoge plateaus en door de wind uitgesleten rotsen, een excursie maken in een open truck. Monument Valley is een onderdeel van de Navajo Reservation. Wie een nachtje wil logeren en eten bij de Navajo’s, kan een excursie maken met een jeep naar hun reservaat.

  De imposante Grand Canyon & Route 66

  Dag 15 Grand Canyon NP, wandeling door de Grand Canyon
  Dag 16 Grand Canyon NP - Seligman (Route 66) - Laughlin

  Grand Canyon USA Djoser Je bent tijdens deze reis al een paar flinke kloven tegengekomen, maar de Grand Canyon slaat alles! Met een lengte van 466 kilometer en een gemiddelde breedte van 16 kilometer, is dit de grootste en meest imposante kloof ter wereld. De enorme kloof is uitgeslepen door de woeste Colorado-rivier. Doordat de bron van de rivier erg hoog ligt, stroomt het water sneller dan andere rivieren. Het wordt dan ook terecht tot een van de wereldwonderen der natuur gerekend. Aan de rand van de Grand Canyon liggen verschillende uitkijkpunten en vanaf daar heb je een fascinerend uitzicht over het gebied. We maken gezamelijk een wandeling door een gedeelte van deze indrukwekkende kloof. Een spectaculaire manier om de canyon te ontdekken is per helikopter.

  We rijden naar het plaatsje Laughlin en rijden onderweg een stuk over Route 66. Deze oude snelweg loopt helemaal van Chicago naar Los Angeles, door acht staten en is 3.940 kilometer lang. Onderweg doen we Seligman aan, dat sinds de aanleg van de legendarische Route 66 in de jaren '20 van de vorige eeuw een toeristische trekpleister is. Seligman ademt een nostalgische sfeer uit die je vast wel herkent uit films.

  City of Angels: Los Angeles

  Dag 17 Laughlin - Los Angeles, stadstour
  Dag 18 Los Angeles, optioneel bezoek Disneyland
  Dag 19 Los Angeles
  Dag 20 Los Angeles - Amsterdam
  Dag 21 aankomst Amsterdam

  USA Los Angeles Venice BeachEen stadstour door Los Angeles is de laatste excursie die samen met de chauffeur wordt gedaan, waarbij je de meeste hoogtepunten van de stad ziet. In Los Angeles verblijven we dichtbij Venice Beach, één van de populairste stranden van de stad. Hier heb je nog twee dagen om te genieten van het heerlijke strand. Sportievelingen kunnen rolschaatsen huren en over de boulevard manoeuvreren tussen de dansende straatartiesten en joggende locals. Vanuit hier is de beroemde pier van Santa Monica ook te bezoeken!

  Je kunt de omgeving en Los Angeles nog verder ontdekken. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de 'Walk of fame' en spot de sterren van beroemdheden zoals Tom Cruise en Jennifer Lopez. In de Universal Studios waan je jezelf midden in de film, en kun je zien wat er bij opnamen achter de schermen gebeurt. Of misschien zoek je liever Mickey Mouse op in zijn eerste Disneyland, buiten de stad. Kortom, vol van alle indrukken vlieg je vanuit Los Angeles weer naar Nederland.
    
  Op reis met Djoser
  Bij onze reizen is geen sprake van een strak gepland reisschema. De reisdagen staan natuurlijk vast, maar ter plaatse wordt het programma in overleg tussen de groep en de lokale reisbegeleiding ingevuld. De lokale reisbegeleider/chauffeur biedt de meeste dagen een programma aan en een aantal excursies is inbegrepen, maar je bent zeker niet verplicht hieraan deel te nemen. Wie er liever zelf op uitgaat, heeft daartoe alle vrijheid. Zo leer je een land tenslotte het beste kennen. De Family-groepen bestaan uit gemiddeld 20 personen, de maximale groepsgrootte is 26 personen.

  Vertrekdata/prijs

  Boek en reis met Djoser zekerheid Boek en reis met Djoser zekerheid

  2022

  Start - einde
  Beschikbaarheid
   
   
  Prijs
   
  Start - einde
  09 jul - 29 jul
  Beschikbaarheid
  7 plaatsen vrij
  Prijs
  € 3.995,-
  € 3.695,- (kind t/m 11 jr)
  Start - einde
  13 jul - 02 aug
  Beschikbaarheid
  8 plaatsen vrij
  Prijs
  € 3.995,-
  € 3.695,- (kind t/m 11 jr)
  Start - einde
  16 jul - 05 aug

  10+

  Deze reis is voor gezinnen met kinderen vanaf 10 jaar.

  Beschikbaarheid
  8 plaatsen vrij
  Prijs
  € 3.895,-
  € 3.595,- (kind t/m 11 jr)
  Start - einde
  18 jul - 07 aug

  16+

  Deze reis is voor gezinnen met kinderen vanaf 16 jaar

  Beschikbaarheid
  beperkt beschikbaar
  Prijs
  € 3.895,-
  Start - einde
  20 jul - 09 aug

  10+

  Deze reis is voor gezinnen met kinderen vanaf 10 jaar.

  Beschikbaarheid
  Vol
  Prijs
  € 3.595,-
  € 3.295,- (kind t/m 11 jr)
   
  Start - einde
  21 jul - 10 aug
  Beschikbaarheid
  Voldoende
  Meer informatie

  Info

  Vlucht met Swiss/Lufthansa
  Prijs
  € 3.795,-
  € 3.395,- (kind t/m 11 jr)
  Start - einde
  23 jul - 12 aug
  Beschikbaarheid
  Vol
  Prijs
  € 3.695,-
  € 3.395,- (kind t/m 11 jr)
   
  Start - einde
  25 jul - 14 aug

  10+

  Deze reis is voor gezinnen met kinderen vanaf 10 jaar.

  Beschikbaarheid
  9 plaatsen vrij
  Prijs
  € 3.895,-
  € 3.595,- (kind t/m 11 jr)
  Start - einde
  26 jul - 15 aug
  Beschikbaarheid
  Voldoende
  Meer informatie

  Info

  Vlucht met Swiss/Lufthansa
  Prijs
  € 3.695,-
  € 3.295,- (kind t/m 11 jr)
  Start - einde
  27 jul - 16 aug

  16+

  Deze reis is voor gezinnen met kinderen vanaf 16 jaar

  Beschikbaarheid
  Vol
  Prijs
  € 3.695,-
   
  Start - einde
  29 jul - 18 aug

  10+

  Deze reis is voor gezinnen met kinderen vanaf 10 jaar.

  Beschikbaarheid
  beperkt beschikbaar
  Prijs
  € 3.895,-
  € 3.395,- (kind t/m 11 jr)
  Start - einde
  30 jul - 19 aug

  16+

  Deze reis is voor gezinnen met kinderen vanaf 16 jaar

  Beschikbaarheid
  beperkt beschikbaar
  Meer informatie

  Info

  Vlucht met Swiss
  Prijs
  € 3.895,-
  Start - einde
  31 jul - 20 aug
  Beschikbaarheid
  Nog 1 gezin nodig
  Prijs
  € 3.795,-
  € 3.395,- (kind t/m 11 jr)
  Start - einde
  03 aug - 23 aug

  10+

  Deze reis is voor gezinnen met kinderen vanaf 10 jaar.

  Beschikbaarheid
  Nog 1 gezin nodig
  Prijs
  € 3.895,-
  € 3.495,- (kind t/m 11 jr)
  Start - einde
  06 aug - 26 aug
  Beschikbaarheid
  beperkt beschikbaar
  Prijs
  € 3.895,-
  € 3.495,- (kind t/m 11 jr)
  Start - einde
  08 aug - 28 aug
  Beschikbaarheid
  beperkt beschikbaar
  Prijs
  € 3.895,-
  € 3.395,- (kind t/m 11 jr)

  Inclusief

  • Rechtstreekse vlucht met KLM
  • Alle vluchttoeslagen
  • CO2 compensatie vliegreis
  • Engelssprekende chauffeur/reisbegeleider
  • Vervoer per minivans
  • Overnachtingen in sfeervolle hotels en cabins
  • Overnachtingen op campings met prachtig uitzicht
  • Gebruik kampeermateriaal, excl. slaapzak en kussen
  • Inclusief 10x ontbijt, 12x lunch en 9x diner
  • Cowboy barbeque op een van de avonden
  • Entreegelden nationale parken
  • Stadswandeling door San Francisco
  • Fietstour door San Francisco
  • Wandeling door Yosemite nationaal park
  • Bezoek aan Mono Lake
  • Stop bij het Badwater Basin in Death Valley
  • Wandeling door Zion nationaal park
  • Bezoek aan de amphitheaters in Bryce Canyon nationaal park
  • Excursie naar Arches nationaal park
  • Bezoek aan Monument Valley
  • Wandeling door de Grand Canyon
  • Stadstour door Los Angeles
  • Strandverblijf in Santa Monica

  Exclusief

  Overige maaltijden, visum, entreegelden, facultatieve excursies, fooien, persoonlijke uitgaven, verzekeringen, etc.
  Reserveringskosten € 40,-. Bijdrage SGR € 5,- per persoon en calamiteitenfonds € 2,50 per boeking.

  Landarrangement

  Voor kinderen t/m 11 jaar is de prijs exclusief internationale vluchten vanaf € 2.395,-. Voor volwassenen is de prijs vanaf € 2.695,-.

  Houd bij het boeken van een landarrangement, waarbij je zelf je vliegtickets boekt, er rekening mee dat er voor al onze reizen een minimum aantal deelnemers nodig is.

  Hotelverlenging

  Het is mogelijk om je reis in San Francisco te vervroegen en eventueel accommodatie bij te boeken via Djoser. De prijs is vanaf € 130,- per persoon per nacht op basis van logies.

  Het is ook mogelijk om je reis in Los Angeles te verlengen. In Los Angeles is de prijs vanaf € 165,- per persoon per nacht op basis van logies.

  De genoemde prijzen zijn zonder wijzigingskosten van de vlucht en de transfer van/naar de luchthaven.

  Vluchttoeslagen (inbegrepen)

  Luchtvaartmaatschappijen berekenen naast luchthavenbelastingen, ook brandstof- en veiligheidstoeslagen. Bij Djoser zijn al deze toeslagen in de reissom inbegrepen. Bij een tussentijdse verhoging van de toeslagen door de luchtvaartmaatschappijen berekent Djoser deze kosten niet door. Je komt dus achteraf nooit voor verrassingen te staan.

  Groepssamenstelling en groepsgrootte

  Onze Familyreizen zijn speciaal samengesteld voor gezinnen met kinderen. Contact met andere gezinnen is dus zo gemaakt!

  De gezinnen kunnen verschillend zijn qua samenstelling; op onze reizen gaan zowel 1- als 2-oudergezinnen mee en ook samengestelde gezinnen. Omdat juist de leeftijd van de kinderen heel bepalend kan zijn voor de reis, is een aantal vertrekdata speciaal voor reizen met kinderen vanaf 10 en 16 jaar. Op de andere reizen zijn kinderen van alle leeftijden welkom, maar de minimum leeftijd is 6 jaar en de maximale leeftijd is 20 jaar. Is een kind jonger dan 6 jaar of ouder dan 20, overleg dan voor boeking met Djoser. Je vindt de beschikbaarheid en de leeftijden van de kinderen van reeds geboekte families bij de reisdata.  

  Het minimum aantal deelnemers op alle Familyreizen is 10 (3 gezinnen), het maximum aantal personen is 26.

  Nog bedenktijd nodig? Dan kun je tot een paar maanden voor vertrek een optie op een reis nemen. Zo’n voorlopige reservering is gratis en is 5 dagen geldig. De optie wordt automatisch omgezet in een definitieve of aanvraagboeking, tenzij je deze tijdig zelf bevestigt of annuleert. Het is helaas niet mogelijk om een optie te nemen op een reis waar nog maar een aantal plaatsen beschikbaar zijn.

  Praktische informatie

  Accommodatie

  USA Monument Valley Goulding's CampgroundIn San Francisco, Las Vegas, Laughlin en Los Angeles slapen we in totaal 9 nachten in sfeervolle centraal gelegen hotels. De kamers hebben een eigen douche en toilet. Enkele hotels beschikken over een zwembad. In Los Angeles verblijven we dichtbij Venice Beach. Daarnaast overnachten we 2 nachten in een cabin. De driepersoonskamers in de Verenigde Staten bevatten standaard 2 queensize bedden.

  De overige 8 nachten gaan we kamperen. We verblijven op mooi gelegen kampeerterreinen. Het leuke van deze reis is dat je in je tent in slaap valt onder de sterrenhemel en de volgende ochtend wakker wordt door het fluiten van de vogels. Midden in de natuur dus! De campings hebben beperkte faciliteiten, maar beschikken wel over de basisbenodigdheden zoals een douche en toilet. Tijdens de kampeernachten slaap je in een tent die je zelf op moet zetten. Natuurlijk helpt de reisbegeleider graag mee met het opzetten van de koepeltentjes. De tenten zijn voorzien van muskietengaas. Matrasjes zijn aanwezig, zodat je zelf slechts een slaapzak en een kussen(sloop) hoeft mee te nemen. 

  Mocht je zeker willen zijn van een éénpersoonstent dan is dit (op basis van beschikbaarheid) mogelijk tegen een toeslag van € 200,-. Dit kan na boeking per e-mail worden doorgegeven.

  Bekijk hotelreviews op Tripadvisor

  San Francisco Adante Hotel
  San Francisco La Luna Inn
  Yosemite nationaal park Yosemite Pines
  Bishop Brown's Town Campground
  Las Vegas Golden Nugget Hotel
  Zion nationaal park Zion Canyon Campground
  Bryce Canyon nationaal park Ruby's Inn Campground
  Moab KOA Moab
  Monument Valley Goulding's Lodge & Campground
  Grand Canyon (Williams) KOA Williams
  Laughlin Tropicana Hotel
  Marina del Rey Marina del Rey Marriott


  Deze selectie geeft een goed beeld van de hotels en campings waar we op deze reis verblijven.

  Reis je met een familie van drie personen dan verblijf je met je gezin op één kamer. Bestaat het gezin uit vier of vijf personen dan proberen we kamers te reserveren met aan elkaar grenzende kamers.

  De hotelkamers hebben een eigen douche en toilet

  Wakker worden in de stilte van de natuurparken

  We slapen twee nachten in een cabin

  Iedereen helpt een handje mee tijdens het kamperen

  In Bryce Canyon slapen we in een tipi

  Een aantal hotels hebben een zwembad voor een verkoelende duik

  De hotelkamers hebben een eigen douche en toilet

  Wakker worden in de stilte van de natuurparken

  We slapen twee nachten in een cabin

  Iedereen helpt een handje mee tijdens het kamperen

  In Bryce Canyon slapen we in een tipi

  Een aantal hotels hebben een zwembad voor een verkoelende duik

  De hotelkamers hebben een eigen douche en toilet

  Wakker worden in de stilte van de natuurparken

  We slapen twee nachten in een cabin

  Iedereen helpt een handje mee tijdens het kamperen

  In Bryce Canyon slapen we in een tipi

  Een aantal hotels hebben een zwembad voor een verkoelende duik

  De hotelkamers hebben een eigen douche en toilet

  Wakker worden in de stilte van de natuurparken

  We slapen twee nachten in een cabin

  Iedereen helpt een handje mee tijdens het kamperen

  In Bryce Canyon slapen we in een tipi

  Een aantal hotels hebben een zwembad voor een verkoelende duik

  Vliegreis

  KLM

  Het meest voorkomende vluchtschema staat hieronder. Je kan ook het schema per vertrekdatum bekijken. Vliegtijden en -maatschappijen zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

  Kies vertrekdatum:

  • Vlucht met

   KLM

   Traject

   Amsterdam - San Francisco

   Vertrek

   09:50

   Aankomst

   11:45

  • Vlucht met

   KLM

   Traject

   Los Angeles - Amsterdam

   Vertrek

   13:50

   Aankomst

   09:10*

  * aankomst volgende dag


  Tijdsverschil: in het westen van de VS is het negen uur vroeger dan in Nederland en België.

  KLM, Nederlands nationale trots, bestaat al meer dan 100 jaar en is hiermee de oudste luchtvaartmaatschappij ter wereld. De vloot is hypermodern. Zo zijn de Boeing 787-9 en 10  voorzien van de laatste technische hoogstandjes, zoals speciale moodlighting. De nieuwste generatie luchtfiltersystemen zorgt ervoor dat je minder vermoeid aankomt op de bestemming. Bovendien stoten deze nieuwe vliegtuigen minder broeikasgassen uit. Aan boord ontbreekt het je aan niets. Op elke vlucht word je voorzien van een snack en een drankje en op intercontinentale vluchten krijg je uiteraard een warme maaltijd. Voor de kids onder ons kunnen speciale kindermaaltijden vooraf gereserveerd worden. Door het persoonlijk in-flight entertainment systeem, dat op intercontinentale vluchten aangeboden wordt, voorzien van talloze films, series en games, zullen zowel kinderen als ouders zich zeker niet vervelen. Wil je tijdens de vlucht extra beenruimte, dan kun je tegen bijbetaling upgraden naar 'economy comfort'.

  Djoser compenseert de CO2-uitstoot van je vlucht

  Reizen is verrijkend, maar laat ook zijn sporen achter in de vorm van broeikasgassen, waaronder CO2. Door de CO2-uitstoot van de vlucht te compenseren kan ergens anders ter wereld dezelfde hoeveelheid CO2 worden voorkomen, want de vliegreis naar je bestemming is veruit het meest belastend voor ons milieu. Samen met de Southpole Group, de wereldmarktleider in het uitvoeren van CO2-reductie projecten, en de ANVR hebben we gekozen voor verschillende projecten in Thailand en Indonesië.

  Met CO2-compensatie doen we dus iets terug voor het klimaat én voor de lokale bevolking. Djoser compenseert alle vluchten van de Djoserreizigers en ook de vliegreizen van haar medewerkers.

  Landarrangement

  Voor kinderen t/m 11 jaar is de prijs exclusief internationale vluchten vanaf € 2.395,-. Voor volwassenen is de prijs vanaf € 2.695,-.

  Houd bij het boeken van een landarrangement, waarbij je zelf je vliegtickets boekt, er rekening mee dat er voor al onze reizen een minimum aantal deelnemers nodig is.

  Vervoer

  We reizen met onze eigen minivans. Er kunnen 13 personen in één minivan. De reisbegeleider/chauffeur kent de route goed en weet de leukste plekjes om te stoppen. De reisafstanden tussen de verschillende plaatsen zijn niet al te groot. Onderweg is er voldoende gelegenheid om te stoppen waar we willen, bijvoorbeeld voor een mooi uitzicht.

  In de steden kun je er gemakkelijk te voet of met openbaar vervoer op uit.

  Rechtstreekse vluchten met KLM

  De bagage en kampeerspullen gaan mee in de aanhangers

  Maak in San Francisco een ritje in de kabeltram

  Maak in Monument Valley een optionele excursie met open truck

  Rechtstreekse vluchten met KLM

  De bagage en kampeerspullen gaan mee in de aanhangers

  Maak in San Francisco een ritje in de kabeltram

  Maak in Monument Valley een optionele excursie met open truck

  Rechtstreekse vluchten met KLM

  De bagage en kampeerspullen gaan mee in de aanhangers

  Maak in San Francisco een ritje in de kabeltram

  Maak in Monument Valley een optionele excursie met open truck

  Rechtstreekse vluchten met KLM

  De bagage en kampeerspullen gaan mee in de aanhangers

  Maak in San Francisco een ritje in de kabeltram

  Maak in Monument Valley een optionele excursie met open truck

  Bij de reis inbegrepen

  • Rechtstreekse vlucht met KLM
  • Alle vluchttoeslagen
  • CO2 compensatie vliegreis
  • Engelssprekende chauffeur/reisbegeleider
  • Vervoer per minivans
  • Overnachtingen in sfeervolle hotels en cabins
  • Overnachtingen op campings met prachtig uitzicht
  • Gebruik kampeermateriaal, excl. slaapzak en kussen
  • Inclusief 10x ontbijt, 12x lunch en 9x diner
  • Cowboy barbeque op een van de avonden
  • Entreegelden nationale parken
  • Stadswandeling door San Francisco
  • Fietstour door San Francisco
  • Wandeling door Yosemite nationaal park
  • Bezoek aan Mono Lake
  • Stop bij het Badwater Basin in Death Valley
  • Wandeling door Zion nationaal park
  • Bezoek aan de amphitheaters in Bryce Canyon nationaal park
  • Excursie naar Arches nationaal park
  • Bezoek aan Monument Valley
  • Wandeling door de Grand Canyon
  • Stadstour door Los Angeles
  • Strandverblijf in Santa Monica

  Excursies

  Djoser Amerika USA Grand CanyonBij Djoser bepaal je zelf welke bezienswaardigheden je de moeite waard vindt om te bezoeken. De een maakt graag een ritje in de kabeltram in San Francisco, de ander wil graag een show in Las Vegas bezoeken of een bezoek brengen aan Disneyland. In de meeste gevallen kun je zelf of met groepsgenoten, al dan niet met hulp van onze reisbegeleiding, er te voet of met lokaal vervoer op uit trekken. Toegangsgelden zijn dan ook niet bij de reissom inbegrepen, zodat je alle vrijheid hebt om je eigen plan te trekken.

  Sommige bezienswaardigheden mag je niet missen, zijn slecht bereikbaar of liggen 'en route' naar onze volgende overnachtingsplaats. Dergelijke excursies zijn bij Djoser in het programma opgenomen. Bij een onvermijdelijk entree, zoals van een nationaal park waarin je verblijft of dat je bezoekt, is het toegangsgeld inbegrepen. In andere gevallen is dit toegangsgeld exclusief.

  Tijdens deze reis door de Verenigde Staten zijn de volgende excursies in het reisprogramma inbegrepen:

  • In San Francisco maken we een stadswandeling, zodat je alvast een aantal hoogtepunten van de stad ziet.
  • We maken een wandeling door het prachtige nationale park Yosemite. In dit park groeit de reuzensequoia, een reusachtige boom met een omtrek van soms wel dertig meter, die tot 3000 jaar oud kan worden.
  • We brengen een bezoek aan Mono Lake. Dit schitterende meer is een paradijs voor vogelaars.
  • Tijdens de route van Bishop naar Las Vegas stoppen we in Death Valley bij het laagste punt van Noord-Amerika, het Badwater Basin.
  • In Utah bezoeken we het prachtige park Zion. In dit nationale park maken we een wandeling waarbij je je ogen uitkijkt vanwege de adembenemende natuur.
  • In Bryce Canyon zijn in een hoefijzervormige kom grillige rotspieken uitgesleten. De wanden bestaan uit minstens 60 lagen zand-, kalk, en leisteen. Van bovenaf lijkt het alsof je een immens amfitheater inkijkt.
  • Vanuit Moab bezoeken we Arches nationaal park, bekend vanwege de meer dan 2000 natuurlijke bogen.
  • Monument Valley is wellicht een van de meest gefotografeerde gebieden van de Verenigde Staten. In dit decor van rode rotsformaties en omringende woestijn zijn al meerdere western films en documentaires over het Wilde Westen opgenomen.
  • Met een lengte van 466 kilometer en een gemiddelde breedte van 16 kilometer, is de Grand Canyon de grootste en meest imposante kloof ter wereld. We maken een wandeling door de indrukwekkende kloof.
  • In Los Angeles maken we een stadstour waarbij we de meeste hoogtepunten van de stad zien.


  Daarnaast kun je op eigen gelegenheid nog andere bezienswaardigheden bezoeken of deelnemen aan optionele excursies:

  • In San Francisco kun je het wereldberoemde gevangeniseiland Alcatraz bezoeken. Bekende criminelen, zoals Al Capone, hebben op dit eiland gevangen gezeten.
  • Djoser Amerika VS Yosemite El CapitanIn Yosemite nationaal park heb je een vrije dag om mooie wandelingen door het park te maken. Bezoek bijvoorbeeld Yosemite Valley. Dit is een glaciale vallei met indrukwekkende granieten rotswanden, waarvan Half Dome en El Capitan de meest herkenbare zijn.
  • Bezoek in Las Vegas een van de vele spectaculaire shows of entertainers.
  • Monument Valley kenmerkt zich door de afgeplatte bergtoppen in een verder leeg landschap. Je kunt helemaal goed genieten van dit landschap wanneer je een optionele tour in een open truck boekt.
  • Wie een nachtje wil logeren en eten bij de Navajo’s, kan bij Monument Valley een excursie maken met een jeep naar hun reservaat.
  • Een spectaculaire manier om de Grand Canyon te bewonderen is per helikopter.
  • In Los Angeles kun je een bezoek brengen aan de Universal Studios. Kunstliefhebbers kunnen het gratis toegankelijke Getty Museum bezoeken.
  • Vanuit Los Angeles kun je een dagtrip maken naar Disneyland in Anaheim.

  Reisdocumenten

  • E-ticket. Meer informatie over de vlucht ontvang je ongeveer 2 weken voor vertrek.
  • Eigen geldige internationale reispas voor alle reizigers (volwassenen en kinderen) die gedurende het gehele verblijf in Amerika geldig is.
  • Toestemming om zonder visum naar de Verenigde Staten te reizen: via een website van de Amerikaanse overheid dien je toestemming te krijgen om zonder visum naar de Verenigde Staten te reizen. Dit is het ESTA Hier ontvang je ongeveer 1 week na boeking meer informatie over. Deze toestemming is 2 jaar geldig en kost 14 dollar. Dit bedrag kan betaald worden met MasterCard, VISA, American Express, Paypal and Discover. Meer informatie is ook te vinden op deze website.


  *Voor reizigers die sinds 1 maart 2011 in o.a. Iran zijn geweest, is het niet mogelijk een ESTA-verklaring aanvragen. In dat geval dient er een regulier toeristenvisum te worden aangevraagd.

  Voor éénoudergezinnen willen wij erop attenderen dat er bij de grensformaliteiten bij vertrek uit Nederland, maar ook bij aankomst op de bestemming, gevraagd kan worden naar toestemming van de niet meereizende ouder. 

  Geldzaken

  In de Verenigde Staten wordt er betaald met de Amerikaanse Dollar. Kijk voor de actuele koersen op oanda.com.

  Geld afhalen: is overal mogelijk.
  Contant: euro’s of dollars
  Creditcards: kun je op heel veel plaatsen, in onder meer restaurants en winkels gebruiken.

  Als richtbedrag voor uitgaven die niet bij de reissom zijn inbegrepen, zoals maaltijden, entreegelden, facultatieve excursies en persoonlijke uitgaven, geldt een minimum van € 250,- per persoon per week.

  Het is gebruikelijk om in de Verenigde Staten voor een verleende dienst en na afloop van een reis een fooi te geven.

   

  Maaltijden

  Tijdens de reis is 10 x het ontbijt, 12 x de lunch en 9 x het diner inbegrepen. De lokale reisbegeleider/chauffeur, is tevens kamphulp en zorgt tijdens de kampeerovernachtingen voor de inkopen. Samen met hem of haar maak je de (eenvoudige) maaltijden klaar. Het ontbijt en de lunch bestaan meestal uit een broodmaaltijd met vleeswaren, eventueel salades, koffie en thee. Het avondeten bestaat gewoonlijk uit een gevarieerde westerse maaltijd, zoals pasta of rijst met groente en vlees. Met dieetwensen wordt zoveel mogelijk rekening gehouden, maar geef dit wel door aan de chauffeur/reisbegeleider. Van iedere reiziger wordt enkele keren tijdens de reis een actieve bijdrage verwacht aan het koken en andere huishoudelijke activiteiten, zoals de afwas.

  Tijdens de kampeerovernachtingen is het niet overal toegestaan 's nachts eten in je tent te houden: dit in verband met het gevaar voor beren. Etenswaren voor de groep worden opgeborgen in speciale containers in de bus. Houd je goed aan de adviezen van de reisbegeleiding om ongenode gasten te vermijden.

  In Amerika kun je in de steden erg goed ‘buiten de deur’ ontbijten. Ook is het mogelijk om een ontbijt in het hotel te nemen. Enkele hotels hebben bij de receptie een klein ontbijt klaarstaan in de vorm van muffins en bagels geserveerd met koffie, anderen hebben een heel ontbijtbuffet. Het gemiddelde Amerikaanse ontbijt is een stuk uitgebreider dan wat we in Europa gewend zijn. Zo is je bord al snel overladen met pancakes, gebakken eieren met spek, tomaten, donuts of muffins. Je kopje koffie wordt steeds weer bijgeschonken.

  In de buurt van de accommodaties waar we overnachten, bevinden zich ook restaurants waar je kunt eten. Vooral in het centrum van de steden zijn de mogelijkheden ruim. Je kunt hier kiezen uit verschillende keukens van eenvoudig tot luxe. Natuurlijk zijn er ook de bekende restaurants van grote Amerikaanse ketens, zoals Denny's, McDonald’s, Pizzahut en Burger King. De lokale reisbegeleider zal je natuurlijk graag advies geven.

  Gezondheid

  De hygiënische omstandigheden zijn vergelijkbaar met die in Nederland en België.

  We raden je echter aan om een goede (reis)verzekering af te sluiten die medische kosten vergoedt tegen kostprijs, want een opname in een Amerikaans ziekenhuis kan behoorlijk duur zijn. De gewone ziekenfondsverzekering dekt dit vaak niet voldoende.

  We adviseren je een kleine reisapotheek mee te nemen met o.a. verbandmiddelen, pijnstillers, een middel tegen darmstoornissen, een glucosezoutoplossing (ORS), een goed anti-muggenmiddel en middelen tegen insectenbeten en zonnebrand.


  Reizen en Covid-19

  We kunnen naar steeds meer landen veilig en verantwoord op reis. Uiteraard voeren we reizen uit naar landen met een groen of geel reisadvies, maar ook zijn reizen naar een aantal landen met een oranje reisadvies mogelijk. Een overzicht van landen waar je nu met Djoser naar toe kan vind je hier. Voor actuele informatie over inreisbeperkingen en voorwaarden adviseren wij je de website met de reisadviezen van het Ministerie van Buitenlandse Zaken te raadplegen. Om deel te kunnen nemen aan een Djoserreis moet je volledig gevaccineerd zijn, voor de veiligheid en een soepel verloop van de reis.

  Uiteraard hebben we frequent contact met onze agentschappen. Hierdoor zijn we goed op de hoogte van de lokale omstandigheden en regels. Houd er rekening mee dat lokale regelgeving aan verandering onderhevig kan zijn. Na boeking houden wij je over deze regels en voorwaarden via "Mijn Djoser" op de hoogte.

  Met onze lokale vertegenwoordiger, onze 24/7 bereikbaarheid/bijstand én de aanwezigheid van een reisbegeleider, reis je met Djoser met een gerust gevoel.

  Hotelverlenging

  Het is mogelijk om je reis in San Francisco te vervroegen en eventueel accommodatie bij te boeken via Djoser. De prijs is vanaf € 130,- per persoon per nacht op basis van logies.

  Het is ook mogelijk om je reis in Los Angeles te verlengen. In Los Angeles is de prijs vanaf € 165,- per persoon per nacht op basis van logies.

  De genoemde prijzen zijn zonder wijzigingskosten van de vlucht en de transfer van/naar de luchthaven.

  Klimaat en geografie

  Amerika VS Djoser Grand Canyon uitzichtHet zuidwesten van de Verenigde Staten heeft grotendeels een landklimaat. Hoewel het op grote hoogtes ook in de zomer fris kan zijn, vind je hier ook de droge hitte van Death Valley. Aan de kust zorgt een frisse zeewind 's avonds voor verkoeling. De temperatuur kan in de zomermaanden aardig oplopen, met name in de grote steden als Los Angeles (gemiddeld 27°C) en Las Vegas (gemiddeld 34°C) kan het tropisch warm zijn. In San Francisco ligt de temperatuur altijd wat lager, daar is het in juli en augstus gemiddeld zo'n 20°C.

  Reisbegeleiding en gidsen

  De reisbegeleider op deze reis is een lokale Engelssprekende reisbegeleider, die tevens de chauffeur is. Onze reisbegeleiders zijn zeer ervaren en bevlogen reizigers en vertellen onderweg leuke weetjes over de bestemming. Zij weten als geen ander dat kinderen een reis anders beleven dan volwassenen en kunnen haarfijn inspelen op de wensen en behoeften van beiden. Zij zorgen dat de reis soepel verloopt en zijn het aanspreekpunt voor vragen en ideeën. De eigen passie, in combinatie met een uitgebreide training en inwerkprocedure, vormt de basis voor hun deskundigheid en professionaliteit. Samen met onze lokale vertegenwoordiger is hij verantwoordelijk voor de organisatorische aspecten van de reis. De reisbegeleider reist mee tot Santa Monica, waar je de laatste dagen heerlijk kunt ontspannen aan het strand.

  Veelgestelde vragen

  Waarom met Djoser Family naar de Verenigde Staten?

  De reizen met Djoser Family zijn speciaal ontwikkeld voor gezinnen. We doorkruizen vier staten en verblijven op mooi gelegen kampeerterreinen. De reis langs de westkust is erg geschikt voor kinderen door de diversiteit van cultuur en natuur. Tevens wordt de reis begeleid door een ervaren reisbegeleider die affiniteit met kinderen heeft. Dit geeft onze Familyreizen een belangrijke meerwaarde.

  Wat is de zwaarte van deze Family reis?

  We reizen met onze eigen 'minivans'. De ervaren reisbegeleider/chauffeur kent de route goed en weet de leuke plaatsen om te stoppen. Natuurlijk houden we onderweg rekening met de jongere deelnemers. Tijdens de reis wordt van iedereen een actieve bijdrage verwacht voor het opzetten en afbreken van de tenten en het bereiden van de maaltijden.

  Welk weertype kan ik verwachten tijdens deze reis?

  Het zuidwesten van de Verenigde Staten heeft grotendeels een landklimaat. Hoewel het op grote hoogtes ook in de zomer fris kan zijn, vind je hier ook de droge hitte van Death Valley. Aan de kust zorgt een frisse zeewind 's avonds voor verkoeling. De temperatuur kan in de zomermaanden aardig oplopen, met name in de grote steden als Los Angeles (gemiddeld 27°C) en Las Vegas (gemiddeld 34°C) kan het tropisch warm zijn. In San Francisco ligt de temperatuur altijd wat lager, daar is het in juli en augstus gemiddeld zo'n 20°C.

  Hebben we een visum nodig?

  Voor een reis naar de Verenigde Staten heb je een ESTA-verklaring nodig. Dit geeft toestemming om zonder visum naar de Verenigde Staten te reizen: via de website van de Amerikaanse overheid dien je toestemming te krijgen om zonder visum naar de Verenigde Staten te reizen. Je dient dit uiterlijk een week voor vertrek te regelen. Je ontvangt zo'n 4 weken voor vertrek meer informatie over de aanvraag.

  Houd er rekening mee dat reizigers die op of na 1 maart 2011 Iran, Irak, Syrië of Soedan hebben bezocht (of een tweede nationaliteit hebben van de genoemde landen), niet meer in aanmerking komen voor het online aanvragen van een ESTA. Deze reizigers moeten een regulier toeristenvisum aanvragen bij het Amerikaanse consulaat in Amsterdam of bij de Amerikaanse ambassade in Brussel. Voor éénoudergezinnen willen wij u erop attenderen dat er bij de grensformaliteiten bij vertrek uit Nederland, maar ook bij aankomst op de bestemming, gevraagd kan worden naar toestemming van de niet meereizende ouder.

  Waar overnachten we tijdens deze reis?

  In San Francisco, Las Vegas, Laughlin en Los Angeles slapen we in totaal 9 nachten in sfeervolle centraal gelegen hotels. De kamers hebben een eigen douche en toilet. Daarnaast slapen we 2 nachten in een cabin.

  Tijdens de 8 kampeerovernachtingen slaap je in een tent die je zelf op moet zetten. Natuurlijk helpt de reisbegeleider graag mee met het opzetten van de koepeltentjes. Ook wordt er gezamenlijk gekookt en afgewassen. Van de reizigers wordt verwacht dat iedereen een handje meehelpt.

  Omdat we een groot deel van de reis kamperen, kun je echt genieten van de overweldigende natuur. We overnachten op officiële kampeerterreinen in de buurt van de prachtige nationale parken. De sanitaire voorzieningen op deze kampeerterreinen zijn eenvoudig. Dit wordt door het ruige natuurschoon echter ruimschoots gecompenseerd! Voor het kamperen dien je een warme slaapzak en een hoofdkussen mee te nemen. Slaapmatjes (van ongeveer 4 centimeter dik) zijn aanwezig. Het meenemen van een eigen tent is niet toegestaan, een klein extra slaapmatje mag je wel meenemen.

  Hoe wordt een familie met een oneven aantal personen ingedeeld?

  Reis je met een familie van 3 personen, dan verblijf je met je gezin op één kamer. In Amerika geldt vrijwel in alle hotels dat in een 3-persoonskamer 2 Queensize bedden aanwezig zijn, er wordt dus geen derde bed bijgeplaatst. Voor een gezin dat bestaat uit 4 of 5 personen reserveren we 2 kamers, waar mogelijk aan elkaar grenzend. In de meeste gevallen is het ook mogelijk om een éénpersoonskamer te reserveren. De tentjes zijn geschikt voor 2 personen. Kleinere kinderen kunnen eventueel als derde persoon in een tent.

  Hebben de hotels op deze reis een zwembad?

  Enkele hotels beschikken over een zwembad. Daarnaast verblijven we in Los Angeles dichtbij Venice Beach.

  Is er Wifi aanwezig op deze reis?

  De meeste hotels beschikken over Wifi (soms tegen betaling). Meestal op je kamer, soms in de lobby.

  Gelden er bijzondere kledingvoorschriften voor deze reis?

  Wij raden je aan om kleding met laagjes mee te nemen. In de zomer liggen de temperaturen vrij hoog, maar 's avonds kan het flink afkoelen.

  Wat mag ik absoluut niet vergeten voor deze reis?

  Op deze reis heb je voor de kampeerovernachtingen een warme slaapzak en een (opblaas)kussen nodig. Voor slaapmatjes en tenten wordt gezorgd. Slippers en een zaklantaarn zijn handig voor op de kampeerterreinen.

  Het is raadzaam om voldoende kleding voor de verschillende weertypes in te pakken. Luchtige katoenen kleding voor hete dagen en daarnaast warme kleding (bv. een fleecejack, een jas of dikke trui en een lange broek ed.) voor frisse avonden. Natuurlijk mogen lekker zittende, dichte wandel- of sportschoenen niet ontbreken in je bagage. Verder is het is aan te raden om een klein rugzakje mee te nemen om je camera, waterfles, verrekijker e.d. in op te bergen voor dagexcursies.

  We hebben geboekt! En nu?

  Zodra je een reis hebt geboekt, ontvangt de hoofdboeker hiervan een bevestiging per e-mail. Tevens ontvangt deze de inloggegevens voor de Mijn Djoser-pagina. In je Mijn Djoser kan je de persoonsgegevens (tot 6 weken voor vertrek) aanpassen en vind je alle informatie over de reis.

  Djoser Foto's en Video

  Djoser reviews

  9,2
  • Voor ons en onze 6 kids echt een geweldige reis geweest! Wat een onvoorstelbaar mooi land en wat een prachtige ervaring mede dankzij onze zeer kundige maar ook gezellige gidsen Rachel en Jane. En bij twijfel over een helikoptervlucht over de Grand Canyon....gewoon doen! Onvergetelijk!

   De grote contrasten maken deze reis zo bijzonder: indrukwekkende steden als Los Angeles en San Francisco en dan weer genieten van de prachtige natuur in de parken. Maar misschien nog wel het leukst dat de kinderen zoveel lol hadden samen.

   We hadden een geweldige vakantie. Onze Amerikaanse guide (Rachel) was fantastisch. Zij liet ons geweldige plekken zien die niet eens in de gewone programma zaten. Zij heeft altijd voor ons extra mile gedaan. We gaan deze vakantie niet snel vergeten. Bedankt Djoser en Rachel!

  • Om met de Amerikanen te spreken, de reis was amazing! Supergoede afwisseling van steden, woeste parken en waanzinnige vergezichten. Zou zo weer gaan!

   Bekijk alle reviews
   Go to top