Overzicht Zuid-Afrika rondreizen van Djoser

Vakantie Zuid-Afrika met de kinderen

We durven wel te zeggen dat Zuid-Afrika één grote real-life speeltuin is voor kinderen én volwassenen. Tijdens de twee- of drieweekse familievakanties in schitterend Zuid-Afrika bezoeken we de Tafelberg en het megagrote Kruger nationaal park, reizen we door de prachtige binnenlanden, relaxen we op het strand en maken we kennis met de Afrikaanse cultuur. Val van de ene verbazing in de andere tijdens de Panoramaroute, leer traditionele speren maken in Swaziland en kom oog in oog te staan met reusachtige olifanten en koninklijke leeuwen in de nationale parken van Zuid-Afrika.  

Reviews Zuid-Afrika reizen

Gemiddelde beoordeling: 8,8

 • Dit was onze eerste groepsreis ooit, en het was een top ervaring! Met dank aan Tirnielle, die ervoor zorgde dat wij zorgeloos konden genieten van alle pracht die Zuid-Afrika heeft te bieden. Haar liefde voor haar land was aanstekelijk! Wij zijn fan :-)

  9

  Zuid-Afrika & Swaziland, 21 dagen

 • Fantastische reis gehad. Onze gids Tirnielle wist vol enthousiasme te vertellen en regelde alles voor ons om deze reis tot een onvergetelijke ervaring te brengen. Vriendelijke chauffeurs Nelson en Steven brachten ons elke keer weer veilig op onze plaats met prima vervoer. Goede accommodaties.

  10

  Zuid-Afrika & Swaziland, 21 dagen

 • Wat een prachtige reis. Afwisseling tussen natuur, oceaan en geschiedenis van Zuid Afrika was indrukwekkend. Veel dieren gezien (Big 5, walvissen) maar ook een inkijk in de rauwe randjes van verleden en heden. De gids Helma was een schat die alles voor ons regelde en passie voor rugby heeft gedeeld.

  9

  Zuid-Afrika & Swaziland, 21 dagen

 • Een aaneenschakeling van onvergetelijke ervaringen, niet in de laatste plaats door een fijn reisgezelschap en 'onze' Louis, de meer dan vakkundige lokale reisgids die er alles aan gedaan heeft om het ons 3 wkn lang naar de zin te maken. Wel enkele lange reisdagen, maar je krijgt er veel voor terug.

  9

  Zuid-Afrika & Swaziland, 21 dagen

Boek en reis met zekerheid

 • Kosteloos omboeken
 • 100% terugbetaling bij annulering
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • ANVR- en SGR garantie

Ontdek alle hoogtepunten van Zuid-Afrika

Gedurende deze family rondreis door Zuid-Afrika bezoek je onder andere de bruisende steden Kaapstad en Pretoria. Je gaat op avontuur in Tsitsikamma nationaal park en het Kruger nationaal park. Je eindigt deze spectaculaire reis met een bezoek aan de bekendste township van Zuid-Afrika: Soweto in Johannesburg. Kortom de rondreis door Zuid-Afrika is natuur, cultuur en vooral veel avontuur voor het hele gezin!

Goed verzorgde Family rondreizen
We overnachten afwisselend in leuke stadshotels, cabins en hotels die midden in de natuur gelegen zijn. Onze locale reisbegeleiders zullen je alles vertellen over Zuid-Afrika. We maken onderweg uiteraard gebruik van onze eigen bussen.

Waarom Djoser Family
De rondreizen door Zuid-Afrika zijn erop gericht je optimaal te laten genieten van de cultuur, de natuur en de onvergetelijke landschappen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Tijdens een family reis door Zuid-Afrika, maak je kennis met de vriendelijke en gastvrije bevolking, je gaat op pad, met vrienden van je eigen leeftijd door dit schitterende land waar avontuur troef is!