Overzicht IJsland rondreizen van Djoser

Vakantie IJsland met de kinderen

In IJsland vindt je een overweldigende en ruwe natuur terug. Je kijkt je ogen uit bij de spectaculaire meren, de gletsjers en de befaamde geisers. Je kan je onderdompelen in het warmwaterbad Blue Lagoon, je bezoekt de vulkanen bij Krafla en de kokende modderpoelen bij Námaskard. Een totale ervaring van IJsland beleef je best tijdens de kampeerovernachtingen waarbij je kans maakt om het Noorderlicht te zien en je midden in de natuur wakker wordt.

Reviews IJsland reizen

Gemiddelde beoordeling: 9,1

 • Een werkelijk prachtige reis voor wie van natuur en een actief programma houdt. Wij hebben samen met onze drie kinderen genoten van wat IJsland te bieden had: een afwisselende en indrukwekkende natuur met geisers, watervallen en vulkanen. Gezellige groep, goed programma en top reisleider!

  9

  IJsland, 14 dagen

 • Fantastische reis, vol programma maar ook met ruimte om zelf iets te ondernemen. Zeer professionele reis begeleider die actief verbinding zocht met de deelnemende kinderen. Het geweldige (voor IJslandse begrippen warme) weer droeg zeker bij aan het plezier tijdens deze trip!

  10

  IJsland, 14 dagen

 • Heel hartelijk bedankt voor deze geweldige familie kampeerreis in IJsland. Een enkele keer voelde het bij ons als een soort bootcamp. We hebben enorm genoten en geleerd wat een intensieve reis betekent. We hebben IJsland ontdekt en de diverse Djoser familie groep heeft het extra speciaal gemaakt. Bedankt.

  8

  IJsland, 14 dagen

 • Chauffeur Jacob en reisleidster Hoi Shan zijn een echt top team. Qua planning en vooruitdenken is Hoi Shan echt de beste. Zij heeft veel kennis van IJsland en kan dat op een goede manier brengen. Deze trip is echt een aanrader voor wie IJsland nog eens wil bezoeken!

  10

  IJsland, 14 dagen

Boek en reis met zekerheid

 • Ruim 35 jaar ervaring
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • ANVR- en SGR garantie

Ontdek alle hoogtepunten van IJsland

Gedurende deze spannende 15 daagse family kampeerreis door IJsland beleef je de prachtige ongerepte natuur als geen ander. We gaan lekker baden in de Blue lagoon, daarna kamperen we we in het prachtige Gridavik. We bezoeken de gletsjer Snaefellsjökull. We kijken onze ogen uit bij de Dettifoss-waterval, we gaan hiken in Eldgjákloof en bezoeken het Skaftafell nationaal park. Kortom het wordt een avontuurlijke kampeerervaring voor het hele gezin.

Goed verzorgde family rondreizen
Tijdens onze kamperreis door IJsland overnachten we in tenten. Onze Nederlandse reisbegeleiders zullen je alles vertellen over IJsland en zal ervoor zorgen dat de reis op rolletjes verloopt. De maaltijdens het kamperen zijn inclusief. We maken onderweg uiteraard gebruik van onze eigen bussen.

Waarom Djoser family
De family rondreizen door IJsland zijn erop gericht om optimaal van de ongerepte natuur in IJsland te genieten samen met vrienden van je eigen leeftijd. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Daarnaast worden leuke activiteiten gepland om je nieuwe vrienden beter te leren kennen. Tijdens een family reis door IJsland, ga je iedere dag op avontuur!