• Slide 1
 • Slide 2
 • Slide 3
 • Slide 4
 • Slide 5

  Vakantie IJsland met de kinderen

  In IJsland vindt je een overweldigende en ruwe natuur terug. Je kijkt je ogen uit bij de spectaculaire meren, de gletsjers en de befaamde geisers. Je kan je onderdompelen in het warmwaterbad Blue Lagoon, je bezoekt de vulkanen bij Krafla en de kokende modderpoelen bij Námaskard. Een totale ervaring van IJsland beleef je best tijdens de kampeerovernachtingen waarbij je kans maakt om het Noorderlicht te zien en je midden in de natuur wakker wordt.

  Lees meer

  Ontdek alle hoogtepunten van IJsland

  Gedurende deze spannende 15 daagse family kampeerreis door IJsland beleef je de prachtige ongerepte natuur als geen ander. We gaan lekker baden in de Blue lagoon, daarna kamperen we we in het prachtige Gridavik. We bezoeken de gletsjer Snaefellsjökull. We kijken onze ogen uit bij de Dettifoss-waterval, we gaan hiken in Eldgjákloof en bezoeken het Skaftafell nationaal park. Kortom het wordt een avontuurlijke kampeerervaring voor het hele gezin.

  Goed verzorgde family rondreizen
  Tijdens onze kamperreis door IJsland overnachten we in tenten. Onze Nederlandse reisbegeleiders zullen je alles vertellen over IJsland en zal ervoor zorgen dat de reis op rolletjes verloopt. De maaltijdens het kamperen zijn inclusief. We maken onderweg uiteraard gebruik van onze eigen bussen.

  Waarom Djoser family
  De family rondreizen door IJsland zijn erop gericht om optimaal van de ongerepte natuur in IJsland te genieten samen met vrienden van je eigen leeftijd. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Daarnaast worden leuke activiteiten gepland om je nieuwe vrienden beter te leren kennen. Tijdens een family reis door IJsland, ga je iedere dag op avontuur!

  Terug naar boven

  Klant­waardering

  8,8
  "Een prachtige reis, schitterende natuur, leuke excursies en..."
  "Een prachtige reis, schitterende natuur, leuke excursies en een fijne en ervaren reisleider. IJsland is een aanrader, en zeker de moeite waard om dit in groepsverband te gaan zien, in ons geval met Djoser Family, evenveel kinderen als volwassenen wat het een zeer aangename 2 weken maakte."

  Naam: Bouwko L.
  Cijfer: 9,0
  Boek en reis met Djoser zekerheid Boek en reis met Djoser zekerheid
  • Brochure Family aanvragen
  • Actie - Nieuwsbrief Junior

  ANVR

  International Air Transport Association

  Go to top