Overzicht India rondreizen van Djoser

Vakantie India met de kinderen

Dit bijzondere en kleurrijke land is bij uitstek geschikt om met de kinderen te verkennen. Een bezoek aan o.a. Dehli, Agra met zijn indrukwekkende Taj Mahal is niet weg te denken! Ook brengen we een bezoek aan de ‘kamelenstad’ Pushkar en het romantische Udaipur, je overnacht regelmatig in kastelen of paleizen die zijn omgebouwd tot hotels.

Reviews India reizen

Gemiddelde beoordeling: 9,3

 • Een fantastische reis met een zeer leuke groep mensen en een zeer deskundige en leuke reisleider (Vera). Zij ontzorgde de groep, regelde excursies, gaf tips en informatie. Wij genoten van de veelkleurigheid van beide landen. Het was mijn eerste ervaring met een groepsreis. Het was heerlijk!

  10

  India & Nepal, 21 dagen

 • Geweldige indrukwekkende reis! We hebben genoten. En Bas verdient als reisleider ook een dikke 10. Altijd superpositief; oog voor iedereen; zorgzaam; goed met de kids etc.

  10

  India & Nepal, 21 dagen

 • India/Nepal heeft veel indruk op mij gemaakt. De eeuwenoude cultuur, de hectiek op straat, de kleurrijke kleding, de vriendelijke bevolking, de heerlijke vegetarische maaltijden, de prachtige natuur maar ook de armoede en het geloof dragen ertoe bij dat deze reis mij altijd zal bij blijven.

  8

  India & Nepal, 21 dagen

 • Een hele mooie ervaring! Laat je niet bang maken door de verhalen over India en Nepal over de viezigheid, darmproblemen en de drukte. Het lukt zeker met een goede reisbegeleider om er een hele mooie tijd van te maken. Mijn zoon en ik hebben genoten vanaf het begin tot het eind.

  9

  India & Nepal, 21 dagen

Boek en reis met zekerheid

 • Ruim 35 jaar ervaring
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • ANVR- en SGR garantie