Overzicht Suriname rondreizen van Djoser

Vakantie Suriname met de kinderen

Maak kennis met de kleurrijke hoofdstad Paramaribo en de ongeschonden jungle tijdens onze gezinsreizen door Suriname. Vaar met een Korjaal de Surinamerivier over en breng een bezoek aan het reservaat Brownsberg waar je opmerkelijke vogelsoorten, kikkers en verschillende apen aantreft. Wanneer we aan de kust vertoeven, verblijven we in Galibi.

Reviews Suriname reizen

Gemiddelde beoordeling: 8,8

 • Wat een fantastische bestemming: Suriname. Veel natuur, weinig toeristische massa, veel bezoek aan en contact met lokale bevolking wat door de Nederlandse taal en relaxte sfeer uitnodigt voor kennismaken met een bewogen geschiedenis. Prachtige natuur, dieren en echt jungle gevoel, zonder gejaag.

  9

  Suriname, 20 dagen

 • Een avontuurlijke, leerzame en afwisselende reis in een bijzonder en prachtig land. De perfecte mix tussen natuur, cultuur en ontspanning. De lokale gids heeft veel kennis en kunde in huis en kan ook de kinderen mooie verhalen vertellen over de geschiedenis. Verwacht niet teveel luxe.

  8

  Suriname, 20 dagen

 • Enerverend, prachtige natuur, aardige mensen, goede gids, ook vervuiling en zichtbare opwarming vd natuur, Suriname doet zijn best

  8

  Suriname, 20 dagen

 • Wat een geweldige reis hebben wij achter de rug. Onze gids Kenneth wist veel van alle dieren en planten in het wild wat de tocht naar het binnenland nog specialer maakte. Onze groep was leuk en alle kinderen hebben veel plezier beleefd met elkaar.

  10

  Suriname, 20 dagen

Boek en reis met zekerheid

 • Ruim 35 jaar ervaring
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • ANVR- en SGR garantie

Ontdek alle hoogtepunten van Suriname

Gedurende deze family rondreis door de Suriname bezoek je de bruisende steden Paramaribo en Saint Laurent in Frans-Guyana. Je gaat op avontuur in de jungle bij Overbridge, Brownsberg Brokopondo en Boven-Suriname. Je eindigt deze spectaculaire reis met een bezoek aan het schilpaddenstrand bij Galibi en een dolfijnentour in Paramaribo. De rondreis door Suriname is een avontuur voor het hele gezin!

Goed verzorgde Family rondreizen
We overnachten afwisselend in hotels, lodges die te midden van de natuur gelegen zijn. De maaltijden tijdens het verblijf in Boven Suriname en Galibi zijn bij de prijs inbegrepen. We maken onderweg uiteraard gebruik van onze eigen bussen.

Waarom Djoser Family
De rondreizen door Suriname zijn erop gericht je optimaal te laten genieten van de cultuur en de overweldigende natuur die het land te bieden heeft. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor leuke activiteiten onderweg. Tijdens een family reis door de Suriname, maak je kennis met de vriendelijke bevolking, je gaat op avontuur, met vrienden van je eigen leeftijd door de schitterende jungle en je eindigt de reis met een bezoek aan Frans-Guyana en een prachtige dolfijnentour vanuit Paramaribo.