Vakantie Suriname met de kinderen

Vakantie Suriname met de kinderen

Maak kennis met de kleurrijke hoofdstad Paramaribo en de ongeschonden jungle tijdens onze gezinsreizen door Suriname. Vaar met een Korjaal de Surinamerivier over en breng een bezoek aan het reservaat Brownsberg waar je opmerkelijke vogelsoorten, kikkers en verschillende apen aantreft. Wanneer we aan de kust vertoeven, verblijven we in Galibi.

Lees meer

Ontdek alle hoogtepunten van Suriname

Gedurende deze family rondreis door de Suriname bezoek je de bruisende steden Paramaribo en Saint Laurent in Frans-Guyana. Je gaat op avontuur in de jungle bij Overbridge, Brownsberg Brokopondo en Boven-Suriname. Je eindigt deze spectaculaire reis met een bezoek aan het schilpaddenstrand bij Galibi en een dolfijnentour in Paramaribo. De rondreis door Suriname is een avontuur voor het hele gezin!

Goed verzorgde Family rondreizen
We overnachten afwisselend in hotels, lodges die te midden van de natuur gelegen zijn. De maaltijden tijdens het verblijf in Boven Suriname en Galibi zijn bij de prijs inbegrepen. We maken onderweg uiteraard gebruik van onze eigen bussen.

Waarom Djoser Family
De rondreizen door Suriname zijn erop gericht je optimaal te laten genieten van de cultuur en de overweldigende natuur die het land te bieden heeft. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor leuke activiteiten onderweg. Tijdens een family reis door de Suriname, maak je kennis met de vriendelijke bevolking, je gaat op avontuur, met vrienden van je eigen leeftijd door de schitterende jungle en je eindigt de reis met een bezoek aan Frans-Guyana en een prachtige dolfijnentour vanuit Paramaribo.

Terug naar boven

Klant­waardering

8,7
"Een avontuurlijke, leerzame en afwisselende reis in een bijz..."
"Een avontuurlijke, leerzame en afwisselende reis in een bijzonder en prachtig land. De perfecte mix tussen natuur, cultuur en ontspanning. De lokale gids heeft veel kennis en kunde in huis en kan ook de kinderen mooie verhalen vertellen over de geschiedenis. Verwacht niet teveel luxe."

Naam: Astrid L.
Cijfer: 8,0
Boek en reis met Djoser zekerheid Boek en reis met Djoser zekerheid
  • Brochure Family aanvragen
  • Actie - Nieuwsbrief Junior

ANVR

International Air Transport Association

Go to top