Vakantie Costa Rica met de kinderen

Vakantie Costa Rica met de kinderen

Een zorgeloos tropisch avontuur voor het hele gezin: een vakantie in Costa Rica! Dit land zal je verbazen met zijn indrukwekkende natuur zoals de mysterieuze nevelwouden en uitgestrekte stranden. Een van de hoogtepunten is de ‘canopy tour’, waarbij je als Tarzan door het woud slingert.

Lees meer

Ontdek alle hoogtepunten van Costa Rica

Gedurende deze family reis door Costa Rica bezoek je de mooiste natuurparken van Zuid-Amerika. Je gaat aapjes kijken en op het strand liggende leguanen in het mooiste nationale park van Costa Rica: Manuel Antonio. Je gaat de Quetzal vogel spotten in de Talamanca bergketen. Je gaat mantelbrulaapjes spotten en Swarthandslingerapen in het nationale park Cahuita. In het nationale park Tortuguero gaan we groene zeeschilpadden spotten die op het strand komen om hun eieren te leggen. In la Fortuna gaan we de prachtige Arenal vulkaan beklimmen. In het nationale park Monteverde, gaan wij een sky walk tour maken over de boomtoppen die met elkaar verbonden worden door loopbruggen. We eindigen de reis aan het prachtige strand van Samara aan de Atlantische kust. Kortom de rondreizen door Costa Rica zijn een feest voor het hele gezin!

Goed verzorgde Family rondreizen
We overnachten in middenklasse familiehotels die centraal gelegen zijn en soms een zwembad hebben. In de kustgebieden zullen we op loopafstand van het strand overnachten. Onze Nederlandse reisbegeleiders zullen je alles vertellen over Costa Rica. We maken onderweg uiteraard gebruik van onze eigen bussen.

Waarom Djoser Family
De rondreizen door Costa Rica zijn erop gericht je optimaal te laten genieten van de overweldigende natuur, die dit prachtige land te bieden heeft. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Tijdens een family reis door Costa Rica, maak je kennis met de vriendelijke bevolking, je gaat op avontuur, met vrienden van je eigen leeftijd door de vele nationale natuur parken en je eindigt de reis relax op het strand. Je bepaalt zelf welke activiteiten je de moeite waard vindt om te ondernemen.

Terug naar boven

Klant­waardering

9,1
"Absolute aanrader voor een reis met kinderen! Wij hebben nog..."
"Absolute aanrader voor een reis met kinderen! Wij hebben nog nooit zulke gevarieerde en prachtige plekken gezien, van alles wat in Costa Rica: verlaten droomstranden, jungle met de prachtigste dieren, bergen, vulkanen, superlieve mensen (Tico’s), kortom: onvergetelijk! Pura Vida! "

Naam: Ronald
Cijfer: 10,0
Boek en reis met Djoser zekerheid Boek en reis met Djoser zekerheid
  • Brochure Family aanvragen
  • Actie - Nieuwsbrief Junior

ANVR

International Air Transport Association

Go to top