Overzicht Sri Lanka rondreizen van Djoser

Vakantie Sri Lanka met de kinderen

Tijdens de 20-daagse gezinsreis door Sri Lanka zie je veel van het indrukwekkende eiland. Samen met de kinderen bezoek je onder andere de ruines van Anuradhapura, de leeuwenrots bij Sigiriya, de stranden van Trincomalee en theeplantages bij Nuwara Eliya. Sri Lanka is daarnaast ook een perfecte bestemming voor het maken van safari's. Zo bezoek je Udawalawe nationaal park waar je olifanten, krokodillen, vogels en apen kunt zien. Tijdens de excursie naar Galle zie je de sporen die de VOC heeft achtergelaten. Sri Lanka is een afwisselend land en een perfecte bestemming voor een unieke gezinsvakantie!

Het is ook mogelijk Sri Lanka te combineren met een bezoek aan de paradijselijke Malediven.

Reviews Sri Lanka reizen

Gemiddelde beoordeling: 8,8

 • Sri Lanka is zo'n divers land.De balans van de reis was perfect. Er was balans tussen cultuur en natuur. Tussen warm en wat frisser. Tussen druk en rustig. De reisleider dacht echt met ons mee en de gids heeft ons ontzettend veel verteld over het land. Ze waren een goed team! Onze reis was fanatisch.

  9

  Sri Lanka, 20 dagen

 • Veel, gevarieerd, gezellig, genoten en geleerd dat diversiteit mooi kan samenvloeien.

  8

  Sri Lanka, 20 dagen

 • Een super reis georganiseerd door jullie. Als eerste wil ik onze fantastische gids bedanken voor zijn tomeloze enthousiasme en parate kennis. een wandelende Lonly Planet! Hij heeft in belangrijke mate bijgedragen aan het succes van de reis. De reisleidster was eveneens top!

  9

  Sri Lanka, 20 dagen

 • Prima afwisseling van natuur, safari’s, snorkelen, golfsurfen, boottochten en cultuur: bezoeken van de belangrijkste tempels van Sri Lanka. Begeleiding van reisbegeleidster en lokale en gepassioneerde gids waren uitstekend. Gedurende de hele dag en soms ‘s avonds namen ze ons mee op verkenning.

  9

  Sri Lanka, 20 dagen

Boek en reis met zekerheid

 • Ruim 35 jaar ervaring
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • ANVR- en SGR garantie