Overzicht Marokko rondreizen van Djoser

Vakantie Marokko met de kinderen

Op slechts enkele uren vliegen ben je in Marokko. Een sprookjesland uit duizend-en-één-nacht. Op rondreis door Marokko zien we de gezelligheid van de kleurrijke koningssteden Fes, Meknès en Marrakech maar ook de woestijnen en ruige berglandschappen. De Sahara-safari reis is zeer bijzonder, hier verblijven we onder andere in een heus bedoeïenenkamp. Marokko betekent dan ook, een geweldige ontdekkingsreis met de kinderen!

Reviews Marokko reizen

Gemiddelde beoordeling: 8,8

 • Als moeder met je blonde (bijna) zestienjarige dochter zelfstandig door Marokko trekken? Misschien wel de laatste reis voordat ze er helemaal zelfstandig de wereld in trekt... Voor mijn eigen ontspanning gekozen voor een familiereis van Djoser. Wat is dit supergoed bevallen! Bedankt

  10

  Marokko (woestijn en Marrakech), 8 dagen

 • Leuke reis door een mooi land, met veel indrukken in korte tijd. De vlucht tijden en duur van de vluchten konden beter. Het rijden met de jeeps viel wat tegen, daar hadden we meer van verwacht. Maar alles bij elkaar kijken we terug op een mooie en zeer gezellige reis.

  8

  Marokko (woestijn en Marrakech), 8 dagen

 • Prachtige, afwisselende reis. Goed te doen voor kinderen 7+, 8 dagen is dan een mooi aantal dagen reizen. Goede begeleiding door de reisbegeleidster, die zorgde echt voor wat extra’s en maakte deze ervaring compleet!

  10

  Marokko (woestijn en Marrakech), 8 dagen

 • Zeer tevreden over deze reis. Goede indruk gekregen van Marokko. Vol en gevarieerd programma. We hadden geluk met een leuke groep, en vooral met een geweldige reisleidster Julie.

  9

  Marokko (woestijn en Marrakech), 8 dagen

Boek en reis met zekerheid

 • Ruim 35 jaar ervaring
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • ANVR- en SGR garantie

Ontdek alle hoogtepunten van Marokko

Gedurende deze family reis door Marokko bezoek je de koningsstad Marrakesh Je maakt een avontuurlijke jeeptocht naar de Fint Oase. Je verlijft in Bedoeïenkampen in de Tinfou woestijn. We gaan ook een kamelentocht maken door de woestijn en bezoeken, de Atlas filmstudios. Tijdens deze rondreis verdwalen we in de smalle steegjes van de woestijnsteden Quarzazate en Aït-Ben-Haddou.

Met Djoser Family kun je een 8-, 15- en 22-daagse rondreis door Marorokko maken. Tijdens de 15- en 22-daagse reis door Marokko verblijf je aan het eind van de reis heerlijk aan het strand van Essaouira. Daarnaast bezoek je andere koningssteden zoals Fès en Meknès. Je bezoekt tevens de prachtige historische opgravingen van Volubilis. Kortom rondreizen door Marokko zijn een oosters avontuur voor het hele gezin!

Goed verzorgde family rondreizen
We overnachten in middenklasse familiehotels die centraal gelegen zijn en vaak een zwembad hebben. Tijdens de 15 en 22daagse reis verblijven in een lux spa resort dirct aan het strand van Essaouira. Het ontbijt is bij de reissom inbegrepen. Tevens is een dinner aan het kampvuur in het bedoeïenkamp ook inclusief. Onze Nederlandse reisbegeleiders zullen je alles vertellen over Marroko. We maken onderweg uiteraard gebruik van onze eigen bussen.

Waarom Djoser family
De rondreizen door Marokko zijn erop gericht je optimaal te laten genieten en het echte Marokko te leren kennen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Tijdens een family reis door Marokko, maak je kennis met de vriendelijke bevolking, je gaat op avontuur, met vrienden van je eigen leeftijd door de woestijn en je eindigt de reis relax op het strand. Je bepaalt zelf welke bezienswaardigheden in Marokko je de moeite waard vindt om te bezoeken.