Overzicht Marokko rondreizen van Djoser

Vakantie Marokko met de kinderen

Op slechts enkele uren vliegen ben je in Marokko. Een sprookjesland uit duizend-en-één-nacht. Op rondreis door Marokko zien we de gezelligheid van de kleurrijke koningssteden Fes, Meknès en Marrakech maar ook de woestijnen en ruige berglandschappen. De Sahara-safari reis is zeer bijzonder, hier verblijven we onder andere in een heus bedoeïenenkamp. Marokko betekent dan ook, een geweldige ontdekkingsreis met de kinderen!

Reviews Marokko reizen

Gemiddelde beoordeling: 8,9

 • Inspirerende vakantie voor jong en oud in een interessant en bruisend land.

  9

  Marokko (woestijn en Marrakech), 8 dagen

 • Fantastische ervaring in het noorderlijke Afrika, stad, bergen, oase woestijn, onbeschrijflijk mooi!

  9

  Marokko (woestijn en Marrakech), 8 dagen

 • Met Diana als reisleidster hebben wij een fantastisch mooie en onvergetelijke vakantie gehad! Het was heel ontspannen om op deze manier met Marokko en Diana te mogen kennismaken. Ze was altijd vrolijk, behulpzaam en hielp geweldig als we wilden afdingen omdat ze de taal sprak. Chapeau voor Diana

  10

  Marokko (woestijn en Marrakech), 8 dagen

 • Wat hebben we ontzettend veel gedaan deze vakantie! In 6 dagen tijd hebben we een mooi stukje Marokko gezien samen met een gezellige groep en zeer goede reisleider! Jammer dat de 1e dag door een latere vlucht met overstap verloren ging.

  8

  Marokko (woestijn en Marrakech), 8 dagen

Boek en reis met zekerheid

 • Kosteloos omboeken
 • 100% terugbetaling bij annulering
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • ANVR- en SGR garantie

Ontdek alle hoogtepunten van Marokko

Gedurende deze family reis door Marokko bezoek je de koningsstad Marrakesh Je maakt een avontuurlijke jeeptocht naar de Fint Oase. Je verlijft in Bedoeïenkampen in de Tinfou woestijn. We gaan ook een kamelentocht maken door de woestijn en bezoeken, de Atlas filmstudios. Tijdens deze rondreis verdwalen we in de smalle steegjes van de woestijnsteden Quarzazate en Aït-Ben-Haddo.

Met Djoser Family kun je een 8-  15- en 22-daagse rondreis door Marorokko maken. Tijdens de 15- en 22-daagse reis door Marokko verblijf je aan het eind van de reis heerlijk aan het strand van Essaouira. Daarnaast bezoek je andere koningssteden zoals Fès en Meknès. Je bezoekt tevens de prachtige historische opgravingen van Volubilis. Kortom rondreizen door Marokko zijn een oosters avontuur voor het hele gezin!

Goed verzorgde family rondreizen
We overnachten in middenklasse familiehotels die centraal gelegen zijn en vaak een zwembad hebben. Tijdens de 15 en 22daagse reis verblijven in een lux spa resort dirct aan het strand van Essaouira. Het ontbijt is bij de reissom inbegrepen. Tevens is een dinner aan het kampvuur in het bedoeïenkamp ook inclusief. Onze Nederlandse reisbegeleiders zullen je alles vertellen over Marroko. We maken onderweg uiteraard gebruik van onze eigen bussen.

Waarom Djoser family
De rondreizen door Marokko zijn erop gericht je optimaal te laten genieten en het echte Marokko te leren kennen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Tijdens een family reis door Marokko, maak je kennis met de vriendelijke bevolking, je gaat op avontuur, met vrienden van je eigen leeftijd door de woestijn en je eindigt de reis relax op het strand. Je bepaalt zelf welke bezienswaardigheden in Marokko je de moeite waard vindt om te bezoeken.