Overzicht Italië rondreizen van Djoser

Vakantie Italië met de kinderen

In Italië kan je eindeloos cultuur opsnuiven, de prachtige natuur aanschouwen en genieten van ‘la bella vita’. Bij de vele archeologische opgravingen waan je jezelf in de Romeinse tijd. Je kunt genieten van heerlijke italiaanse gerechten en uiteraard van wereld's lekkerste verse ijsjes. Na heerlijk gegeten te hebben, rust je gewoon uit op één van de uitgestrekte zandstranden, terwijl je geniet van de azuurblauwe Tyrreense zee.

Boek en reis met zekerheid

  • Ruim 35 jaar ervaring
  • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
  • ANVR- en SGR garantie

Ontdek alle hoogtepunten van Italië

Gedurende deze family reis door zuid Italië bezoek je de prachte steden Napels, Salermo, Tropea en Palermo. Je bezoekt de historische opgravingen van de onder de lava bedolven stad Pompei. Je beklimt de beroemde vulkaan de Vesuvius. Verder geniet je van de Tyrreense zee. Je kunt e Eolische eilanden bezoeken of het prachtige vulkaaneiland Stromboli. Je brengt in het prachtige plaatsje Castelbueno een bezoek aan het Ventimiglia kasteel en bezoeken de archeologische opgravingen van Romana del Casale. Op de ruige witte kliffen van Scala dei Turchi gaan we zwemmen in de azuurblauwe zee.

Tijdens de 20-daagse reis door Italië bezoek je naast de broemdste steden van zuid Italië, ook de mooiste eilanden. Je geniet van het heerlijke eten, de vriendelijke bevolking en de prachtige stranden. Kortom de reis door zuid Italië is een feest voor het hele gezin!

Goed verzorgde family rondreizen
We overnachten op in middenklasse familiehotels die centraal gelegen zijn en vaak een zwembad hebben. Het ontbijt is bij de reissom inbegrepen. Onze Nederlandse reisbegeleiders zullen je alles vertellen over Italië. We maken onderweg uiteraard gebruik van onze eigen bussen.

Waarom Djoser family
De rondreizen naar Italië zijn erop gericht je optimaal te laten genieten en het echte Italië te leren kennen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Tijdens een family reis door Italië, maak je kennis met de vriendelijke bevolking, je gaat op avontuur, met vrienden van je eigen leeftijd door de velen archeologische parken met hun fascinerend geschiedenis en tussendoor is er genoeg tijd om relax op het strand te chillen. Je bepaalt zelf welke bezienswaardigheden in Italië je de moeite waard vindt om te bezoeken. De rondreis door Italië is inclusief boottocht tussen het vasteland en Sicilië.