• Slide 1
 • Slide 2
 • Slide 4
  Sri Lanka & Malediven, 21 dagen

  Sri Lanka & Malediven 21 dagen

  Het gevarieerde Sri Lanka is de ideale bestemming voor een complete vakantie voor het gezin. Het eiland heeft een brede kustlijn met brede zandstranden en helderblauw water waar je uitstekend kan duiken en snorkelen. Ontmoet de vriendelijke bewoners van het eiland en bekijk indrukwekkende tempels van het Singalese koninkrijken uit lang vervlogen tijden. Het koloniaal verleden kom je tegen tussen de theeplantages en langs de kust bij VOC-forten. Speur naar wilde dieren tijdens een safari in de jungle van het nationale park Udawalawe of in Yala nationaal park. We sluiten deze reis af op een prachtig tropisch eiland van de Malediven.

  Reisschema

  1. Amsterdam - Colombo
  2. aankomst Colombo - Negombo
  3. Negombo - Sigiriya - Polonnaruwa
  4. Polonnaruwa, excursie Hiriwaduna (optioneel)
  5. Polonnaruwa - fietstocht - Trincomalee
  6. Trincomalee
  7. Trincomalee
  8. Trincomalee - Dambulla - Matale - Kandy
  9. Kandy
  10. Kandy - trein naar Nuwara Eliya
  11. Nuwara Eliya
  12. Nuwara Eliya - Udawalawe nationaal park, overnachting luxe safarikamp
  13. Udawalawe NP, overnachting luxe safarikamp
  14. Udawalawe NP - Tissamaharama (Yala nationaal park)
  15. Tissamaharama - Ahangama
  16. Ahangama, excursie Galle
  17. Ahangama - schildpaddenopvang - Colombo - vlucht naar Malediven
  18. Malediven
  19. Malediven
  20. Malediven - Amsterdam
  21. aankomst Amsterdam

  Route op datum:

  Reisbeschrijving

  Het paradijselijke eiland Sri Lanka heeft veel avontuurlijks te bieden: spannende ruïnesteden, een rijk koloniaal erfgoed en mooie nationale parken, waar je in een jeep op zoek kunt gaan naar wilde olifanten en luipaarden. Het eiland heeft ook kleurrijke tempels, thee plantages en je kunt er een ritje maken in een van de vele tuktuks. We sluiten deze reis af in een luxe resort op de Malediven, met een heerlijk wit zandstrand, waar je uitstekend kunt duiken en snorkelen.

  Colombo, Negombo en Polonnaruwa
  Dag 1 Amsterdam - Colombo
  Dag 2 aankomst Colombo - Negombo
  Dag 3 Negombo - Sigiriya - Polonnaruwa
  Dag 4 Polonnaruwa, excursie Hiriwaduna (optionneel)
  Dag 5 Polonnaruwa - fietstocht - Trincomalee

  Negombo Kerk Sri Lanka Djoser Bij aankomst in Colombo rijden we direct met onze airconditioned bus door naar het vissersstadje Negombo, gelegen aan de kust. Niet getreurd, want later in de reis brengen we nog een bezoek aan Colombo. In Negomo herinnren de ruïnes van een oud fort en een Nederlandse kerk je aan onze Gouden Eeuw. Vanaf de brede zandstranden - pas op voor de hoge golven! - heb je een mooi uitzicht over de lagune, waar kleurrijke vissersbootjes dobberen. Singalese vrouwen verkopen de zojuist gevangen vis direct op de lokale markt, terwijl kinderen cricket spelen op het strand. Misschien mogen we wel een partijtje meespelen. In de tijd van de VOC werden kruiden als kaneel vervoerd over de Dutch Canals. Nu kun je hier een boottocht maken en wie weet spot je hier wel een varaan. Onderweg naar Polonnaruwa maken we een stop in Sigiriya. Hier bouwde koning Kassapa zijn verborgen koninkrijk op een hoge rots, de leeuwen rots. Het is een flinke klim, maar eenmaal boven heb je een prachtig uitzicht.

  Polonnaruwa Boeddhabeeld Sri Lanka Djoser Vanuit Polonnaruwa kun je een uitstapje maken naar Hiriwaduna, een typisch Sri Lankaans dorp. Je mag natuurlijk ook blijven luieren in de rustige en koele hoteltuin met mooie vogels of weer een verfrissende duik nemen. De volgende dag gaan we de antieke koningsstad Polonnaruwa bekijken, in de 10e eeuw de hoofdstad van het land. De fiets is hier het ideale vervoermiddel om de ruïnes te verkennen, die verspreid liggen in een landelijke omgeving. Natuurlijk kun je ook een tuktuk nemen; wel eerst even onderhandelen over de prijs. De stad ligt prachtig aan één van de grootste ‘tanks’, kunstmatig aangelegde meren, van Sri Lanka. Deze tanks uit de 12e eeuw zijn vrij ondiepe waterreservoirs, waarmee de moessonregen worden opgevangen en als irrigatieopslag wordt gebruikt. Tevens zijn zij broedplaatsen voor vele vogelsoorten. Op de beroemdste plaats van Polonnaruwa, Gal Vihara, bevinden zich vier enorme boeddhabeelden, één liggende, twee zittende en één staande. In Polonnaruwa zie je verder nog de resten van de vroegere boeddhistische universiteit.

  Trincomalee
  Dag 6 Trincomalee
  Dag 7 Trincomalee

  Op een schiereiland aan de noordkust van Sri Lanka ligt Trincomalee, een relaxte havenstad. De baai is de op vier na grootste natuurlijke haven ter wereld, die werd bewaakt door het grootste Nederlandse fort van Sri Lanka. Een bezoekje aan Fort Frederick is dan ook zeer de moeite waard. In dit fort is een belangrijke hindoe tempel, dit is dus een andere soort tempel dan de boeddhistische tempels die we al hebben gezien, hier zijn bijvoorbeeld veel beelden van goden te vinden. Ook op straat merk je het hindoeïsme, er lopen namelijk koeien los op straat, want volgens dit geloof is de koe heilig. In Trincomalee kun je ook genieten van mooie goudgele zandstranden. Je kunt hier uitstekend zwemmen en snorkelen, hier heb je kans om schilpadden of zelfs kleine haaien te zien. Ook is Trincomalee de uitvalsbasis om dolfijnen te spotten. In Juni tot september komen hier veel potvissen en blauwe vinvissen voor de kust.

  Dambulla en Kandy
  Dag 8 Trincomalee - Dambulla - Matale -  Kandy
  Dag 9 Kandy

  Onderweg naar Kandy stoppen we bij de rotstempels van Dambulla, waar rijen boeddhabeelden opgesteld staan in hoog in de rotswand uitgehouwen ruimtes. Als je de klim waagt, vergeet dan niet af en toe te stoppen om te genieten van het mooie uitzicht en de spelende apen. Via specerijentuinen, waar kruidnagel, peper en nootmuskaat worden verbouwd en verwerkt, bereiken we Kandy. Tijdens een bezoek aan zo’n 'spicegarden' kun je een idee krijgen van het groei en verwerkingsproces van een groot aantal kruiden.

  De culturele hoofdstad, Kandy, is na Colombo de grootste stad van Sri Lanka en ligt rond een groot meer op een hoogte van 500 meter, waardoor het er altijd, ook in de zomer, aangenaam van temperatuur is. Dit is een leuke stad om te verkennen, huur een bootje bij het meer, bezoek de botanische tuinen of pas een sari, een traditioneel kostuum, in een van de sari-winkels. Een paar keer per dag vindt in de Dalada Maligawatempel, wat makkelijker de 'Tempel van de Tand' genoemd, een ceremonie plaats, waarbij een tand van Boeddha centraal staat. De linker bovenhoektand van Boeddha is hier de voornaamste boeddhistische relikwie van Sri Lanka. In de avond kun je een spectaculaire dansvoorstelling bijwonen. De grote botanische tuin van Kandy bevat enkele zeer zeldzame planten en bloemensoorten. Zo staat er een boom met een kruin van meer dan 40 meter omtrek!

  Nuwara Eliya
  Dag 10 Kandy - trein naar Nuwara Eliya
  Dag 11 Nuwara Eliya

  Theeplukker Thee plantage Sri Lanka Djoser Een groot deel van de route van Kandy naar Nuwara Eliya leggen we per trein af. Vanuit de trein richting de hooglanden zie je groene theeplantages, waar pluksters werken in kleurrijke kleding en met manden op de rug. In de trein kun je kennis maken met de lokale bevolking, die graag alles van je wil weten. Misschien leuk om foto’s van thuis en van school mee te nemen. In het plantagegebied kun je een theeplantage bezoeken en natuurlijk echte Ceylonthee kopen. Langzaam draait de trein omhoog door enorme theevelden naar Nanuoya, een station een aantal kilometer voor Nuwara Eliya.

  Bij aankomst wordt duidelijk waarom Nuwara Eliya ook wel 'little England' wordt genoemd; de gebouwen in het centrum zorgen voor een typisch Engelse sfeer, waarvan het rood geschilderde postkantoor het beste voorbeeld is, je kunt hier genieten van een heerlijke high tea. Het ligt op ruim 2000 meter en dat is te merken: het is er 's avonds, ook in de zomer, fris. Vergeet niet om een jas mee te nemen. In de buurt pony rijden of een mooie wandeling maken over de Horton Plains. Dit is een uitdaging. Je loopt eerst een tijd over een soort heide, dan door een bos en vervolgens naar een afgrond van ongeveer 700 meter. Deze hoogvlakte eindigt abrupt bij World’s End, waar je langs een steile rotswand loodrecht naar beneden kijkt. Vandaar af heb je een fantastisch uitzicht over het laagland van Sri Lanka.

  Udawalawe nationaal park
  Dag 12 Nuwara Eliya - Udawalawe nationaal park
  Dag 13 Udawalawe NP
  Dag 14 Udawalawe NP - Tissamarama, jeepsafari Yala nationaal park

  Olifanten Udawalawe Nationaal Park DjoserWe komen aan in het indrukwekkende Udawalawe Nationaal Park waarbij we twee nachten blijven. Hier kun je een spannende jeepsafari maken en ga je op zoek naar olifanten, wilde zwijnen, krokodillen, apen en vogels.

  Hierna brengen we een bezoek aan het Yala nationaal park. De mensen hier geloven dat aan de rand van dit park de god Kataragama zijn eerste vrouw Valli Amma ontmoette. Het Yala nationaal park is een van de eerste en een van de grootste nationale parken van Sri Lanka. Er komen hier luipaarden voor, maar die zijn moeilijk te spotten dus daar heb je een beetje geluk voor nodig.

  Ahangama
  Dag 15 Tissamaharama - Ahangama
  Dag 16 Ahangama, excursie Galle

  Paalvisser Sri Lanka Djser In Ahangama kunnen wer heerlijk bij komen van alle indrukken. Kinderen kunnen zich op het vlakke strand uitleven met  zand en water. Hier zul je zeker de paalvissers van Sri Lanka tegenkomen. Vanuit Ahangama maken we een excursie naar Galle. Ooit een belangrijke vesting van de VOC en ook nu nog doen zeeschepen de haven aan om thee of tonijn te laden. Het enorme oude Hollandse fort, dat in 1663 werd gebouwd, ligt in bijna originele staat aan de ingang van de baai van Galle. Binnen de dikke muren lijkt de sfeer in meer dan driehonderd jaar niet veranderd. Het enorme bouwwerk, eigenlijk meer een dorp, geeft een goed idee van de macht van de VOC in die periode. Nederlandse namen als Grote Kerk, Leynbaan Straat, Utrecht-Bastion, Akersloot-Bastion en Clippenberg Bastion herinneren aan de tijd dat er een levendige kruiden en specerijenhandel tussen Ceylon en Nederland gevoerd werd. Tegenwoordig is Galle mooi gerestaureerd en kun je hier terwijl je het oude stadje bekijkt ook goed shoppen voor souvenirs en een terrasje pakken.

  Malediven
  Dag 17 Ahangama - Colombo - vlucht naar Malediven
  Dag 18 Malediven
  Dag 19 Malediven
  Dag 20 Malediven - Amsterdam
  Dag 21 aankomst Amsterdam

  Na Ahangama rijden we naar Colombo. Onderweg kunnen we een stop maken bij een schildpaddenopvang. Hier beschermen ze de eieren die op het strand worden gelegd tegen dieren en stropers, en verzorgen ze gewonde schilpadden. De stad Colombo, met een miljoen inwoners veruit de grootste stad van Sri Lanka, heeft een modern en een oud deel. De Sri Lankaanse hoofdstad is in de 15e eeuw gesticht door de Portugezen en vormt een kleurrijke mengeling van koloniale gebouwen en moderne architectuur. In de drukke bazaarwijk Pettah waan je je in een andere wereld en kijk je je ogen uit. De smalle straatjes hebben ieder hun eigen specialiteit: van fruit tot specerijen en van elektronica tot juwelen. In de overvolle winkeltjes kun je de laatste souvenirs kopen en als je moe bent houd je een tuktuk aan.

  We laten het prachtige Sri Lanka achter ons en nemen een vlucht van Colombo naar Malé, het hoofdeiland van de Malediven. Vanuit de lucht zie je eigenlijk hoe vol het eiland gebouwd is! Dit is overigens het enige eiland waar zo veel mensen wonen, want direct na aankomst op de luchthaven stappen we in een speedboot en worden we naar een idyllisch eiland gebracht waar we de laatste nachten van de reis verblijven. Hier is het heerlijk rustig en kun je ontspannen na een inspannende reis op Sri Lanka!

  Strand Malediven Uitzicht Djoser Op de Malediven blijken alle clichés over tropische eilanden te kloppen: midden in de Indische Oceaan vind je witte stranden, wuivende palmbomen en een helderblauwe zee. We verblijven in het enige resort op Paradise Island, een eiland van 1 km lang en 230 meter breed. Het Paradise Island Resort & Spa is een luxueus viersterrenresort en beschikt over vele faciliteiten: zo is er een zwembad, een fitness center, sauna en massage, en beschikt het hotel over vier verschillende restaurants. De inbegrepen maaltijden worden geserveerd in het internationaal buffetrestaurant, waar volop keuze is tussen allerlei heerlijke gerechten. Ook is er een Italiaans en een Japans restaurant en een 24-uur à-la-carterestaurant/coffee shop. Daarnaast zijn er talloze actieve mogelijkheden als wandelen, zwemmen, kanoën, waterskiën, zeilen, snorkelen en duiken. De spectaculaire en kleurige onderwaterwereld moet je zeker van dichtbij bekijken!

  De laatste dag hebben we een late check-out, zodat we de kamers tot het einde van de dag kunnen houden. Je kunt dus nog een duik in de zee nemen, voordat we weer de speedboot instappen om terug te varen naar het hoofdeiland. Vanuit Malé vliegen we weer terug naar Amsterdam.

  Op reis met Djoser
  Bij onze reizen is geen sprake van een strak gepland reisschema. De reisdagen staan natuurlijk vast, maar ter plaatse wordt het programma in overleg tussen de groep en de reisbegeleiding ingevuld. De reisbegeleiding biedt de meeste dagen wel een programma aan en een aantal excursies is inbegrepen, maar je bent zeker niet verplicht hieraan deel te nemen. Wie er liever zelf op uitgaat, heeft daartoe alle vrijheid. Zo leer je een land tenslotte het beste kennen. De Family-groepen bestaan gemiddeld uit 16 personen, de maximale groepsgrootte is 26 personen.

  Vertrekdata/prijs

  2019

  Start - einde
  Beschikbaarheid
   
   
  Prijs
   
  Start - einde
  06 jul - 26 jul
  Beschikbaarheid
  Voldoende
  Meer informatie

  Info

  Vlucht met Turkish Airlines.
  Prijs
  € 2.795,-
  € 2.695,- (kind t/m 11 jr)
  Start - einde
  10 jul - 30 jul

  10+

  Deze reis is voor gezinnen met kinderen vanaf 10 jaar.

  Beschikbaarheid
  Voldoende
  Prijs
  € 3.095,-
  € 2.995,- (kind t/m 11 jr)
  Start - einde
  14 jul - 03 aug

  10+

  Deze reis is voor gezinnen met kinderen vanaf 10 jaar.

  Beschikbaarheid
  Nog 1 gezin nodig
  Meer informatie

  Info

  Vlucht met Turkish Airlines.
  Prijs
  € 2.995,-
  € 2.895,- (kind t/m 11 jr)
  Start - einde
  16 jul - 05 aug
  Beschikbaarheid
  Voldoende
  Prijs
  € 3.095,-
  € 2.995,- (kind t/m 11 jr)
  Start - einde
  18 jul - 07 aug

  10+

  Deze reis is voor gezinnen met kinderen vanaf 10 jaar.

  Beschikbaarheid
  Voldoende
  Prijs
  € 3.095,-
  € 2.995,- (kind t/m 11 jr)
  Start - einde
  20 jul - 09 aug

  16+

  Deze reis is voor gezinnen met kinderen vanaf 16 jaar

  Beschikbaarheid
  2 plaatsen vrij
  Meer informatie

  Info

  Vlucht met Turkish Airlines.
  Prijs
  € 3.195,-
  Start - einde
  21 jul - 10 aug
  Beschikbaarheid
  Nog 1 gezin nodig
  Meer informatie

  Info

  Vlucht met Turkish Airlines.
  Prijs
  € 2.995,-
  € 2.895,- (kind t/m 11 jr)
  Start - einde
  22 jul - 11 aug

  10+

  Deze reis is voor gezinnen met kinderen vanaf 10 jaar.

  Beschikbaarheid
  2 plaatsen vrij
  Prijs
  € 3.295,-
  € 3.195,- (kind t/m 11 jr)
  Start - einde
  24 jul - 13 aug

  16+

  Deze reis is voor gezinnen met kinderen vanaf 16 jaar

  Beschikbaarheid
  beperkt beschikbaar
  Prijs
  € 3.395,-
  Start - einde
  26 jul - 15 aug
  Beschikbaarheid
  Voldoende
  Meer informatie

  Info

  Vlucht met Turkish Airlines.
  Prijs
  € 3.095,-
  € 2.995,- (kind t/m 11 jr)
  Start - einde
  28 jul - 17 aug

  10+

  Deze reis is voor gezinnen met kinderen vanaf 10 jaar.

  Beschikbaarheid
  6 plaatsen vrij
  Meer informatie

  Info

  Perahera Festival, Vlucht met Turkish Airlines.
  Prijs
  € 3.295,-
  € 3.195,- (kind t/m 11 jr)
  Start - einde
  30 jul - 19 aug

  16+

  Deze reis is voor gezinnen met kinderen vanaf 16 jaar

  Beschikbaarheid
  Voldoende
  Meer informatie

  Info

  Perahera Festival
  Prijs
  € 3.195,-
  Start - einde
  01 aug - 21 aug
  Beschikbaarheid
  Nog 1 gezin nodig
  Meer informatie

  Info

  Perahera Festival
  Prijs
  € 3.295,-
  € 3.195,- (kind t/m 11 jr)
  Start - einde
  03 aug - 23 aug

  10+

  Deze reis is voor gezinnen met kinderen vanaf 10 jaar.

  Beschikbaarheid
  3 plaatsen vrij
  Meer informatie

  Info

  Perahera Festival, Vlucht met Turkish Airlines.
  Prijs
  € 3.295,-
  € 3.195,- (kind t/m 11 jr)
  Start - einde
  05 aug - 25 aug

  16+

  Deze reis is voor gezinnen met kinderen vanaf 16 jaar

  Beschikbaarheid
  9 plaatsen vrij
  Meer informatie

  Info

  Perahera Festival
  Prijs
  € 3.295,-
  Start - einde
  07 aug - 27 aug
  Beschikbaarheid
  Voldoende
  Meer informatie

  Info

  Perahera Festival
  Prijs
  € 3.195,-
  € 3.095,- (kind t/m 11 jr)
  Start - einde
  10 aug - 30 aug
  Beschikbaarheid
  Nog 1 gezin nodig
  Meer informatie

  Info

  Vlucht met Turkish Airlines.
  Prijs
  € 2.995,-
  € 2.895,- (kind t/m 11 jr)

  Inclusief

  • Vlucht met Emirates
  • Alle vluchttoeslagen
  • Vervoer per eigen bus met airconditioning
  • Treinrit naar Nuwara Eliya
  • Hotelovernachtingen
  • Ontbijt tijdens de hele reis
  • Alle maaltijden op de Malediven
  • 2 Nachten in een luxe safarikamp inclusief diner
  • Excursie met fietstocht naar antieke koningsstad Polonnaruwa
  • Excursie naar Galle
  • Nederlandse reisbegeleiding in Sri Lanka
  • Lokale Engelstalige gids tot de Malediven
  • Diensten Djoser servicebalie Schiphol

  Exclusief

  Reisverzekering, overige maaltijden, entreegelden, facultatieve excursies, fooien, persoonlijke uitgaven, reserveringskosten € 35,- per factuur, etc.

  Wijzigingen voorbehouden.

  Landarrangement

  Bij de prijs voor het landarrangement is de vlucht tussen Colombo en Malé niet inbegrepen. U dient deze vlucht dus zelf te boeken als u alleen het landarrangement boekt.

  Voor kinderen t/m 11 jaar is de prijs exclusief internationale vluchten vanaf € 2.695,-. Voor volwassenen is de prijs vanaf € 2.795,-.

  Houd bij het boeken van een landarrangement, waarbij je zelf je vliegtickets boekt, er rekening mee dat er voor al onze reizen een minimum aantal deelnemers nodig is.

  Hotelverlenging

  Verlenging met accommodatie is op de Malediven bij te boeken. Hier verblijf je in een Superior Beach Bungalow aan het strand. De prijs voor een tweepersoonskamer zijn vanaf € 140,- per persoon per nacht op basis van volpension. Voor een driepersoonskamer zijn prijzen vanaf € 130,- per persoon per nacht.

  De genoemde prijzen zijn zonder wijzigingskosten van de vlucht.

  Groepssamenstelling

  Onze Familyreizen zijn speciaal samengesteld voor gezinnen met kinderen. Contact met andere gezinnen is dus zo gemaakt!

  De gezinnen kunnen verschillend zijn qua samenstelling; op onze reizen gaan zowel 1- als 2-oudergezinnen mee en ook samengestelde gezinnen. Omdat juist de leeftijd van de kinderen heel bepalend kan zijn voor de reis, is een aantal vertrekdata speciaal voor reizen met kinderen vanaf 10 en 16 jaar. Op de andere reizen zijn kinderen van alle leeftijden welkom, maar de minimum leeftijd is 6 jaar en de maximale leeftijd is 20 jaar. Is een kind jonger dan 6 jaar of ouder dan 20, overleg dan voor boeking met Djoser. Je vindt de beschikbaarheid en de leeftijden van de kinderen van reeds geboekte families bij de reisdata.  

  Het minimum aantal deelnemers op alle Familyreizen is 10 (3 gezinnen), het maximum aantal personen is 26.

  Praktische informatie

  Accommodatie

  Aangekomen in Sri Lanka rijden we in een half uurtje naar ons hotel in Negombo, dat direct aan het strand is gelegen. In de tuin van het hotel heb je ook de mogelijkheid om te zwemmen in het zwembad en in de omgeving zijn tal van leuke restaurants en kleine winkeltjes te vinden.

  Het hotel in Giritale ligt prachtig aan een meer en biedt een geweldige uitzicht over de omgeving. Met een beetje geluk zie je soms zelfs olifanten bij het meer staan!  Ook voor een frisse duik in het zwembad, een hapje of een drankje, leent dit hotel zich prima. 

  In Trincomalee ligt ons hotel met moderne kamers wederom dichtbij het strand, maar er is ook een zwembad aanwezig in de binnentuin. Je kunt je hier ook laten verwennen met massages en diverse beautybehandelingen in het Wellness Center.

  Ons hotel in Kandy bevindt zich op een heuvel. Het hotel beschikt over ruime kamer met een schitterend uitzicht over de stad en haar groene omgeving. Je kunt hier heerlijk bijkomen van de indrukken van de reis tot dusver.

  In Uda Walawe brengen we de nacht door in een luxe tentenkamp. Je hebt hier je eigen tent met bedden en eigen sanitaire voorzieningen. 's avonds verzorgt het vriendelijke personeel een heerlijke maaltijd voor de groep.

  We sluiten de reis af op de Malediven, waar we verblijven in een mooi viersterren resort. De accommodatie ligt direct aan het parelwittestrand en is voorzien van alle gemakken. Het resort beschikt over een eigen duikschool, waar je ook snorkelspullen kunt huren. Tijdens je verblijf in het resort zijn alle maaltijden in het buffetrestaurant in de reissom inbegrepen. Er is dagelijks een zeer ruime variëteit van maaltijden uit verschillende internationale keukens. Mocht je toch iets anders of meer intiems verkiezen dan zijn er ook nog vier specialiteitenrestaurants, waaronder Italiaans en Japans. Deze restaurants zijn niet in de reissom inbegrepen, maar verlenen wel een mooie korting bij een full-board verblijf.


  Bekijk hotelreviews op Tripadvisor
   

  Negombo Paradise Beach Hotel
  Polonnaruwa The lake Hotel
  Trincomalee Ananthama Resort
  Kandy Hotel Hilltop
  Nuwara Eliya Windsor Hotel
  Uda Walawe NP Wild Elephas
  Tissamaharama Hotel Chandrika
  Ahangama Insight Resort
  Malediven Paradise Island Resort and Spa


  Deze selectie geeft een goed beeld van de hotels waar we op deze reis verblijven.

  Reis je met een familie van drie personen dan verblijf je met je gezin op één kamer. Voor meer comfort is het mogelijk om, tegen betaling van een toeslag, een éénpersoonskamer bij te boeken. Kies je hiervoor, of bestaat het gezin uit vier, vijf of meer personen, reserveren we, indien mogelijk, aan elkaar grenzende kamers.

  Vliegreis

  Luchtvaartmaatschappij

  Het meest voorkomende vluchtschema staat hieronder. Kies een datum voor eventuele afwijkende vluchtschema's. Alle schema's zijn onder voorbehoud van wijzigingen. De deelnemers ontvangen ongeveer 8 weken voor vertrek een voorlopig vluchtschema.

  Kies vertrekdatum:

  • Vlucht met

   Emirates

   Traject

   Amsterdam - Dubai

   Vertrek

   15:20

   Aankomst

   23:59

  • Vlucht met

   Emirates

   Traject

   Dubai - Colombo

   Vertrek

   02:35

   Aankomst

   08:35

  • Vlucht met

   Emirates

   Traject

   Colombo - Malé

   Vertrek

   20:35

   Aankomst

   21:35

  • Vlucht met

   Emirates

   Traject

   Malé - Dubai

   Vertrek

   23:00

   Aankomst

   02:00*

  • Vlucht met

   Emirates

   Traject

   Dubai - Amsterdam

   Vertrek

   08:05

   Aankomst

   13:15

  * aankomst volgende dag


  Tijdsverschil: Het is in Sri Lanka 3,5 uur later en op de Malediven 3 uur later dan in Nederland.

  CO2-compensatie

  Reizen is verrijkend, maar het transport dat nodig is om nieuwe bestemmingen te ontdekken laat zijn sporen achter in de vorm van broeikasgassen, waaronder CO2. Door de CO2-uitstoot van de reis te compenseren kan ergens anders ter wereld dezelfde hoeveelheid CO2 worden voorkomen. Samen met de ANVR hebben we gekozen voor een samenwerking met de South Pole Group, de wereldmarktleider in het uitvoeren van CO2-reductie projecten. Wij steunen een project in Thailand dat bestaat uit het installeren van zonnepanelen waardoor geen kolen meer hoeven worden te verbrand om elektriciteit op te wekken. Met CO2-compensatie doen we met elkaar dus iets terug voor het klimaat én voor de lokale bevolking. Compenseer daarom je reis: dit is mogelijk voor slechts € 5,-. Vanzelfsprekend compenseren wij als Djoser ook alle reizen van onze medewerkers.

  Landarrangement

  Bij de prijs voor het landarrangement is de vlucht tussen Colombo en Malé niet inbegrepen. U dient deze vlucht dus zelf te boeken als u alleen het landarrangement boekt.

  Voor kinderen t/m 11 jaar is de prijs exclusief internationale vluchten vanaf € 2.695,-. Voor volwassenen is de prijs vanaf € 2.795,-.

  Houd bij het boeken van een landarrangement, waarbij je zelf je vliegtickets boekt, er rekening mee dat er voor al onze reizen een minimum aantal deelnemers nodig is.

  Vervoer

  De comfortabele bus die we in Sri Lanka de gehele reis ter beschikking hebben is voorzien van airconditioning. De reisafstanden tussen de verschillende plaatsen zijn niet groot, zodat je niet lang in de bus hoeft te zitten. Het voordeel van een eigen bus is dat we kunnen stoppen wanneer we willen, voor bijvoorbeeld een mooie foto of een bezoek aan een lokale markt. Op de meeste reisdagen ben je niet meer dan zes uur onderweg, maar omdat er onderweg veel te zien is, doen we er ook wel eens langer over! Op een deel van het traject van Kandy naar Nuwara Eliya rijden we per trein door theeplantages naar een hoogte van 2.000 meter. Eenmaal op de plaats van bestemming laten we de bus meestal staan en gaan erop uit met lokaal vervoer, dat kan variëren van fiets tot tuk tuk.

  Bij de reis inbegrepen

  • Vlucht met Emirates
  • Alle vluchttoeslagen
  • Vervoer per eigen bus met airconditioning
  • Treinrit naar Nuwara Eliya
  • Hotelovernachtingen
  • Ontbijt tijdens de hele reis
  • Alle maaltijden op de Malediven
  • 2 Nachten in een luxe safarikamp inclusief diner
  • Excursie met fietstocht naar antieke koningsstad Polonnaruwa
  • Excursie naar Galle
  • Nederlandse reisbegeleiding in Sri Lanka
  • Lokale Engelstalige gids tot de Malediven
  • Diensten Djoser servicebalie Schiphol

  Excursies

  Bij Djoser bepaal je zelf welke bezienswaardigheden je de moeite waard vindt om te bezoeken. De een houdt van lekker luieren op het strand, de ander wil juist graag duiken, snorkelen en zwemmen. Of je nu graag boeddhistische tempels bezoekt, of liever een museum of neerstrijkt op een terras; je kunt zelf je programma indelen. In de meeste gevallen kun je zelf of met groepsgenoten, al dan niet met hulp van onze reisbegeleiding, er te voet of met lokaal vervoer erop uit trekken. Toegangsgelden zijn niet bij de reissom inbegrepen, zodat je alle vrijheid hebt om je eigen plan te trekken.

  Sommige bezienswaardigheden mag je niet missen, zijn slecht bereikbaar of liggen 'en route' naar onze volgende overnachtingsplaats. Dergelijke excursies zijn bij Djoser in het programma opgenomen. Ook bij alle excursies en stops onderweg die bij het programma inbegrepen zijn, geldt dat het entreegeld exclusief is.

  Tijdens deze reis door Sri Lanka is de volgende excursie in het reisprogramma opgenomen:

  • Op weg naar Polonnaruwa stoppen we bij de Leeuwenrots in Sigirya, waar een enorme rots loodrecht uit het landschap oprijst.
  • In de antieke koningsstad Polonnaruwa maken we een fietstocht.
  • Vanuit Trincomalee naar Kandy maken we eerst een stop bij de rotstempels van Dambulla en vervolgens brengen we een bezoek aan een specerijentuin in Matale, waar o.a. kruidnagel, peper en nootmuskaat wordt verbouwd.
  • Vanuit Ahangama maken we een excursie naar Galle, waar je heerlijk door de straatjes van de wijk 'Fort', vol met monumenten uit de VOC-periode, kunt struinen.
  • Op weg naar Colombo bezoeken we een schildpaddenopvang.


  Ter plaatse zijn nog meer excursies mogelijk. Zo kun je in Negombo een boottocht maken door de Dutch Canals. Ook kun je een optionele dolfijnen- of walvissafari maken in Trincomalee. Olifanten en andere dieren in het wild spotten doe je tijdens een safari in Uda Walawe nationaal park of in Yala nationaal park.
   

  Reisdocumenten

  • E-ticket. Meer informatie ontvang je ongeveer 2 weken voor vertrek.
  • Eigen internationale reispas voor alle reizigers (volwassenen en kinderen) die bij vertrek uit Sri Lanka en de Malediven nog minimaal 6 maanden geldig is.
  • Visum voor Sri Lanka: US$35,- Het visum voor Sri Lanka is op meerdere manieren te verkrijgen. De meest eenvoudige en voordeligste manier om het visum aan te schaffen is via internet. Via www.eta.gov.lk vraag je eenvoudig je visum aan. Dit kun je vanaf 90 dagen voor vertrek regelen en binnen twee dagen heb je het visum. Meer informatie over het aanvragen van een visum, ontvangt u 4 weken voor vertrek.
  • Visum voor de Malediven: een visum is verkrijgbaar bij aankomst voor een verblijf van maximaal 30 dagen.

    

  Geldzaken

  In Sri Lanka wordt er betaald met de rupee (LKR) en op de Malediven betaal je met de Rufiyaa (MVR). Kijk voor de actuele koersen op oanda.com.

  Geld afhalen Sri Lanka: in de meeste plaatsen zijn geldautomaten.
  Contant: euro’s of dollars.
  Creditcards: zijn op vele plaatsen te gebruiken.

  Geld afhalen Malediven: is (bijna) niet mogelijk, misschien alleen in Male.
  Contant: in het hotel kan er met Amerikaanse dollars betaald worden. Het makkelijkst is het om alle kosten op de rekening te laten zetten en dan aan het einde van het verblijf alles in een keer af te rekenen (cash in dollars).
  Creditcards: uiteraard kan de hotelrekening ook per credit card betaald worden.

  Als richtbedrag voor uitgaven die niet bij de reissom zijn inbegrepen, zoals maaltijden, entreegelden, facultatieve excursies en persoonlijke uitgaven geldt minimaal € 250,- per persoon per week.

  Het is in Sri Lanka en de Malediven gebruikelijk om fooien te geven voor verleende diensten. Voor het gemak wordt aan het begin van de reis een fooienpot ingesteld, waaruit de (gezamenlijke) tips aan de chauffeurs, gidsen, hotelpersoneel e.d. worden betaald.

  Maaltijden

  Tijdens de reis in Sri Lanka is het ontbijt inbegrepen. Je kunt zelf bepalen wanneer en waar je wilt lunchen en 's avonds gaat eten. De reisbegeleider kan je wel altijd een restaurant aanraden waar het eten lekker en goed is.

  Het eten in Sri Lanka heeft als hoofdbestanddeel rijst. Een traditionele Singalese maaltijd bestaat naast de rijst uit zogenaamde ‘curries’, bakjes met zeer verschillende inhoud: van zeer pittige 'pickles' tot hitte verzachtend kokosschraapsel. Er zijn viscurries, vleescurries en natuurlijk veel vegetarische curries. Probeer zeker éénmaal een uitgebreide curry maaltijd. In bijna alle plaatsen kun je restaurants vinden met een gevarieerd menu zodat iedereen kan eten wat hij of zij wil. Sri Lanka staat ook bekend om de heerlijke en diverse visgerechten, variërend van garnalen tot haai! Fruit in Sri Lanka is ook heel lekker, ze hebben veel soorten fruit bijvoorbeeld: ananas, watermeloen, papaja en banaan.

  Tijdens je verblijf op de Malediven zijn alle maaltijden in het buffetrestaurant in de reissom inbegrepen. Er is dagelijks een zeer ruime variëteit van maaltijden uit verschillende internationale keukens. Mocht je toch iets anders of meer intiems verkiezen dan zijn er ook nog vier specialiteitenrestaurants, waaronder Italiaans en Japans. Deze restaurants zijn niet in de reissom inbegrepen, maar verlenen wel een mooie korting bij een full-board verblijf. Ook is er een mogelijkheid voor een echte strand barbecue.

  Gezondheid

  Voor deze reis wordt aangeraden:

  - vaccinaties tegen DTP, tyfus en hepatitis A

  Het is verstandig enigszins te letten op wat je eet. Tevens raden we je aan een kleine medische kit mee te nemen met o.a. aspirine en middelen tegen darmstoornissen. De reisbegeleiding is overigens ook in het bezit van een medische set, met daarin steriel medisch hulpmateriaal.

  Voor vaccinaties werkt Djoser samen met Thuisvaccinatie.nl. Het is de grootste landelijke organisatie voor reisvaccinaties aan huis. De deskundige artsen komen bij je langs wanneer het jou uitkomt. Ook ‘s avonds en in het weekend of op het werk. En sturen (indien mogelijk) de rekening rechtstreeks naar de zorgverzekeraar. De tarieven zijn vergelijkbaar met andere vaccinatie instellingen. Je kunt gemakkelijk online een afspraak maken. Voor een advies per land kun je ook de website raadplegen van het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering lcr.nl of itg.be.

  Hotelverlenging

  Verlenging met accommodatie is op de Malediven bij te boeken. Hier verblijf je in een Superior Beach Bungalow aan het strand. De prijs voor een tweepersoonskamer zijn vanaf € 140,- per persoon per nacht op basis van volpension. Voor een driepersoonskamer zijn prijzen vanaf € 130,- per persoon per nacht.

  De genoemde prijzen zijn zonder wijzigingskosten van de vlucht.

  Klimaat en geografie

  Omdat Sri Lanka dicht bij de evenaar ligt zijn de temperatuurverschillen tussen winter en zomer in de lager gelegen gebieden niet heel groot. Vanwege de hoge ligging koelt het in het centrale bergland in de plaatsen Kandy en Nuwara Eliya 's avonds behoorlijk af, ook in de zomer. Tijdens een reis kunnen de temperaturen overdag uiteenlopen van bijvoorbeeld 11° tot 35° in respectievelijk Nuwara Eliya en Colombo.

  Sri Lanka kent twee regenseizoenen. In het zuiden en westen valt deze periode van mei tot september, van oktober tot januari regent het in het noorden en oosten. De regenbuien zijn kort maar krachtig en vallen meestal aan het einde van de dag. Een bui frist de lucht lekker op en zorgt voor de prachtige flora. Het regent nooit de hele dag, op Sri Lanka wordt een tropische regenbui snel afgewisseld met stralend weer. De temperatuur van het zeewater is altijd aangenaam, circa 25° C.

  De eilandengroep Malediven kent het hele jaar door temperaturen tussen de 25 en 30°C. De verkoelende zeewind maakt het hier bijzonder aangenaam.

  Reisbegeleiding en gidsen

  Een enthousiaste Nederlandse reisbegeleider begeleidt de reis. Onze reisbegeleiders zijn zeer ervaren en bevlogen reizigers en vertellen onderweg leuke weetjes over de bestemming. Zij weten als geen ander dat kinderen een reis anders beleven dan volwassenen en kunnen haarfijn inspelen op de wensen en behoeften van beiden. Zij zorgen dat de reis soepel verloopt en zijn het aanspreekpunt voor vragen en ideeën. De eigen passie, in combinatie met een uitgebreide training en inwerkprocedure, vormt de basis voor hun deskundigheid en professionaliteit.  

  Een lokale gids vertelt uitgebreid over het land; over de geschiedenis, de religieuze invloeden of de culturele achtergronden, maar natuurlijk ook over de lokale gebruiken en de alledaagse zaken in het leven. Samen met de reisbegeleider zorgt hij voor een soepel verloop van de reis.

  Op de Malediven is geen reisbegeleider en lokale gids aanwezig.

  FAQ

  Waarom met Djoser Family naar Sri Lanka en de Malediven?

  Djoser Family biedt de unieke combinatie van het Aziatisch cultuur en natuur van Sri Lanka met het prachtige strand van de Malediven. De reis naar Sri Lanka is een zeer compacte en boeiende reis langs de verschillende hoogtepunten van dit bijzondere eiland. Doordat je tijdens de reis naar Sri Lanka in goede hotels overnacht wordt is deze reis geschikt voor gezinnen met kinderen. De meeste hotels waar Djoser tijdens deze reis gebruik van maakt beschikken over een zwembad. Voordat je terug in Amsterdam vliegt, verblijf je nog in een luxe resort op een van de tropische eilanden van de Malediven. Je loopt zo het witte strand op om te zwemmen in het warme en heldere zeewater. Alle maaltijden zijn trouwens inbegrepen tijdens je verblijf op de Malediven. Een echte droomafsluiting dus!

  Hoe is de het vervoer geregeld tijdens deze reis?

  Gedurende de reis door Sri Lanka maken we gebruik van onze eigen bus, die ons de mogelijkheid geeft om te stoppen op de plaatsen waar we willen voor een fotostop, een mooi dorp of een sanitaire onderbreking. Met de trein leggen we het mooiste spoortraject af van Sri Lanka, van Kandy naar Nuwara Eliya.

  Vanuit Colombo vliegen we naar de Malediven en komen aan op het hoofdeiland met de hoofdstad Malé. We vertrekken met een speedboot en varen in een klein uurtje naar het eiland waar het resort ligt. Ook de transfer terug naar het vliegveld is uiteraard geregeld.

  Hoe zijn de hotels tijdens deze reis?

  We overnachten in mooie resorts, gemoedelijke guesthouses en koloniale hotels die zorgvuldig zijn geselecteerd op hun geschiktheid voor gezinnen met (jonge) kinderen. De hotelkamers hebben altijd eigen douche en toilet en (waar nodig) airconditioning. Alle hotels, met uitzondering van het hotel in Nuwara Eliya, beschikken over een zwembad.

  In Uda Walawe brengen we de nacht door in een luxe tentenkamp, idyllisch gelegen aan een riviertje. Je hebt hier je eigen tent met ook eigen sanitaire voorzieningen.

  Het hotel op de Malediven is een luxe viersterrenresort, gelegen op een tropisch eilandje. Het hotel ligt direct aan zee en heeft een mooi wit zandstrand. ook is er een zwembad aanwezig. Alle maaltijden zijn inbegrepen tijdens je verblijf op de Malediven.
   

  Hoe worden we als gezin van 3 personen ingedeeld?

  Reis je met een familie van 3 personen dan doen we ons uiterste best om de familie op één kamer te plaatsen. De hotels waar Djoser gebruik van maakt in Sri Lanka beschikken over het algemeen niet over kamers met drie bedden. Als er geen driepersoonskamer aanwezig is, zal een extra bed worden bijgeplaatst op een tweepersoonskamer. Bestaat het gezin uit vier of vijf personen dan doen we ons best twee aan elkaar grenzende kamers te reserveren.

  Wilt u wat meer comfort is het mogelijk om tegen betaling van een toeslag een éénpersoonskamer te reserveren. Informeer hier naar bij het maken van uw boeking.

  Is het noodzakelijk om een klamboe (muskietennet) mee te nemen?

  Het is niet nodig om voor deze reis een klamboe mee te nemen. Deze zijn, daar waar nodig, aanwezig in de hotels. Het wordt wel aangeraden om een muggenwerend middel mee te nemen en je tegen de avond te kleden in lange broeken en shirts met lange mouwen.

  Wat kan ik verwachten op de Malediven?

  De Malediven, midden in de Indische Oceaan, staan bekend om de witte stranden, wuivende palmbomen en een helderblauwe zee. Je kunt uitrusten van je mooie rondreis door Sri Lanka, met een boek in de zon. Ook kan je wandelen, zwemmen, kanoën, waterskiën, zeilen of snorkelen en duiken om de kleurige onderwaterwereld van dichtbij te bekijken. Op een paradijselijk eilandje verblijven we in bungalows voorzien van eigen douche en toilet. Elke bungalow heeft zijn eigen stukje strand met ligbedden, waar je in de schaduw van een palmboom lekker kunt zonnen en zo het water in kunt lopen. Alle maaltijden tijdens het verblijf op de Malediven zijn inbegrepen.

  Hoe groot zijn de groepen?

  De groepen bestaan maximaal uit 26 deelnemers, de minimum groepsgrootte is 10. Gemiddeld reizen er 16 personen in een reisgezelschap.

  Hoe is de elektriciteitsvoorziening?
  In Sri Lanka is de netspanning 220 Volt, men gebruikt stopcontacten van het Europese type, maar je komt ook veel driepolige, geaarde Britse stopcontacten tegen. Het is handig om een wereldstekker mee te nemen.
  Kan ik tijdens de reis mijn mobiele telefoon gebruiken?

  Je hebt vrijwel overal in Sri Lanka, zeker in de grote steden, een goede dekking. Je kunt je mobiele telefoon normaal gesproken gewoon gebruiken in het buitenland, maar welke tarieven daarvoor worden berekend is sterk afhankelijk van je Nederlandse provider. Voor internet op je mobiele telefoon worden vaak speciale pakketten aangeboden. In de meeste hotels is ook gratis wifi.Op de Malediven kun je alleen tegen betaling gebruik maken van het internet in de lobby. 

  Is het mogelijk de reis te verlengen op de Malediven?

  Via Djoser kun je de datum voor de terugvlucht verplaatsen. Deze verlenging dienen we aan te vragen bij de luchtvaartmaatschappij en hiervoor rekenen zij 125,- per persoon wijzigingskosten. De gewijzigde vlucht is onder voorbehoud van beschikbaarheid en er kan eventueel een toeslag gelden. In het laatste geval nemen we eerst contact met u op om te overleggen.

  Verlenging met accommodatie is op de Malediven bij te boeken. Hier verblijf je in een Superior Beach Bungalow aan het strand. De prijs voor een tweepersoonskamer bedraagt vanaf € 140,- per persoon per nacht op basis van volpension. Voor een driepersoonskamer zijn de kosten vanaf € 130,- per persoon per nacht.
   

  Is het mogelijk om op de Malediven een upgrade te boeken naar een Water Villa?

  We maken op de Malediven standaard gebruik van een Superior Beach Bungalow. Mocht u er de voorkeur aan geven om in een Water Villa te verblijven, dan kunnen we dit voor u reserveren, op basis van beschikbaarheid. De prijs is op aanvraag.

  In het hoogseizoen zijn de kosten vanaf € 230,- per persoon per nacht extra voor een upgrade naar een Watervilla. Daarnaast betaalt u per persoon minimaal € 170,- verplichte kosten voor een 'Late Check-Out'. 

  Er zijn geen 3-persoonswatervilla's beschikbaar. Als je tijdens de reis met 3 personen op een kamer verblijft is het voor de upgrade naar een watervilla noodzakelijk om een tweede Watervilla te boeken + de toeslag voor het gebruik als éénpersoonskamer. Voor grote gezinnen is het eventueel mogelijk een Heaven Villa of Heaven Suite aan te vragen.

  Djoser Foto's en Video

  Djoser reviews

  9,0
  • Hele mooie en fijne reis gehad met Sander als reisbegeleider en Bop als lokale gids, veel gezien en gedaan, leuke groep ook!! Denk dat eea wel goedkoper kan, sommige hotels waren behoorlijk luxe!! De 'verplichte' fooi voelde echter wat vreemd,.. Zeker aanrader qua land als qua reisorganisatie

   Voor mijn dochter en mij was dit de eerste groepsreis en dan ook nog voor t éérst zo ver weg. We hébben genoten van het afwisselende programma, de kennis van t land en de bevolking van zowel de gids als de reisleidster. Het begin van de reis vonden we pittig, maar t werd steeds relaxter.

   Mede door de aanwezigheid van twee geweldige reisleiders en de leuke families was dit een onvergetelijke reis.

  • Zeer afwisselende reis in een zeer vriendelijk land. Comfortabele en soms zeer fraaie hotels op nog mooiere plekken. Wilde olifanten, tempels en strand. Een aanrader!

   Wat een mooie reis. Goed reisgezelschap, fijne reisbegeleidster, ervaren gids en chauffeur. Maar bovenal een mooi land, met veel bezienswaardigheden, maar ook 'genoeg' vrije tijd om even tot rust te komen.

   Een heerlijke reis. Flexibele reisbegeleider, gids en busschauffeurs. Goede hotels, fijn gezelschap en heel veel gezien in Sri Lanka. Prachtig land met veel verschillende landschappen, mensen en bezienswaardigheden. Aan te raden voor gezinnen met kinderen/jongeren.

  • Sri Lanka is een heel mooi land met aardige mensen. De reis wordt goed afgewisseld met natuur en cultuur. We hebben 3 safari's gedaan en tussendoor hebben we gerelaxed op de stranden. En de Malediven waren supermooi. Toen konden we nog even goed uitrusten van een mooie reis.

   Wij hebben hele mooie herinneringen gemaakt! Een geweldige reis met een super gids en een hele leuke groep op een heel mooi plekje van de wereld namelijk Sri Lanka. Een authentieke plek met lieve mensen, cultuur, prachtige natuur en heerlijke stranden. Kortom een plek om van te gaan houden.

   We hebben genoten van onze reis naar Sri Lanka/Malediven. De Malediven was wel een heel lekker toetje. Zeker een aanrader deze reis. Goede afwisseling van cultuur, natuur en relaxen.

  • Prachtige en enorm gevarieerde reis; mooie cultuur, safari's met olifanten en ander wild life, snorkelen, dolfijnen kijken, rijke historie, shoppen, wandelen, fietsen, treinen, tuk-tuk's, vriendelijke mensen, waanzinnig tropisch eiland, lekker eten en erg goede reisbegeleiding door Manon en Dilip

   Fantastische reis. Erg veel gezien. Prima geregeld allemaal. Goede mix tussen cultuur en ontspanning en mooi afgestemd voor zowel de kinderen als de ouders. Geweldig land Sri Lanka, heeft veel te bieden.

   Het was voor ons eerste keer op reis met Djoser Junior en woh wat een ervaring. We hebben genoten van alles. Alles goed georganiseerd, mooie hotels, goede reisleiders, veel diversiteit, druk programma maar ook tijd om te relaxen. Groep was super voor ons en kids. We zouden zo weer gaan !!!!!

  • Super leuke vakantie gehad. We hebben heel veel gezien en kregen goed en leuke uitleg van onze gidsen. De Sri Lankeze gids heeft veel verteld over de cultuur van het land. De Nederlandse gids was super enthousiast en heel leuk met onze kids/pubers. Wij hebben genoten!

   Allereerst een top vakantieland. Sri Lanka heeft cultuur, geschiedenis, bergen, zee en wildlife! Accommodaties zeer goed. Djoser had zeer goede gids en reisleider geregeld! Malediven geweldige afsluiter en rustpunt!

   Bekijk alle reviews
   Chat met Djoser
   Go to top