ANVR en SGR

Djoser is aangesloten bij het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen (ANVR) en de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR).

Djoser (KvK nr. 28045957) is aangesloten bij SGR. Je kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. Vanaf boekdatum 1 januari 2021 wordt er een verplichte bijdrage in rekening gebracht. Op de factuur staat de consumentenbijdrage van € 5,- per persoon die Djoser afdraagt aan het SGR.

Op alle Djoserreizen zijn de ANVR-reisvoorwaarden van toepassing. Daarin zijn de rechten en plichten vastgelegd van zowel de reisorganisator als de reiziger. Djoser dient de reizen conform de verwachting uit te voeren.

Op reis met Djoser kom je, vergeleken met thuis, verschillen tegen in cultuur, klimaat en levensomstandigheden. Wij willen je zoveel mogelijk laten kennismaken met deze aspecten, want ze bepalen voor een groot deel de charme van het reizen. Maar houd er wel rekening mee dat je sommige verschillen met thuis ook wel eens als minder aantrekkelijk kunt ervaren. Ook is niet altijd alles van tevoren te voorspellen.

De wet en de ANVR-reisvoorwaarden spreken in dit verband van “verwachtingen, die de reiziger op grond van de overeenkomst redelijkerwijs mag hebben”. Boek je een Djoserreis dan kies je voor een avontuurlijke reis met een bepaald risico. Het is daarom belangrijk dat je goed nota neemt van alle beschikbare informatie over de reis. Heb je vragen over onze (manier van) reizen, neem dan altijd even contact met ons op.

De voorwaarden van de ANVR vind je hier.