Overzicht Vietnam rondreizen van Djoser

Vakantie Vietnam met de kinderen

Met de kinderen op rondreis door Vietnam bezoeken we o.a. De Mekongdelta, Saigon, Hoi An, Hué, Nha Trang, Hanoi en de Halong Bay. In dit veelzijdige land is er veel te doen voor elke leeftijd. In Saigon kan je een fietsrit maken in een fietstaxi die je nooit zal vergeten en we bezoeken de impressionante Halong Bay. In Nha Trang nemen we een modderbad en in Hué maken een prachtige boottrip. Hanoi, de Franse kolonie, verkennen we per fiets.

Reviews Vietnam reizen

Gemiddelde beoordeling: 8,7

 • We kunnen terugkijken op een fantastische vakantie in Vietnam! Wat hebben we enorm veel gezien, geproefd, gevoeld, gedaan, gelachen en gezweet. Een vakantie met heel veel mooie herinneringen. Wat ons betreft is Vietnam een aanrader! En zeker met zo’n leuke reisbegeleider als Hoàng! Xin Chào!

  10

  Vietnam, 23 dagen

 • Beste Djoser, Home Sweet Home... Sinds gisteren zijn we terug in ons Belgenlandje! We kunnen nagenieten van een geweldige ervaring in VIETNAM!! Perfect georganiseerd! Tof dat Bob er was, waar we op konden terugvallen als het nodig was. 'Vrijheid blijheid' !! Xin Chào!

  10

  Vietnam, 23 dagen

 • We hebben een super vakantie gehad, met een gezellige groep en een onze super reisleider Jochem. Door de grote van het land, moet je wel aardig doorreizen, maar is er evengoed nog voldoende vrije tijd over om zelf Vietnam te ontdekken. Zeker de moeite waard.

  9

  Vietnam, 23 dagen

 • Vooraf waren wij iets bevreesd voor onze 1e (verre) groepsreis met het hele gezin incl. drie kinderen. Vanaf de 1e contacten in het vliegtuig was onze reis door Vietnam mede door de andere families en de vrijheid binnen het programma een geweldige ervaring die onze kinderen niet snel zullen vergeten.

  8

  Vietnam, 23 dagen

Boek en reis met zekerheid

 • Ruim 35 jaar ervaring
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • ANVR- en SGR garantie