Overzicht Japan rondreizen van Djoser

Vakantie Japan met de kinderen

Sushi, sumoworstelaars, kimono’s en karate: dit zijn de eerst woorden waar je aan denkt bij Japan. Maar het land van de rijzende zon heeft nog veel meer in huis zoals eeuwenoude tempels, theehuizen, tuinen, reusachtige pretparken en het grootste aquarium ter wereld. Deze variatie maakt Japan tot één van de beste reisbestemmingen voor jong en oud.

Japan is een land met vele contrasten. De eeuwenoude tradities en hypermoderne technologie gaan hier hand in hand. Hokkaido, Honshu, Shikoki en Kyushu zijn de grootste eilanden van de ruim 6800 eilanden die Japan omvat. Door het groene vulkanisch landschap reizen we voor een groot deel per trein.

Reviews Japan reizen

Gemiddelde beoordeling: 9,1

 • Japan, het land van grote contrasten. In drie volle weken leer je dit bijzondere, schone, veilige en voor ons soms een beetje gekke land goed kennen: druk en rustig, mooi en lelijk, lekker en vies, traditioneel en modern, boeddha en shinto, workaholic en inefficiënt, vriendelijk en afstandelijk.

  8

  Japan, 21 dagen

 • De reis was echt goed georganiseerd en onze gids zorgde ervoor dat iedereen tevreden was. De reis omvatte een breed scala aan Japan en was op het juiste niveau voor de kinderen. Zelfs voordat we van huis gingen vonden we de ervaring met Djoser erg gemakkelijk, we zullen zeker weer boeken.

  10

  Japan, 21 dagen

 • Heerlijk dat je zo vrij wordt gelaten, maar toch ook terug kan vallen op de tips en ideeën van de reisbegeleider.

  9

  Japan, 21 dagen

 • Wat een fantastische reis! Onze enthousiaste reisbegeleider heeft ons kennis laten maken met alle prachtige, leuke en interessante facetten van Japan. Japan is zo afwisselend, van prachtige natuurlandschappen, tempels, drukke steden, indrukwekkende musea, karaoke, lekker eten en nog veel meer.

  10

  Japan, 21 dagen

Boek en reis met zekerheid

 • Ruim 35 jaar ervaring
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • ANVR- en SGR garantie