Vakantie Verenigde Staten met de kinderen

Vakantie Verenigde Staten met de kinderen

Amerika, het land van immense wolkenkrabbers, de beroemde Amerikaanse droom, het statige vrijheidsbeeld en de imposante Golden Gate Bridge is een ideale bestemming voor een vakantie met de kinderen. Op onze familiereizen naar de Verenigde Staten kijken jullie je ogen uit in indrukwekkende steden. Aan de westkust van de Verenigde Staten wisselen we tijdens onze familievakantie het adembenemende natuurschoon van de nationale parken af met bezoeken aan hippie stad San Francisco en de glamour van Las Vegas.

Lees meer

Ontdek alle hoogtepunten van de Verenigde Staten

Gedurende deze family rondreis door de Verenigde Staten bezoek je de bruisende steden San Francisco, Las Vegas en Los Angeles. Je gaat op avontuur in het Yosemite, het Zion, het Bryce Canyon, het Arches en het Grand Canyon national park. Je eindigt deze spectaculaire reis aan het wereldberoemde strand van Santa Monica. De rondreis door de VS is een avontuur voor het hele gezin!

Goed verzorgde Family rondreizen
We overnachten afwisselend in hotels, lodges en kamperen in tenten die midden in de natuur gelegen zijn. Het ontbijt, lunch en het dinner is tijdens het kamperen bij de prijs inbegrepen, een typische Amerikaanse cowboy barbaque is ook inclusief, een feest voor het hele gezin. Onze locale reisbegeleiders zullen je alles vertellen over de Verenigde Staten. We maken onderweg uiteraard gebruik van onze eigen bussen.

Waarom Djoser Family
De rondreizen door de Verenigde Staten zijn erop gericht je optimaal te laten genieten van de cultuur, de natuur en de onvergetelijke landschappen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Tijdens een family reis door de Verenigde Staten, maak je kennis met de vriendelijke bevolking, je gaat op avontuur, met vrienden van je eigen leeftijd door de schitterende nationale parken en je eindigt de reis relax naast de hollywoodsterren op het strand van Santa Monica.

Terug naar boven

Klant­waardering

9,2
"Voor ons en onze 6 kids echt een geweldige reis geweest! Wat..."
"Voor ons en onze 6 kids echt een geweldige reis geweest! Wat een onvoorstelbaar mooi land en wat een prachtige ervaring mede dankzij onze zeer kundige maar ook gezellige gidsen Rachel en Jane. En bij twijfel over een helikoptervlucht over de Grand Canyon....gewoon doen! Onvergetelijk!"

Naam: Alphons W.
Cijfer: 10,0
Boek en reis met Djoser zekerheid Boek en reis met Djoser zekerheid
  • Brochure Family aanvragen
  • Actie - Nieuwsbrief Junior

ANVR

International Air Transport Association

Go to top