Overzicht Ecuador rondreizen van Djoser

Vakantie Ecuador met de kinderen

Van regenwoud tot het hooggebergte van de Andes tot de besneeuwde vulkanen, zoveel diverse landschappen kom je tegen tijdens deze rondreis door Ecuador. We passeren het dorpje Mitad del Mundo, ‘het midden dan de wereld’, waar we de inheemse bevolking ontmoeten en kennis maken met hun gewoonten en traditionele gebruiken. We reizen door middel van gemotoriseerde kano’s naar een ecolodge in het midden van het Amazonewoud. Het einde van de reis sluiten we af in het vissersdorpje Puerto Lopez.

Reviews Ecuador reizen

Gemiddelde beoordeling: 8,5

 • Zeer avontuurlijke, sportieve en afwisselende reis. Walvissen gespot, overnacht in de jungle, geraft, berg beklommen. Helaas te weinig warme kleding meegenomen (bijna geen zon en regelmatig regen) en te weinig rekening gehouden met hoogteziekte. Desalniettemin een fantastische reis.

  8

  Ecuador, 21 dagen

 • Mooie reis met van alles wat er in Equador te zien, te beleven en te voelen is. Van warmte van de lieven bewoners van het land, zweetdruppeltjes van het indrukwekkende jungle leven en kippenvel qua temperatuur en indruk op de schitterende vulkaan Chimborazo. Stil zijn van de walvissen naast je boot

  8

  Ecuador, 21 dagen

 • Ecuador is een prachtig afwisselend land met indrukwekkende vulkanen, de Amazone-jungle, een wereldse stad als Cuenca. De dieren in Galapagos zijn fantastisch. Je kan zwemmen met schildpadden, zeeleeuwen en haaien. Ongelofelijk.

  8

  Ecuador & Galapagos, 21 dagen

 • De reis was echt geweldig! We hadden er lang naar uitgekeken en een droom werd werkelijkheid. De natuur is adembenemend en heeft vele contrasten. En Marc onze Nerelandse reisgids was fantastisch! Alles werd tot in de puntjes geregeld en verzorgd. Mooie blijvende herinneringen voor het leven! :-)

  9

  Ecuador & Galapagos, 21 dagen

Boek en reis met zekerheid

 • Kosteloos omboeken
 • 100% terugbetaling bij annulering
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • ANVR- en SGR garantie

Ontdek alle hoogtepunten van Ecuador

Gedurende deze family rondreis door Ecuador bezoek je onder andere de bruisende Quito, Otovalo, Baños, Cuenca en Guayaquil. Je gaat op avontuur in de jungle bij Tena. Daarnaast maak je een spectaculaire trein tocht over de Duivelsneus. Je eindigt deze spectaculaire reis in Puerto Lopez waar walvissen gaat spotten en Isla de la Plata gaat bezoeken. De 21 daagse reis Ecuador en de Galapagos eilanden eidigt in de Galapagos eilanden waar je de meest exotische dieren gaat spotten op de eilanden Isabela, Santa Cruz en San Cristóbal in de voetsporen van Darwin. Kortom cultuur, natuur en vooral veel avontuur voor het hele gezin!

Goed verzorgde Family rondreizen
We overnachten afwisselend in sfeervolle stadshotels maar ook in een leuke ecolodge midden in de jungle. Het ontbijt is bij de prijs inbegrepen, de overnachtingen in de jungle zijn inclusief. Onze locale reisbegeleiders zullen je alles vertellen over de Cuba. We maken onderweg uiteraard gebruik van onze eigen bussen.

Waarom Djoser Family
De rondreizen door Ecuador zijn erop gericht je optimaal te laten genieten van de cultuur, de natuur en de onvergetelijke landschappen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Tijdens een family reis door de Ecuador, maak je kennis met de vriendelijke en gastvrije bevolking, je gaat op avontuur, met vrienden van je eigen leeftijd door dit schitterende land en je eindigt de reis in het spectacuilare Puerto Lopez of op de Galapagos eilanden.