Overzicht Grieken­land rondreizen van Djoser

Rondreis Griekenland met de kinderen

Op reis door Griekenland kom je te weten dat dit land de bakermat is van de geschiedenis. Je zult merken dat de kinderen er helemaal van in de ban zullen zijn. In de authentieke dorpjes en het ruwe berglandschap zie je overal sporen van de Oudheid. Je zult je ver weg van huis wanen terwijl dit mooie land slechts een paar uur vliegen is van bij ons vandaan.
Gedurende de 9- of 20- daagse rondreis zul je ontdekken dat Griekenland een boeiend land is voor jong en oud.

Reviews Grieken­land reizen

Gemiddelde beoordeling: 8,9

 • Reis was buitengewoon interessant, niet alleen vanwege de prachtige oudheden die we bezochten. Het moderne Griekenland konden we in volle glorie genieten: Paasfeest, 1 mei, diverse stakingen, atypisch regenweer, allemaal prima opgelost door reisleidster Marcella. Complimenten voor haar improvisatie.

  8

  Griekenland, 9 dagen

 • Superreis gehad, helemaal enthousiast geworden over dit mooie land! alles was top geregeld...., het mooie weer deed de rest, goede combi van cultuur en ontspanning en voor onze meiden goed te doen, zeker een aanrader.....

  9

  Griekenland, 9 dagen

 • In enkele woorden uitgedrukt: Een geslaagde combi van Cultuurgeschiedenis, Ontspanning en onderlinge gezelligheid. Dit gaan we zeker nog 'n keer doen.

  10

  Griekenland, 20 dagen

 • Schitterende reis waarvan het programma goed in elkaar zit, een afwisseling tussen de belangrijkste archeologische bezienswaardigheden enerzijds en het vakantiegevoel met zon en zee anderzijds. Enig minpuntje: kinderen moesten soms slapen in een opklapbaar bed, een beetje pover voor een familiereis.

  9

  Griekenland, 20 dagen

Boek en reis met zekerheid

 • Kosteloos omboeken
 • 100% terugbetaling bij annulering
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • ANVR- en SGR garantie

Ontdek alle hoogtepunten van Griekenland

Gedurende deze family reis door Griekenland bezoek je op de Peloponnesos o.a. de goden van Athene, het orakel van Delphi, je gaat hardlopen in het oude Olympia, je maakt kennis met de overblijfselen van de vechtlustige Spartanen en je eindigt de reis aan de Egeïsche kust bij Nafplion, waar je de belangrijkste overblijfselen van de Griekse oudheid kunt bezoeken. Het is mogelijk de reis te verlengen in Athene of op het mooie eiland Aegina.

Met Djoser Family kun je een 9- en 20-daagse rondreis door Griekenland maken. Tijdens de 20-daagse reis door Griekenland bezoek je naast de broemdste steden van de Peloponnesos, ook de mooiste eilanden van Griekenland. Je geniet van de zonondergang bij de Apollo-tempel op Naxos, je maakt een vulkaanwandeling in Santorini en je eindigt chillend op de mooie stranden van Kreta. De rondreizen door Griekenland zijn een feest voor het hele gezin!

Goed verzorgde Family rondreizen
We overnachten op het vaste land in middenklasse familiehotels die centraal gelegen zijn en vaak een zwembad hebben. Op de eilanden zullen we op loopafstand van het strand overnachten. Het ontbijt is bij de reissom inbegrepen. Onze Nederlandse reisbegeleiders zullen je alles vertellen over Griekenland. We maken onderweg uiteraard gebruik van onze eigen bussen.

Waarom Djoser Family
De rondreizen naar Griekenland zijn erop gericht je optimaal te laten genieten en het echte Griekenland te leren kennen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Tijdens een family reis door Griekenland, maak je kennis met de vriendelijke bevolking, je gaat op avontuur, met vrienden van je eigen leeftijd door de velen archeologische parken met hun fascinerend geschiedenis en je eindigt de reis relax op het strand. Je bepaalt zelf welke bezienswaardigheden in Griekenland je de moeite waard vindt om te bezoeken. De rondreis door Griekenland is inclusief boottochten tussen de eilanden.