• Slide 1
 • Slide 2

  Rondreis Griekenland met de kinderen

  Op reis door Griekenland kom je te weten dat dit land de bakermat is van de geschiedenis. Je zult merken dat de kinderen er helemaal van in de ban zullen zijn. In de authentieke dorpjes en het ruwe berglandschap zie je overal sporen van de Oudheid. Je zult je ver weg van huis wanen terwijl dit mooie land slechts een paar uur vliegen is van bij ons vandaan.
  Gedurende de 9- of 20- daagse rondreis zul je ontdekken dat Griekenland een boeiend land is voor jong en oud.

  Lees meer

  Ontdek alle hoogtepunten van Griekenland

  Gedurende deze family reis door Griekenland bezoek je op de Peloponnesos o.a. de goden van Athene, het orakel van Delphi, je gaat hardlopen in het oude Olympia, je maakt kennis met de overblijfselen van de vechtlustige Spartanen en je eindigt de reis aan de Egeïsche kust bij Nafplion, waar je de belangrijkste overblijfselen van de Griekse oudheid kunt bezoeken. Het is mogelijk de reis te verlengen in Athene of op het mooie eiland Aegina.

  Met Djoser Family kun je een 9- en 20-daagse rondreis door Griekenland maken. Tijdens de 20-daagse reis door Griekenland bezoek je naast de broemdste steden van de Peloponnesos, ook de mooiste eilanden van Griekenland. Je geniet van de zonondergang bij de Apollo-tempel op Naxos, je maakt een vulkaanwandeling in Santorini en je eindigt chillend op de mooie stranden van Kreta. De rondreizen door Griekenland zijn een feest voor het hele gezin!

  Goed verzorgde Family rondreizen
  We overnachten op het vaste land in middenklasse familiehotels die centraal gelegen zijn en vaak een zwembad hebben. Op de eilanden zullen we op loopafstand van het strand overnachten. Het ontbijt is bij de reissom inbegrepen. Onze Nederlandse reisbegeleiders zullen je alles vertellen over Griekenland. We maken onderweg uiteraard gebruik van onze eigen bussen.

  Waarom Djoser Family
  De rondreizen naar Griekenland zijn erop gericht je optimaal te laten genieten en het echte Griekenland te leren kennen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Tijdens een family reis door Griekenland, maak je kennis met de vriendelijke bevolking, je gaat op avontuur, met vrienden van je eigen leeftijd door de velen archeologische parken met hun fascinerend geschiedenis en je eindigt de reis relax op het strand. Je bepaalt zelf welke bezienswaardigheden in Griekenland je de moeite waard vindt om te bezoeken. De rondreis door Griekenland is inclusief boottochten tussen de eilanden.

  Terug naar boven

  Klant­waardering

  8,7
  "Wat een fantastische vakantie, wat een goede mix tussen cult..."
  "Wat een fantastische vakantie, wat een goede mix tussen cultuur, geschiedenis en ontspanning. Heerlijk genoten !"

  Naam: Rudi S.
  Cijfer: 10,0
  Boek en reis met Djoser zekerheid Boek en reis met Djoser zekerheid
  • Brochure Family aanvragen
  • Actie - Nieuwsbrief Junior

  ANVR

  International Air Transport Association

  Go to top