Overzicht Griekenland rondreizen van Djoser

Rondreis Griekenland

Op de rondreis door Griekenland kun je de belangrijkste overblijfselen van de Griekse oudheid bezoeken op de Peloponnesos, zoals Athene, Ioannina, Sparta, Delphi, Olympia en Nafplion. Je kunt natuurlijk je reis nog verlengen met een aantal stranddagen op het mooie eiland Kreta.

Lees meer

Ontdek alle hoogtepunten van Griekenland

Tijdens de rondreis door Griekenland bezoek je op de Peloponnesos o.a. Athene, Delphi, Ioannina, Olympia, Sparta en Nafplion en kun je de belangrijkste overblijfselen van de Griekse oudheid bezoeken. Het is mogelijk de reis te verlengen in Athene of op het mooie eiland Kreta.

Met Djoser kun je een 9-, een 14- en 18-daagse rondreis naar Griekenland maken. Afhankelijk van de gekozen rondreis door Griekenland bezoek je op de Peloponnesos o.a. Athene, Delphi, Ioannina, Olympia, Sparta en Nafplion en kun je de belangrijkste overblijfselen van de Griekse oudheid bezoeken. Het is mogelijk om de reis te verlengen in Athene of op het mooie eiland Kreta. De rondreizen door Griekenland zijn ook zeer geschikt voor gezinnen met kinderen.

Goed verzorgde rondreizen
We overnachten op het vaste land in middenklasse familiehotels die centraal gelegen zijn. Op de eilanden zullen we op loopafstand van de haven overnachten. Het ontbijt is bij de reissom inbegrepen. Onze Nederlandse reisbegeleiders zullen je alles vertellen over Griekenland. We maken onderweg gebruik van eigen bussen.

Waarom Djoser
De rondreizen naar Griekenland zijn erop gericht je optimaal te laten genieten en het echte Griekenland te leren kennen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Een Griekenland rondreis laat je zowel de fascinerende cultuur, als de fantastische natuur zien. Je bepaalt zelf welke bezienswaardigheden in Griekenland je de moeite waard vindt om te bezoeken. De rondreis door Griekenland is inclusief boottochten tussen de eilanden.

Terug naar boven

Reviews Griekenland reizen

Gemiddelde beoordeling: 8,8

 • Kort maar krachtig! Een uitstekende reisleider. Hoog tempo met fantastische plaatsen om te bezoeken, Goede gidsen ingehuurd. Flexibiliteit van reisleider bij het vervullen van de wensen van de mede reizigers.. Veel variatie in de hotels, soms de bedden iets te hard voor mij. Prachtige foto's

  9,0 (Rondreis Griekenland, 18 dagen)

  9,0
 • Een afwisselende reis met een vol programma. Veel oude cultuur en musea bezoeken. De hotels zijn van een matige middenklasse. Opvallend is dat per site een gids apart ingehuurd wordt. Hierdoor ontstaan extra kosten. Lunch en diner zijn even duur als in NL. De Grieken houden van cash geld.

  7,0 (Rondreis Griekenland, 18 dagen)

  7,0
 • Ipv Indonesië werd het Griekenland. Totaal geen spijt van gehad. Een prachtige reis met heel veel hoogtepunten. Een fantastische reisleider (Wim) en een geweldige Groep! Hoop dat de volgende reis ook zo mag zijn. Maaike

  9,0 (Rondreis Griekenland, 18 dagen)

  9,0
 • Een zeer gevarieerde reis van zowel cultuur als natuur. Bij het eerste deel ligt de nadruk vooral op cultuur met veel opgravingen. Bij de eilanden een combinatie van cultuur en natuur. Soms een vol programma, maar ook voldoende tijd voor eigen invulling.

  8,0 (Rondreis Griekenland, 18 dagen)

  8,0
Bekijk alle reviews

Plaats een review

Boek en reis met zekerheid

 • Kosteloos omboeken
 • 100% terugbetaling bij annulering
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • ANVR- en SGR garantie
 • Op de hoogte van plaatselijke corona-richtlijnen
 • Goede lokale vertegenwoordiging
 • Vervoer met eigen bus en gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen
 • Nederlandse reisbegeleiding bij meeste reizen
 • Veel individuele vrijheid met comfort en veiligheid van groepsreis
 • Meer dan 35 jaar ervaring
 • Vergoeding niet-genoten reisdagen bij repatriëring bij wijziging reisadvies naar "rood"

Lees meer >

Klantwaardering

8,8

Kort maar krachtig! Een uitstekende reisleider. Hoog tempo...
Kort maar krachtig! Een uitstekende reisleider. Hoog tempo met fantastische plaatsen om te bezoeken, Goede gidsen ingehuurd. Flexibiliteit van reisleider bij het vervullen van de wensen van de mede reizigers.. Veel variatie in de hotels, soms de bedden iets te hard voor mij. Prachtige foto's

Niko S. - 9,0
Terug naar boven
/