Zuid-Afrika

Rondreis Zuid-Afrika

Op de rondreizen door Zuid-Afrika bezoek je o.a. het indrukwekkende Kaapstad, Oudtshoorn en het bekende Kruger nationaal park. Zuid-Afrika heeft een enorme diversiteit aan cultuur en natuur en de mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. Safari’s, Kaap de Goede Hoop, wijnboerderijen, de tuinroute, de Drakensbergen en het wild van het Kruger NP zijn slechts enkele van de vele hoogtepunten. De zelfstandige staatjes Lesotho en Swaziland voegen hun unieke cultuur aan toe. Bij Djoser kun je kiezen uit diverse reizen. Zowel alleen in Zuid-Afrika als in combinatie met andere landen.

Lees meer

Alle Djoser rondreizen in Zuid-Afrika

Mooiste plekjes Zuid-Afrika

De mooiste plekjes van Zuid-Afrika

Tijdens een groepsreis in Zuid-Afrika is het mogelijk de highlights van Zuid-Afrika in een aangenaam tempo te verkennen. Je groepsreis start in Kaapstad of in Johannesburg, waar je meteen de typisch Zuid-Afrikaanse sfeer kunt proeven. Start of eindigt je rondreis in Kaapstad, dan kun je genieten van een prachtig uitzicht op de beroemde Tafelberg. 

Naarmate je tijdens je rondreis door Zuid-Afrika verder richting het noorden reist, kom je in steeds minder dichtbevolkte gebieden. Ook wordt het heuvelachtiger en deze combinatie zorgt voor prachtige vergezichten van de bijzondere Afrikaanse natuur. Uitgestrekte vlaktes worden afgewisseld met heuvels, bergen en Afrikaanse plattelandsdorpjes.

Beleef Zuid-Afrika van dichtbij
Tijdens een groepsreis door Zuid-Afrika overnacht je in goede, comfortabele middenklasse hotels en chalets. Een enkele keer voert de originaliteit en ligging van de accommodatie de boventoon. Ook is het mogelijk te kiezen voor een kampeerreis. Op die manier kun je optimaal genieten van de bijzondere natuur van Zuid-Afrika. We reizen gedurende een rondreis Zuid Afrika met eigen bussen en op een aantal reizen verplaatsen we ons met een eigen safaritruck.

Kies voor een unieke reis van Djoser
De rondreizen door Zuid-Afrika zijn erop gericht je optimaal te laten genieten van de Zuid-Afrikaanse cultuur en natuur. Wij hebben de mooiste routes voor je uitgestippeld en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Met een rondreis van Djoser ontdek je de hoogtepunten van Zuid Afrika op een ontspannen manier!

Gezinsreizen
Wil je met het gezin op reis? Dan zijn er familiereizen naar Zuid-Afrika.

Terug naar boven

Klantwaardering

8,9

Wat een geweldige reis was dit!! De schoonheid, en trots van...
Wat een geweldige reis was dit!! De schoonheid, en trots van de landen en de mensen, een diversiteit aan wereldwonderen van dag 1 tot 23. Soms wat bizar midden in de desert. We hadden een leuke groep, met Maaike en Steve die ons met hun passie en enthousiasme meenamen naar al het nieuwe. Thanks!!

Roos B. - 9,0
Terug naar boven
Chat met Djoser