Overzicht China rondreizen van Djoser

Rondreis China

Op de rondreizen door China bezoek je o.a. de steden Beijing, Hong Kong, Xian, Chengdu en Yangshuo. China is een enorm land en biedt van noord tot zuid een grote verscheidenheid aan culturele bezienswaardigheden en bijzondere natuur. Een bezoek aan De Chinese Muur en het terracottaleger in Xian zijn inbegrepen. Er is ook een combinatiereis met Tibet mogelijk, evenals een reis voor gezinnen met Djoser Family. 

Lees meer

Ontdek alle hoogtepunten van China

Als er één land is dat de moeite waard is voor een uitgebreide rondreis, dan is het China. Niet alleen is het land enorm in oppervlakte, het is ook overweldigend in al haar cultuur en natuur. China biedt van noord tot zuid een scala aan culturele en natuurlijke bezienswaardigheden. Bij Djoser heb je de keuze uit een groot aanbod rondreizen, die je op verschillende manieren langs deze prachtige bezienswaardigheden leiden. Actieve groepsreizen, die je voldoende vrijheid bieden om China op je eigen manier te kunnen verkennen. Het bezoek aan De Grote Muur en het terracottaleger in Xian zijn tijdens alle reizen inbegrepen.

Kies de rondreis die bij jou past

Tijdens onze rondreizen door China bezoek je o.a. Beijing, Xian, Chengdu, Yangshuo en Hongkong. Afhankelijk van de rondreis die je kiest, zal het programma iets verschillen en zal je verschillende hoogtepunten van China meepakken. Elke rondreis heeft zijn eigen unieke bestemmingen, maar natuurlijk mogen bepaalde hoogtepunten, zoals de Chinese Muur en het terracottaleger in Xian, in geen enkele rondreis ontbreken. Verder kies jij wat je het liefste wilt zien in China.

Als je je wil focussen op uitsluitend China, dan heb je de keuze uit een 17-daagse rondreis en een 24-daagse rondreis. Beide zijn goed verzorgde groepsrondreizen, waar je onderweg kennismaakt met het échte China. Tijdens de 18-daagse rondreis maak je kennis met de grote Chinese steden als Shanghai, Beijing, Xian en Hongkong. Wil je meer China? Boek dan de 24-daagse rondreis, waar er meer aandacht is voor de landelijke omgevingen van China.

Combinatiereizen China

Naast de groepsreizen waarbij de focus voornamelijk op China ligt, heeft Djoser ook rondreizen die je bezoek aan China combineren met andere interessante bestemmingen. Kies bijvoorbeeld voor een combinatiereis China en Tibet, of breid je rondreis nog verder uit met bestemmingen als Nepal en India. Ook is het mogelijk om een onvergetelijke rondreis met de Transsiberië Express te maken: zo zie je per spoor alle hoogtepunten van Moskou tot Beijing. Met de groepsrondreizen van Djoser beleef je China op de manier die jij wil!

En wil je in China gaan rondreizen met de kinderen? Met Djoser Family vind je de mooiste groepsrondreizen naar China, die speciaal toegespitst zijn op gezinnen met kinderen.

Boek je rondreis naar China online bij Djoser

Overtuigd van het aanbod rondreizen van Djoser? Kies dan jouw favoriet en boek je reis gemakkelijk online. Per rondreis vind je uitgebreide informatie over de verschillende hoogtepunten die de reis bevat, en je ziet gelijk hoeveel plekken er nog over zijn op reizen die binnenkort vertrekken. Bij Djoser boek je altijd de ideale rondreis naar China!

Terug naar boven

Reviews China reizen

Gemiddelde beoordeling: 8,9

 • CHINA Het land van de rijzende zon, de Gouden glimlach en wuivende bamboe. In één woord OVERWELDIGEND!! Van de drukke steden naar de rijstterrassen en het karstgebergte. Een mooie afwisseling gedurende de reis. Het vervoer is afgewisseld dmv een HS trein/bus/vliegtuig/boot.

  8,0 (Rondreis China, 18 dagen)

  8,0
 • Een enorm fantastische gevarieerde en verrassende reis die je laat kennismaken met China! We hebben enorm veel gezien, gedaan en geleerd. We hebben geproefd van het verleden, heden en de toekomst, van de verschillen tussen de verschillende grote steden tot de verschillen in de prachtige landschappen

  9,0 (Rondreis China, 18 dagen)

  9,0
 • De rondreis door China was echt geweldig! Wat hebben wij veel gezien en meegemaakt! De kracht van Djoser vond ik dat je veel mooie excursies met Djoser kunt maken, maar dat je er ook prima alleen of met een kleiner groepje op uit kunt trekken. Vandaag ga ik mijn volgende Djoser rondreis boeken :-)

  10,0 (Rondreis China, 18 dagen)

  10,0
 • Wat een heerlijke kennismaking met China, geen organisatorische zorgen, op een actieve manier reizen in groepsverband met veel vrijheid voor individuele behoeften. Hotel in Xi-an was ondermaats, verder was elke dag weer een belevenis, de 3 dagen verlenging in Hong Kong waren heerlijk.

  8,0 (Rondreis China, 18 dagen)

  8,0
Bekijk alle reviews

Plaats een review

Boek en reis met zekerheid

 • Kosteloos omboeken
 • 100% terugbetaling bij annulering
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • ANVR- en SGR garantie
 • Op de hoogte van plaatselijke corona-richtlijnen
 • Goede lokale vertegenwoordiging
 • Vervoer met eigen bus en gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen
 • Nederlandse reisbegeleiding bij meeste reizen
 • Veel individuele vrijheid met comfort en veiligheid van groepsreis
 • Meer dan 35 jaar ervaring
 • Vergoeding niet-genoten reisdagen bij repatriëring bij wijziging reisadvies naar "rood"

Lees meer >

Terug naar boven