Overzicht China rondreizen van Djoser

Rondreis China

Op de rondreizen door China bezoek je o.a. de steden Beijing, Hong Kong, Xian, Chengdu en Yangshuo. China is een enorm land en biedt van noord tot zuid een grote verscheidenheid aan culturele bezienswaardigheden en bijzondere natuur. Een bezoek aan De Chinese Muur en het terracottaleger in Xian zijn inbegrepen. Er is ook een combinatiereis met Tibet mogelijk, evenals een reis voor gezinnen met Djoser Family. 

Lees meer

Alle Djoser rondreizen in China

Hoogtepunten China

Ontdek de hoogtepunten van China

Als er één land is dat de moeite waard is voor een uitgebreide rondreis, dan is het China. Niet alleen is het land enorm in oppervlakte, het is ook overweldigend in al haar cultuur en natuur. China biedt van noord tot zuid een scala aan culturele en natuurlijke bezienswaardigheden. Bij Djoser heb je de keuze uit een groot aanbod rondreizen, die je op verschillende manieren langs deze prachtige bezienswaardigheden leiden. Actieve groepsreizen, die je voldoende vrijheid bieden om China op je eigen manier te kunnen verkennen. Het bezoek aan De Grote Muur en het terracottaleger in Xian zijn tijdens alle reizen inbegrepen.

Kies de rondreis die bij jou past

Tijdens onze rondreizen door China bezoek je o.a. Beijing, Xian, Chengdu, Yangshuo en Hongkong. Afhankelijk van de rondreis die je kiest, zal het programma iets verschillen en zal je verschillende hoogtepunten van China meepakken. Elke rondreis heeft zijn eigen unieke bestemmingen, maar natuurlijk mogen bepaalde hoogtepunten, zoals de Chinese Muur en het terracottaleger in Xian, in geen enkele rondreis ontbreken. Verder kies jij wat je het liefste wilt zien in China.

Als je je wil focussen op uitsluitend China, dan heb je de keuze uit een 17-daagse rondreis en een 24-daagse rondreis. Beide zijn goed verzorgde groepsrondreizen, waar je onderweg kennismaakt met het échte China. Tijdens de 18-daagse rondreis maak je kennis met de grote Chinese steden als Shanghai, Beijing, Xian en Hongkong. Wil je meer China? Boek dan de 24-daagse rondreis, waar er meer aandacht is voor de landelijke omgevingen van China.

Combinatiereizen China

Naast de groepsreizen waarbij de focus voornamelijk op China ligt, heeft Djoser ook rondreizen die je bezoek aan China combineren met andere interessante bestemmingen. Kies bijvoorbeeld voor een combinatiereis China en Tibet, of breid je rondreis nog verder uit met bestemmingen als Nepal en India. Ook is het mogelijk om een onvergetelijke rondreis met de Transsiberië Express te maken: zo zie je per spoor alle hoogtepunten van Moskou tot Beijing. Met de groepsrondreizen van Djoser beleef je China op de manier die jij wil!

En wil je in China gaan rondreizen met de kinderen? Met Djoser Family vind je de mooiste groepsrondreizen naar China, die speciaal toegespitst zijn op gezinnen met kinderen.

Boek je rondreis naar China online bij Djoser

Overtuigd van het aanbod rondreizen van Djoser? Kies dan jouw favoriet en boek je reis gemakkelijk online. Per rondreis vind je uitgebreide informatie over de verschillende hoogtepunten die de reis bevat, en je ziet gelijk hoeveel plekken er nog over zijn op reizen die binnenkort vertrekken. Bij Djoser boek je altijd de ideale rondreis naar China!

Terug naar boven

Reviews China reizen

Gemiddelde beoordeling: 8,9

 • CHINA Het land van de rijzende zon, de Gouden glimlach en wuivende bamboe. In één woord OVERWELDIGEND!! Van de drukke steden naar de rijstterrassen en het karstgebergte. Een mooie afwisseling gedurende de reis. Het vervoer is afgewisseld dmv een HS trein/bus/vliegtuig/boot.

  8,0 (Rondreis China, 18 dagen)

  8,0
 • Een enorm fantastische gevarieerde en verrassende reis die je laat kennismaken met China! We hebben enorm veel gezien, gedaan en geleerd. We hebben geproefd van het verleden, heden en de toekomst, van de verschillen tussen de verschillende grote steden tot de verschillen in de prachtige landschappen

  9,0 (Rondreis China, 18 dagen)

  9,0
 • De rondreis door China was echt geweldig! Wat hebben wij veel gezien en meegemaakt! De kracht van Djoser vond ik dat je veel mooie excursies met Djoser kunt maken, maar dat je er ook prima alleen of met een kleiner groepje op uit kunt trekken. Vandaag ga ik mijn volgende Djoser rondreis boeken :-)

  10,0 (Rondreis China, 18 dagen)

  10,0
 • Wat een heerlijke kennismaking met China, geen organisatorische zorgen, op een actieve manier reizen in groepsverband met veel vrijheid voor individuele behoeften. Hotel in Xi-an was ondermaats, verder was elke dag weer een belevenis, de 3 dagen verlenging in Hong Kong waren heerlijk.

  8,0 (Rondreis China, 18 dagen)

  8,0
 • Voor het eerst mee met Djoser. Fantastische reis gehad ! Geweldige reisbegeleider (Sander), heel veel mooie dingen gezien, heel erg lekker gegeten, genoeg vrije tijd zodat je eigen accenten kan leggen, ... Super gewoon ! Geen 10/10 wegens enkele hotels die net niet waren wat we verwacht hadden.

  9,0 (Rondreis China, 18 dagen)

  9,0
 • Alles was goed geregeld, vervoer, lokale gidsen, excursies en fooien. Het Engels van de lokale gidsen was soms wat moeilijk te volgen.

  10,0 (Rondreis China, 18 dagen)

  10,0
 • Een fantastische reis om in 17 dagen een indruk te krijgen van de highlights van China. Onze reisbegeleider Ricardo heeft het uitstekend gedaan met deze leuke groep. Intensief, veel soorten vervoer en veel excursies. De reis is een aanrader !

  9,0 (Rondreis China, 18 dagen)

  9,0
 • O-ver-wel-di-gen-de reis! Indrukwekkend. Groots. Staat in onze herinnering gegrift. Met super reisleider Ricardo. China is van de grote cijfers. Hoge, vele, vele wolkenkrabbers. Steden van meer dan 20 miljoen inwoners. Prachtige culturele reis met veel oog voor de huidige Chinese werkelijkheid.

  10,0 (Rondreis China, 18 dagen)

  10,0
 • Alleen maar lof over deze zeer gevarieerde rondreis door China. Van cultuur in de steden Shanghai, Beijing en Hong Kong tot prachtige natuur in Ping'An en Yangshuo. Alles was perfect geregeld. Hierbij was onze gepassioneerde reisleider Ricardo een absolute meerwaarde: geen verzoek was hem teveel!

  10,0 (Rondreis China, 18 dagen)

  10,0
 • Een mooie reis met de hoogtepunten van China. We wilden veel zien en ware vooraf enigszins bevreesd voor teveel vrijheid en zelf uitzoeken. Niets van dat want na elke aankomst in een nieuwe stad/regio wordt een volledig optioneel programma aangeboden. De meesten doen ook aan alles mee.

  9,0 (Rondreis China, 18 dagen)

  9,0
 • We hebben genoten van het verbazende China. Enorm veel gezien en beleefd onder de bezielende leiding van onze reisleider en de plaatselijke gidsen. Extra pret door de fantastische sfeer in onze groep.

  9,0 (Rondreis China, 18 dagen)

  9,0
 • China, land van verleden, heden en toekomst: een onvergetelijke, onuitwisbare ervaring in ruim 17 dagen opgedaan: een onmisbare ervaring dus ook. Goede begeleiding, goede en gezellige groep. China Rondreis in 17 dagen: een topreis!!

  9,0 (Rondreis China, 18 dagen)

  9,0
 • De 17-dgse trip door China was een geweldige ervaring met een mix van natuur (Ping 'an & yangzhou) en steden (Shangai, Beijing en Xi'an) en als hoogtepunt (voor mij toch!!) Hongkong. Fantastische trip, geweldige groep (mix v jong en oud!!) en hebben enorm veel plezier gehad. Aanrader !!

  10,0 (Rondreis China, 18 dagen)

  10,0
 • Deze reis door China is geweldig. Natuurlijk kun je lang niet alles zien in 17 dagen, maar er is voor gezorgd dat je een goede dwarsdoorsnede krijgt. Alleen het ene dagje Hong Kong voelt er aangeplakt en zou uitgebreid mogen worden. Extra punten voor de reisbegeleider Rene.

  9,0 (Rondreis China, 18 dagen)

  9,0
 • Het was spannend om als alleengaande vrouw (66 jaar) te boeken. Het is een prachtige reis geworden! Heel veel mooie dingen gezien, beleeft. In de groep heb ik mij prima op mijn gemak gevoeld. Mijn mede reisgenoten hebben voor veel plezier en geborgenheid gezorgd. De reisbegeleidster functioneerde TOP

  9,0 (Rondreis China, 18 dagen)

  9,0
 • Mijn echtgenoot Jackie en ikzelf hebben een unieke reis door China gemaakt dankzij de medewerking van Djoser en hun begeleiding mevrouw Manon. Proficiat voor Djoser. Mijn eerstvolgende reis zal Myanmar worden...en met Djoser. Dank u lieve mensen voor de spontane hulp die jullie mij geboden hebben

  10,0 (Rondreis China, 18 dagen)

  10,0
 • In twee weken zie je enorm veel van het bijzondere China. Van de highlights in de steden naar het relatief rustige platteland. De Grote Muur, het Terracottaleger, de skyline van Shanghai en vergeet vooral niet om de magische show in Yangshuo te bezoeken... Djoser wijst je op allerlei toffe plekken!

  8,0 (Rondreis China, 18 dagen)

  8,0
 • Prachtige en zeer gevarieerde rondreis om in korte tijd een indrukwekkende reis door China te maken. Ook genoeg keuzevrijheid voor de invulling van je vrije tijd aldaar.

  8,0 (Rondreis China, 18 dagen)

  8,0
 • Zojuist terug van een rondreis door China. Tijdens deze rondreis door de grote steden, maar vooral ook het karstgebergte, een beetje een indruk kunnen krijgen van dit gigantische land. Met een hele leuke kleine groep (16 pers.) hebben we letterlijk en figuurlijk mogen proeven van hetgeen China biedt

  9,0 (Rondreis China, 18 dagen)

  9,0
 • Dit was mijn eerste reis met Djoser. In het begin was het wat wennen wat betreft het bijna volledige online verhaal, maar de berichten worden snel en duidelijk beantwoord. De reis was zeer gevarieerd en de impressies stapelden elkaar op. De begeleiding was uitstekend!

  8,0 (Rondreis China, 18 dagen)

  8,0
 • Prima reis, prettige reisbegeleiding en goede locale gidsen. In korte tijd veel van het land gezien, en erg efficient door 2 x een nachttrein. Veel indrukken, en als je wilt ook tijd voor jezelf. In mijn geval waren dat een paar musea /kunst. Heerlijk gegeten. Let op : Chinese bedden zijn hard

  8,0 (Rondreis China, 18 dagen)

  8,0
 • Prachtige reis met,n fantatische begeleider die veel informatie aan ons overbracht en de nodige tips toespeelde. Ook belangrijk, niemand van ons gezelschap is ziek geweest.

  9,0 (Rondreis China, 18 dagen)

  9,0
 • Als je heel benieuwd bent naar hoe het in China eruit ziet, is deze reis een aanrader! Hoe het is om in China te leven, daar kun je een vermoeden van krijgen. Mijn indruk is: wat is dit een modern, vooruitstrevend land. In veel dingen lopen ze voor! Maar: ik denk dat er veel hardwerkende armen zijn.

  9,0 (Rondreis China, 24 dagen)

  9,0
 • Een prachtige reis van 6000 km door China. De hotels wisselden van kwaliteit maar waren goed genoeg. Reizen per bus, slaaptrein, hogesnelheidslijn, vliegtuig en per boot waren goed gepland. Er waren veel keuzes voor excursies. Een reis langs steden en door de natuur. Fijne begeleider. Heb genoten!

  10,0 (Rondreis China, 24 dagen)

  10,0
 • Een intensieve maar bijzonder waardevolle introductie in China met een top begeleider. Veel logistiek is geregeld maar de ervaren begeleider laat je zelf ook dingen uitzoeken na duidelijke instructies en grijpt in waar dat moet (of waar nodig). Daardoor veel vrijheid om je eigen ding te doen.

  9,0 (Rondreis China, 24 dagen)

  9,0
 • Dit was een geweldige mooie reis zeer leerzaam maar je moet goed in conditie zijn op deze reis met plezier te beleven de begeleiding van Anne was goed en ze straalde veel plezier aan het begeleiden van deze reis. We hebben er veel van geleerd hoe China er uit ziet en zich ontwikkeld als wereld land.

  8,0 (Rondreis China, 24 dagen)

  8,0
 • Deze reis dwars door China met einde in Hong Kong heeft mij goed beeld gegeven van oude & nieuwe wereld met bewoners. Reisbegeleider runde (reis)programma perfect. Chinese keuken en kookcursus zijn prima bevallen, in NL kookboek aangeschaft. Zeer voldaan thuisgekomen, nu indrukken rustig verwerken.

  9,0 (Rondreis China, 24 dagen)

  9,0
 • Beste Djoser, In het algemeen was de reis een topper van de eerste orde! Hotels: het eerste hotel in Beijing was een cultuurschok maar goeie bedden. Begeleider: Sander was geweldig. De reus met natuurlijk overwicht en overzicht. Reizen door China: goede variatie van simpel tot modern. Eten: HEERLIJK!!!!!

  8,0 (Rondreis China, 24 dagen)

  8,0
 • Geweldige, afwisselende reis door een land dat zich razendsnel aan het ontwikkelen is. Wij hebben de vele aspecten van het land mogen ontdekken, en het heeft een onuitwisbare indruk achtergelaten. De Muur, terracottaleger, Laojushan NP, bergdorpjes, karstgebergte, allemaal even mooi en indrukwekkend.

  9,0 (Rondreis China, 24 dagen)

  9,0
 • We waren verrast; het land met de grootste populatie heeft alles keurig onder controle. Alles is gestructureerd, de Chinezen gehoorzamen. Het land zelf verandert in (hoge) sneltreinvaart van groen (natuur) naar grijs (beton). Iedereen draagt zijn steentje bij en (bijna) iedereen is er blij mee.

  8,0 (Rondreis China, 24 dagen)

  8,0
 • Heel mooie reis!! Goed georganiseerd en echt de moeite waard!

  8,0 (Rondreis China, 24 dagen)

  8,0
 • Geweldige reis, met veel afwisseling, excursies en activiteiten. En een goede reisleider, Marc. Elke keer was er iets nieuws om naar uit kijken en niets stelde teleur. Een intensief programma met alle indrukken die je opdoet. Ook je camera krijgt weinig rust. Maar zo hoort het ook te zijn.

  9,0 (Rondreis China, 24 dagen)

  9,0
 • Het is jammer dat ik er geen 8.9 van kan maken! Maar wat een top reis bestaand uit alleen maar hoogte punten! Die allemaal zo uitlopend zijn! Wel een zware reis, en als een rode draad lopen er door China heel veel trappen! En wordt er veel af gereisd om al het moois te zien! Zeker een aanrader.

  8,0 (Rondreis China, 24 dagen)

  8,0
 • Heel mooie gevarieerde reis met goede reisbegeleiding.

  9,0 (Rondreis China, 24 dagen)

  9,0
 • Van miljoenensteden naar natuurpark en platteland. Van modern naar antiek China. En met de Marc al gids helemaal top.

  8,0 (Rondreis China, 24 dagen)

  8,0
 • Een zeer waardevolle reis. Heel veel bijzondere indrukken meegenomen om thuis verder te verwerken.

  9,0 (Rondreis China, 24 dagen)

  9,0
 • Een mooie reis door een fasinerend land, waarbij alle bekende hoogtepunten van China bezocht worden.

  8,0 (Rondreis China, 24 dagen)

  8,0
 • Een uitstekend georganiseerde rondreis en een verrassende ervaring om uitgebreid China te leren kennen. Aardige mensen die de samenleving heel goed en vredelievend hebben georganiseerd. Wij kunnen veel van hen leren. Daarbij een prachtig afwisselende reis met veel bijzondere ervaringen.

  9,0 (Rondreis China, 24 dagen)

  9,0
 • De eerste middag van mijn reis in China zat ik alleen in de bus van de verboden stad naar ons hotel in Beijing. Dat was kicken! Dankzij de goede aanwijzingen van onze begeleider lukte het prima. Zo gaat een Djoser reis dus: met begeleiding heel veel zelfstandigheid voor je eigen avonturen.

  8,0 (Rondreis China, 24 dagen)

  8,0
 • Wat heeft deze reis mijn verwachtingen overtroffen! Een bijzonder land, een mooie afwisseling tussen de grote steden als Beijing, Chengdu, Hongkong en de prachtige natuur. Het meemaken van de Gouden week maakte het nog extra bijzonder! Grote dank hiervoor aan Marc, onze reisbegeleider.

  9,0 (Rondreis China, 24 dagen)

  9,0
 • Geweldige reis, gevarieerd programma. Zowel de lokale gidsen als de reisleidster Karin waren fantastisch. Ik ga zeker de volgende keer weer bij Djoser boeken. Alles perfect geregeld.

  8,0 (Rondreis China, 24 dagen)

  8,0
 • Prachtige reis,hele goede reisbegeleider,heel veel gezien,toppie.

  8,0 (Rondreis China, 24 dagen)

  8,0
 • Een geweldige reis

  10,0 (Transsiberië Express, 23 dagen)

  10,0
 • Fantastische reis. Zoveel steden, verschillende landschappen en culturen. Grandioze reisleider. Een reis om nooit meer te vergeten.

  9,0 (Transsiberië Express, 23 dagen)

  9,0
 • Wat een top reis! - geweldige steden, zeer gevarieerd, maar elk bijzonder op z'n eigen manier. - de treinreis: schoon, bijzonder, gezellig. - Mongolië: prachtig land, mooie plekken, lekker (vegetarisch!) eten, meer dan basis accommodatie. En een geweldige en enthousiaste reisleider (Wim). Doen!

  9,0 (Transsiberië Express, 23 dagen)

  9,0
 • Een zeer afwisselende reis door historisch zeer interessant gebied: mooie steden in Rusland, een avontuurlijke (bus)rondreis in Mongolië en tot slot een korte impressie van China (Beijing). En dat allemaal met de transsiberie express, een mooie treinreis waarin je ontspannen een grote afstand aflegt.

  8,0 (Transsiberië Express, 23 dagen)

  8,0
 • Ongelooflijk genoten van deze prachtige reis. Dit kwam mede door onze zeldzaam goede reisleider (Wim). De gerkampen hadden schitterende tenten, fijn schoon sanitair en heerlijk (vegetarisch!) eten. De mooie landschappen en steden maakten deze reis absoluut de moeite waard.

  9,0 (Transsiberië Express, 23 dagen)

  9,0
 • Wat een avontuur was deze reis. Mijn eerste reis bij Djoser en ik kan niet anders zeggen dan dat alles goed in elkaar stak. Ik kan het niet vergelijken met elke andere verre reis die ik al eerder had gemaakt, maar het smaakt naar meer. Ook de enthousiast begeleiding van Karien was helemaal top.

  9,0 (Transsiberië Express, 23 dagen)

  9,0
 • De Trans Mongolië Expres is geen vakantie maar een belevenis. Een door Djoser goed georganiseerde reis.

  8,0 (Transsiberië Express, 23 dagen)

  8,0
 • Super

  8,0 (Transsiberië Express, 23 dagen)

  8,0
 • Deze reis is niet in een paar woorden op papier te vertellen. Wij zijn gewoon de boer op gegaan om met veel enthousiasme onze reis te vertellen.

  10,0 (Transsiberië Express, 23 dagen)

  10,0
 • 1 dag Moskou te kort, verder was de reis een avontuur om ooit eens mee te mogen maken. Soort van Parijs-Dakar. Gaby leuke reisleidster, houdt van teambuilding, doet zij zeer goed. Is lief en aardig tegen ieder van de groep.

  9,0 (Transsiberië Express, 23 dagen)

  9,0
 • Het was een zeer mooie, maar vermoeiende reis. Op de trein was het niet altijd zo goed om te slapen. Gelukkig was Mongolië er bij en dat was een belevenis en prachtig om te doen. Ook Moskou, Jekaterinburg, Irkoetsk en Beijing waren echt de moeite waard. Djoser heeft ons veel aangeboden op reis.

  8,0 (Transsiberië Express, 23 dagen)

  8,0
 • Een zeer verrassende reis: uniek vergeleken bij de reizen die ik gemaakt heb. Het reizen in de trein, de prachtige, met niets te vergelijken, natuur in Mongolië, de groep die met Monique met enthousiasme geleid werd door Rusland Mongolië en China: ik ga deze reis bij reislustige vrienden aanraden!

  9,0 (Transsiberië Express, 23 dagen)

  9,0
 • Overweldigend! Het overtrof de beschrijving van Djoser! Prima geregeld alles, top reisleiding, echt een reis met 1000 en 1 indrukken! Kortom, onvergetelijk!

  10,0 (Transsiberië Express, 23 dagen)

  10,0
 • Prachtige en indrukwekkende rondreis, door 3 totaal verschillende landen! Het leven in de trein is gezellig, dus de 3 dagen en nachten, vliegen voorbij! Verder in Irkutsk, met de skilift naar boven, waar je een prachtig uitzicht hebt over het Baikalmeer! Prachtige rondreis/gerkampen in Mongolie!

  10,0 (Transsiberië Express, 23 dagen)

  10,0
 • Het was een zeer afwisselende reis, heel veel gezien, wel aan te raden voor de meeste reizigers, niet voor liefhebbers van rustige reizen, het is wel pittig reizen, we hadden ook een hele toffe reisbegeleider Sander, en goede groep medereizigers, en een pluim voor de plaatselijke gidsen.

  10,0 (Transsiberië Express, 23 dagen)

  10,0
 • Ontzaglijk fascinerende indrukwekkende reis. Beelden, die zo niet eerder op het netvlies zijn voorgekomen. Afwisselend om zijn diversiteit in transport, met name de bijna 8000km treinreis en de 2000km met de Russische 8persoons grijze oerbusjes, die je nooit laten staan met wereldchauffeurs

  9,0 (Transsiberië Express, 23 dagen)

  9,0
 • Een geweldige, indrukwekkende, bijzondere, maar ook erg vermoeiende reis. Heel veel gezien, beleefd en ervaren. Verschillende volken gezien, verschillende landen ervaren. Heerlijk gegeten, met verschillende valuta leren omgaan. Leren onderhandelen en enorm genoten. Met een geweldige reisbegeleidster

  10,0 (Van Delhi naar Beijing, 30 dagen)

  10,0
 • Wat een prachtige, maar ook intensieve reis! Een aantal lange reisdagen, prachtige steden, mensen, kleuren, geuren, oudheden, culturen, vergezichten, landschappen. Een heel bijzondere reis, en ik ben blij dat ik dit heb mogen ervaren. Met een hoofd vol indrukken thuis nagenieten.

  8,0 (Van Delhi naar Beijing, 30 dagen)

  8,0
 • Erg leuke en mooie reis met goede begeleiding. Verschillende culturen gezien, mooie natuur, leuke activiteiten zoals trekking tochten en andere wandelingen en natuurlijk heerlijk gegeten. Was een avontuurlijke reis. Een reis waar je wel een goede conditie voor nodig hebt.

  10,0 (Van Delhi naar Beijing, 30 dagen)

  10,0
 • Van Delhi naar Beijing is een unieke reis door de combinatie van 4 landen met elk hun eigen cultuur. Het is een 'belevingsreis' waarin je ondergedompeld wordt in de leefwijze van het land. Je maakt alles mee van 'binnenuit', hebt niet het gevoel als toerist op stap te zijn. Intens en verrijkend!

  8,0 (Van Delhi naar Beijing, 30 dagen)

  8,0
 • Een intensieve maar zeer indrukwekkende reis. Zo ontzettend veel gezien en ervaren. Deze reis is een belevenis geweest, die ik niet snel zal vergeten. Zeker een aanrader!

  10,0 (Van Delhi naar Beijing, 30 dagen)

  10,0
 • Een super mooie reis, die ik niet snel zal vergeten. Vier verschillende landen, met hun eigen cultuur. Van het drukkere hectische, maar mooi India, naar het rustigere Nepal, met veel mooie natuur. Tibet is gewoonweg fantastisch, super landschap en mensen en eindigen in China met de Grote muur.

  10,0 (Van Delhi naar Beijing, 30 dagen)

  10,0
 • Ik heb enorm genoten van de reis van Delhi naar Beijing. Je komt in vier totaal verschillende landen met daarbij behorende culturen. Je kwam ogen en oren tekort. De groep zeurde nooit, hielp elkaar als het nodig was en samen genoten we volop. Zonder onze reisleider waren we nooit thuis gekomen.

  9,0 (Van Delhi naar Beijing, 30 dagen)

  9,0
 • Een fantastische intensieve reis met af en toe het karakter van een survival, onvergetelijk!

  9,0 (Van Delhi naar Beijing, 30 dagen)

  9,0
 • Een onvergetelijk reis. Zoveel cultuur en natuur. India, met geen woorden te beschrijven. Nepal, schitterende natuur. Heb mn hart verpand aan Tibet. Wat een mooi woest land met zulke lieve en mooie mensen. China, mooi om eens te zien.

  10,0 (Van Delhi naar Beijing, 30 dagen)

  10,0
 • Een fantastische reis: culturele bezienswaardigheden, induiken in de geschiedenis, fietsen en hiken in de natuur, vriendelijke interactie met de lokale bevolking, regionaal leren koken, KungFu met een echte Guru of ThaiChi of lekker bij de pool ontspannen. Zo gek als je maar wilt!

  10,0 (Rondreis China & Tibet, 30 dagen)

  10,0
 • Superreis! Andere wereld, er 30 dagen helemaal uit. Tibet was uniek, dankzij prachtig weer geweldig van het Himalaya-gebergte kunnen genieten. Djoser geeft qua zwaarte 3 sterren, daar mag wat mij betreft een sterretje bij. Ricardo is een -zeer ervaren- top reisleider!

  10,0 (Rondreis China & Tibet, 30 dagen)

  10,0
 • De reis naar China en Tibet is indrukwekkend door zijn verscheidenheid aan indrukken. De prachtige natuur, de grote steden, de manier waarop de mensen hun religie beleven en ook de invloed van de overheid op het dagelijks leven is interessant. Met onze gids, een bron van kennis, waren we heel blij.

  9,0 (Rondreis China & Tibet, 30 dagen)

  9,0
 • Ik vond het een prachtige reis vol indrukken, prachtige routes, verwondering, verbazing, mooie ontmoetingen met Chinezen en Tibetanen. De reisleider Ricardo is zeer ervaren en een fijn mens. Dank je wel voor je vele werk.

  8,0 (Rondreis China & Tibet, 30 dagen)

  8,0
 • Wij hebben deze reis als zeer prettig beleefd. Een mooie mix tussen cultuur en natuur. Bovendien met een vriendelijke en vooral deskundige gids.

  9,0 (Rondreis China & Tibet, 30 dagen)

  9,0
 • Onwijs leuke en mooie reis, zeker ook door onze erg enthousiaste reisleider Ricardo. Hij wist heel veel te vertellen en regelde alles tot in de puntjes. Petje af en heel erg bedankt.

  9,0 (Rondreis China & Tibet, 30 dagen)

  9,0
 • Deze reis zal voor altijd in ons geheugen gegrift blijven. Andermaal een kijk op de wereld opgedaan, die in China en vooral in Tibet bijzonder is (beleefden er o.a. de sfeer n.a.v. de verjaardag van de Dalai Lama). Een bijzondere dank aan de reisbegeleider Ricardo. Krijgt van ons een 11 op 10!!

  10,0 (Rondreis China & Tibet, 30 dagen)

  10,0
 • Een overweldigende reis door China en Tibet. Iedere dag was weer een hoogtepunt. Een goede mix van verplichtingen en vrijheden. Dat alles onder de bezielende en fantastische reisleider Ricardo.

  10,0 (Rondreis China & Tibet, 30 dagen)

  10,0
 • Een topper van een reis, super samengesteld, veel variatie, mooie locaties, steeds op loopafstand van het centrum, kon niet beter. En een super reisbegeleider, je kan geen betere vinden dan Ricardo. Behulpzaam. Gaf ons zeer duidelijke informatie over t land, de reis, was met iedereen begaan, top

  10,0 (Rondreis China & Tibet, 30 dagen)

  10,0
 • Een zeer afwisselende reis! Lekker actief, zeer gevarieerd programma, goed opgebouwde reis, vol met hoogtepunten (letterlijk en figuurlijk). Ik raad deze reis aan iedereen aan! Het is wel een zware reis, dus een goede gezondheid is een must om echt te kunnen genieten!

  10,0 (Rondreis China & Tibet, 30 dagen)

  10,0
 • Enorm genoten van China, Tibet en Hongkong. Alles zat mee. De groep, de reisleider én het weer. Heel veel gezien van deze prachtige landen en landschappen. Van harte aanbevolen.

  8,0 (Rondreis China & Tibet, 30 dagen)

  8,0
 • Een erg bijzondere reis, waarbij veel kilometers (bus-tein-vliegtuig) zijn afgelegd. Een reis met diverse bijzondere hoogtepunten (Beijing, de Muur, het Terracottaleger, Tibet, het Boeddhisme en het Karstgebergte) en een bevolking waar we met veel plezier naar terug kijken.

  8,0 (Rondreis China & Tibet, 30 dagen)

  8,0
 • Mooie afwisselende reis met veel hoogtepunten, Tibet heel bijzonder.

  9,0 (Rondreis China & Tibet, 30 dagen)

  9,0
 • Met deze reis zie je heel veel van China. Er is veel variatie in het programma; cultuur afgewisseld met natuur, vrijheid en must-see-must-do, stad en platteland, wereldwijd bekende attracties en de plaatselijke grootheden. Je reist heel veel kilometers, maar ook dat is de charme van het reizen.

  9,0 (Rondreis China & Tibet, 30 dagen)

  9,0
 • Zeer afwisselende reis, waarbij je China en Tibet op diverse manieren ziet. Ook de diverse vormen van transport (trein, bus, vliegtuig) dragen daar aan bij. Naast steden ook gelukkig ruimte voor de natuur van China en Tibet. China is volop aan het veranderen, dat kun je in deze reis ervaren.

  8,0 (Rondreis China & Tibet, 30 dagen)

  8,0
 • Eerste keer met Djoser op reis. Een zeer goede reisleider. Ook terplaatse goede reisleiders. Bijzonder was de reisleider in Tibet. Met Lufthansa vliegen perfect. Binnenlandse vluchten met China airway's goed. De 3 nachttrein ritten lang maar wel bijzonder. Veel kontakt met de bevolking, mooie reis !

  9,0 (Rondreis China & Tibet, 30 dagen)

  9,0
 • wist niet wat ik moest verwachten van china, maar mede door het enthousiasme en passie voor dit land van onze reisbegeleider david is deze reis onvergetelijk geworden. wat een top reis heel veel gezien en de reis aan het einde verlengd met 2 extra nachten.

  9,0 (Rondreis China & Tibet, 30 dagen)

  9,0
 • Een schitterende reis met veel variatie! Je hebt dan ook écht iets van China gezien. Tibet is geweldig, ondanks wennen aan de grote hoogte. Onvergetelijk ook: de reis met de ‘hemeltrein’ naar Tibet. Speciaal ook: de rijstvelden van Ping’an. Hier graag nog ietsje langer gebleven zijn. Genoten!

  8,0 (Rondreis China & Tibet, 30 dagen)

  8,0
 • Dit was een spectaculaire, avontuurlijke, afwisselende onvergetelijke reis. Je moet in goede conditie zijn om overal aan mee te kunnen doen en om af en toe de knop om te draaien om gebruik te kunnen/moeten maken van de openbare voorzieningen. Geweldig gegeten, over het algemeen van goede kwaliteit.

  8,0 (Rondreis China & Tibet, 30 dagen)

  8,0
 • Fantastische reis: zeer afwisselend, cultuur, natuur, vervoermiddelen, wandelen, fietsen, heerlijk eten, grappige momenten en beste reisleider ooit! Absolute aanrader!

  9,0 (Rondreis China & Tibet, 30 dagen)

  9,0
 • Het was een boeiende, interessante, maar soms zware (tibet door de hoogte) rondreis, En groep (18) en reisbegleider Jacky waren allemaal gezellig Bedankt ! Het was een topvakantie !

  8,0 (Rondreis China & Tibet, 30 dagen)

  8,0
 • Het was een geweldige reis! De groep ging met elkaar op. Yvonne was ook geweldig ondanks dat het haar eerste keer in Nepal en Tibet was. Ze kon goed met lastige momenten omgaan.

  9,0 (Rondreis Tibet & Nepal, 20 dagen)

  9,0
 • Fantastische reis, mooi opgebouwd reisprogramma, indrukwekkend landschappen en sfeervolle tempels. Het bezoek aan het Potala Paleis was een van de vele hoogtepunten. Vervoer en hotels waren prima en alles uitstekend geregeld door enthousiaste reisbegeleidster en lokale gids.

  9,0 (Rondreis Tibet & Nepal, 20 dagen)

  9,0
 • Het was erg fijn om tijdens deze reis een eigen bus te hebben. Zo konden wij op de meest prachtige plekjes stoppen.

  9,0 (Rondreis Tibet & Nepal, 20 dagen)

  9,0
 • De lokale gids en de reisbegeleiding waren super. Zij hebben er samen voor gezorgd dat het een reis om nooit te vergeten is!

  8,5 (Rondreis Tibet & Nepal, 20 dagen)

  8,5
 • Het was geweldig om op het dak van de wereld te zijn. Het landschap was zo mooi en indrukwekkend.

  9,0 (Rondreis Tibet & Nepal, 20 dagen)

  9,0
Bekijk alle reviews

Plaats een review

Boek en reis met zekerheid

 • Kosteloos omboeken
 • 100% terugbetaling bij annulering
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • ANVR- en SGR garantie
 • Op de hoogte van plaatselijke corona-richtlijnen
 • Goede lokale vertegenwoordiging
 • Vervoer met eigen bus en gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen
 • Nederlandse reisbegeleiding bij meeste reizen
 • Veel individuele vrijheid met comfort en veiligheid van groepsreis
 • Meer dan 35 jaar ervaring
 • Vergoeding niet-genoten reisdagen bij repatriëring bij wijziging reisadvies naar "rood"

Lees meer >

Terug naar boven