Overzicht Namibie rondreizen van Djoser

Rondreis Namibië

Wanneer u met ons een rondreis door Namibië maakt, zult u kennis maken met o.a. het indrukwekkende Etosha wildpark, Fish River Canyon, de Epupa watervallen, Lüderitz Swakopmund, de Sossusvlei met duin 45 in de ruige Namibische woestijn en Windhoek natuurlijk. Het aparte ‘woestijnland’ waarin interessante culturen van verschillende lokale volkeren afgewisseld worden met prachtige natuur.

Lees meer

Ontdek alle hoogtepunten van Namibië

 

Naast de 21-daagse hotelreis door Namibië en de 16-daagse kampeerreis kun je ook kiezen voor een 24-daagse groepsreis naar Zuid-Afrika, Botswana, Namibië & Victoriawatervallen. Hierin heb je nog de keus uit een kampeerreis of een rondreis waar je overnacht in een lodge/hotel.

Goed verzorgde rondreizen
We zullen tijdens de kampeer groepsreis in Namibië overnachten in ruime koepeltentjes. Je hoeft, behalve je slaapzak, zelf geen kampeerspullen mee te nemen, deze regelen wij voor je.  Op het kampeerterrein vind je goede sanitaire voorzieningen, voorzien van warme douches. Daarnaast zal er regelmatig een zwembad aanwezig zijn waar je terecht kunt voor een verkoelende duik. Voor een boodschap kun je terecht in de kampwinkel. Op de hotelreis slaap je in hotels en lodges. In de steden zijn deze accommodaties centraal gelegen en in de natuur liggen zij op de mooiste plekjes.

Waarom Djoser?
Bij Djoser zijn alle maaltijden tijdens de kampeerovernachtingen en de entreegelden voor de nationale parken inbegrepen. Bij de hotelreis zijn maaltijden in de Okavangodelta en entreegelden voor de nationale parken inbegrepen. Wij hebben een compleet programma van de Fishriver Canyon tot de Epupawatervallen. Er reist een enthousiaste ervaren reisbegeleider met ons mee én een kok die ons van heerlijke maaltijden voorziet. Je bepaalt zelf welke bezienswaardigheden je de moeite waard vindt om te bezoeken. Wij zoeken de mooiste routes uit en regelen goede faciliteiten onderweg.

Terug naar boven

Reviews Namibie reizen

Gemiddelde beoordeling: 8,9

 • In november een geweldige hotel/lodge rondreis Namibië gedaan. Namibië heeft een bijzonder gevarieerd landschap van een betoverende schoonheid. Tel daarbij op de bijzondere ontmoetingen met de dieren tijdens de game-drives, de alleswetende Maaike en een leuke groep dan heb je een onvergetelijke reis

  9,0 (Rondreis Namibië, 21 dagen lodge/hotelreis)

  9,0
 • De reis naar Namibië was een onvergetelijke ervaring, ronduit fantastisch!! Maaike, de reisgids, maakte van iedere dag een feest, met haar enthousiasme, kennis van het land en de dieren, de opties en vrijheid die ze gaf, en natuurlijk met haar super gastvrije en gezellige persoonlijkheid. Perfect!

  9,0 (Rondreis Namibië, 21 dagen lodge/hotelreis)

  9,0
 • Een fantastische vakantie in een geweldig mooi land. We love it !!!!!!!

  10,0 (Rondreis Namibië, 21 dagen lodge/hotelreis)

  10,0
 • Wij hebben een fantastisch mooie rondreis door Namibië gemaakt. Nooit geweten dat de woestijn zo mooi kon zijn. Hoogtepunten waren de Sossusvlei, de fietstocht door de townships van Swakopmund, de Skeletoncoast en de Etosha vallei. Fijne reisleidster en chauffeur, mooie lodges met prima eten. Toppie

  9,0 (Rondreis Namibië, 21 dagen lodge/hotelreis)

  9,0
Bekijk alle reviews

Plaats een review

Boek en reis met zekerheid

 • Kosteloos omboeken
 • 100% terugbetaling bij annulering
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • ANVR- en SGR garantie
 • Op de hoogte van plaatselijke corona-richtlijnen
 • Goede lokale vertegenwoordiging
 • Vervoer met eigen bus en gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen
 • Nederlandse reisbegeleiding bij meeste reizen
 • Veel individuele vrijheid met comfort en veiligheid van groepsreis
 • Meer dan 35 jaar ervaring
 • Vergoeding niet-genoten reisdagen bij repatriëring bij wijziging reisadvies naar "rood"

Lees meer >

Klantwaardering

8,9

In november een geweldige hotel/lodge rondreis Namibië gedaa...
In november een geweldige hotel/lodge rondreis Namibië gedaan. Namibië heeft een bijzonder gevarieerd landschap van een betoverende schoonheid. Tel daarbij op de bijzondere ontmoetingen met de dieren tijdens de game-drives, de alleswetende Maaike en een leuke groep dan heb je een onvergetelijke reis

Jolanda M. - 9,0
Terug naar boven