Namibie

Rondreis Namibië

Wanneer u met ons een rondreis door Namibië maakt, zult u kennis maken met o.a. het indrukwekkende Etosha wildpark, Fish River Canyon, de Epupa watervallen, Lüderitz Swakopmund, de Sossusvlei met duin 45 in de ruige Namibische woestijn en Windhoek natuurlijk. Het aparte ‘woestijnland’ waarin interessante culturen van verschillende lokale volkeren afgewisseld worden met prachtige natuur.

Lees meer

Alle Djoser rondreizen in Namibie

Alle hoogtepunten van Namibië

Bekijk alle hoogtepunten van Namibië

Naast de 22-daagse rondreis door Namibië kun je ook kiezen voor een 24-daagse groepsreis naar Zuid-Afrika, Botswana, Namibië & Victoriawatervallen. Hierin heb je nog de keus uit een kampeerreis of een rondreis waar je overnacht in een lodge/hotel.

Goed verzorgde rondreizen
We zullen tijdens de kampeer groepsreis in Namibië overnachten in ruime koepeltentjes. Je hoeft, behalve je slaapzak, zelf geen kampeerspullen mee te nemen, deze regelen wij voor je.  Op het kampeerterrein vind je goede sanitaire voorzieningen, voorzien van warme douches. Daarnaast zal er regelmatig een zwembad aanwezig zijn waar je terecht kunt voor een verkoelende duik. Voor een boodschap kun je terecht in de kampwinkel. Op de hotelreis slaap je in hotels en lodges. In de steden zijn deze accommodaties centraal gelegen en in de natuur liggen zij op de mooiste plekjes.

Waarom Djoser?
Bij Djoser zijn alle maaltijden tijdens de kampeerovernachtingen en de entreegelden voor de nationale parken inbegrepen. Bij de hotelreis zijn maaltijden in de Okavangodelta en entreegelden voor de nationale parken inbegrepen. Wij hebben een compleet programma van de Fishriver Canyon tot de Epupawatervallen. Er reist een enthousiaste ervaren reisbegeleider met ons mee én een kok die ons van heerlijke maaltijden voorziet. Je bepaalt zelf welke bezienswaardigheden je de moeite waard vindt om te bezoeken. Wij zoeken de mooiste routes uit en regelen goede faciliteiten onderweg.

Terug naar boven

Klantwaardering

8,9

Wat een fantastische reis, een ware aaneenschakeling van hoo...
Wat een fantastische reis, een ware aaneenschakeling van hoogtepunten ! Ook een welgemeende dankjewel aan onze reisbegeleidster Eveline om deze reis op een geweldige manier te begeleiden en haar passie voor Afrika op ons over te brengen ! Mede dankzij haar werd het een onvergetelijk avontuur !

Sofie P. - 10,0
Terug naar boven