Guatemala

Rondreis Guatemala

De machtige Maya- en Garifunacultuur ontdek je in Guatemala, een land dat veel hoogtepunten te bieden heeft. De mythes van de Maya’s, de tropische regenwouden, de kleurrijke stadjes en de uitgedoofde vulkanen zijn enkele van de bijzonderheden tijdens de rondreis door Guatemala.

Lees meer

Alle hoogtepunten Guatemala

Bekijk alle hoogtepunten van Guatemala

De roemruchte mythes van de Maya’s, reusachtige uitgedoofde vulkanen, tropisch regenwoud en kleurrijke stadjes zijn slechts enkele hoogtepunten die Guatemala te bieden heeft. Een groepsreis door dit land staat garant voor een kennismaking met de machtige Maya- en Garifuna cultuur.
Met Djoser kun je een 21-daagse rondreis van Guatemala-stad naar San Jose boeken. Of maak een rondreis door Guatemala en Mexico in 24 dagen.

Reistijd Guatemala
Guatemala kent een tropisch klimaat met temperaturen tussen de 27 en 32 graden. De meeste regen valt er in de maanden mei tot en met oktober. Het kan na zo’n regenbui vochtig aanvoelen, maar de natuur is op haar mooist. De nachten zijn aangenaam, het is er dan rond de 20 graden. Wil je het regenseizoen vermijden, dan kun je het beste een rondreis door Guatemala maken in onze wintermaanden.

Goed verzorgde rondreizen

Tijdens de groepsreis door Guatemala overnachten we in middenklasse hotels. De tweepersoonskamers zijn voorzien van eigen sanitair. Deze accommodaties zijn geselecteerd op hun gunstige ligging en karakter. Wanneer we in een dorp of stad zullen overnachten, verblijven we in hotels en pensions die centraal gelegen zijn. We reizen met een lokaal gehuurde bus. Deze bus is voorzien van airconditioning. De bus zal stops maken op de mooiste plekjes, hier krijg je gelijk de gelegenheid om foto’s te maken. Ook zullen we ons per boot gaan vervoeren.

Waarom Djoser?

Gedurende de groepsreis door Guatemala reist er een ervaren reisbegeleider mets ons mee. De rondreis naar Guatemala is erop gericht je optimaal te laten genieten en het echte Guatemala te leren kennen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Tijdens de groepsreis door Guatemala laten we je zowel de fascinerende cultuur, als de fantastische natuur zien. Je bepaalt zelf welke bezienswaardigheden in Guatemala en Mexico je de moeite waard vindt om te bezoeken.

Terug naar boven

Klantwaardering

8,8

Zeer mooie afwisselende reis, van koloniale steden en tempel...
Zeer mooie afwisselende reis, van koloniale steden en tempels van de Maya, tot vuurspuwende vulkanen en een jungle vol met luidruchtige brulapen. Van het megalomane Mexico Stad en tempels van Chichen Itza tot de bijna verlaten tempels van Copan en Yaxchilan. Als drie weken hebt, zeker doen.

Mathieu S. - 9,0
Terug naar boven