Alaska

Rondreis Alaska

Tijdens deze avontuurlijke rondreis geniet je van de overweldigende natuur van Alaska. Je bezoekt o.a. Anchorage, Denali National Park en Summit Lake. Maak een rit met de hondenslee in Chena Hot Springs het hele jaar door of ga op zee vissen naar zalm of heilbot in Valdez. Een reis voor de echte natuurliefhebbers!

Lees meer

Hoogtepunten van Alaska

Ontdek alle hoogtepunten van Alaska

Tijdens de rondreis door Alaska geniet je optimaal van de ruige natuur van Alaska. Ga op beren- of walvissafari in Homer, wandel door de prachtige natuur van het Denali nationaal park, maak in Chena Hot Springs een ritje met een hondenslee (ook in de zomer!), bezoek de oude mijn van McCarthy en ga zeevissen op zalm of heilbot in Valdez. Deze avontuurlijke hotelreis laat je kennis maken met de overweldigende wildernis van Alaska. Bergen, uitgestrekte bossen, ontelbare gletsjers en een prachtige kustlijn zijn allemaal te vinden in Alaska. Kortom, een reis voor echte natuurliefhebbers!

Terug naar boven

Klantwaardering

9,0

Alaska is in een woord prachtig en door de inzet en verhalen...
Alaska is in een woord prachtig en door de inzet en verhalen van Mike (reisbegeleider) hebben we veel kunnen zien en mee gekregen van dit prachtige stukje USA. 3700 km genieten van bergen, vulkanen, gletsjers, meren, beren, moose, bald-eagle en nog meer aan natuur en vriendelijke inwoners.

Berber P. - 9,0
Terug naar boven