Overzicht Alaska rondreizen van Djoser

Rondreis Alaska

Tijdens deze avontuurlijke rondreis geniet je van de overweldigende natuur van Alaska. Je bezoekt o.a. Anchorage, Denali National Park en Summit Lake. Maak een rit met de hondenslee in Chena Hot Springs het hele jaar door of ga op zee vissen naar zalm of heilbot in Valdez. Een reis voor de echte natuurliefhebbers!

Lees meer

Hoogtepunten van Alaska

Ontdek alle hoogtepunten van Alaska

Tijdens de rondreis door Alaska geniet je optimaal van de ruige natuur van Alaska. Ga op beren- of walvissafari in Homer, wandel door de prachtige natuur van het Denali nationaal park, maak in Chena Hot Springs een ritje met een hondenslee (ook in de zomer!), bezoek de oude mijn van McCarthy en ga zeevissen op zalm of heilbot in Valdez. Deze avontuurlijke hotelreis laat je kennis maken met de overweldigende wildernis van Alaska. Bergen, uitgestrekte bossen, ontelbare gletsjers en een prachtige kustlijn zijn allemaal te vinden in Alaska. Kortom, een reis voor echte natuurliefhebbers!

Terug naar boven

Reviews Alaska reizen

Gemiddelde beoordeling: 9,1

 • Prachtige reis in september met de herfstkleuren. Mede dankzij chauffeur/gids Mike en de gezellige reisgenoten een onvergetelijke vakantie geworden. Genoten van de excursies o.a. helicoptervlucht naar de beren en vluchten boven Denali en wandeling op de gletsjer. Een aanrader!

  10,0 (Rondreis Alaska, 21 dagen hotel/cabinreis)

  10,0
 • Heerlijke reis langs de hoogtepunten van Alaska. De sprakeloos makende natuur, de beren & elanden die op enkele meters langs je lopen, de Alaskanen waarmee je snel contact hebt, de soms schilderachtige accommodaties, de prima lokale gids en zijn verhalen, maken deze reis een onuitwisbare ervaring.

  9,0 (Rondreis Alaska, 21 dagen hotel/cabinreis)

  9,0
 • Één van de mooiste reizen die ik gemaakt hebt. Als je van natuur houdt dan moet je hier zeker heen. Alaska is een "land" op zich. Je kunt wandelen, vliegen, varen, fietsen etc. Genieten van de natuur, dieren en bergen. We hadden een gezellige groep en enorm enthousiaste leuke reisleider. TOPREIS!

  9,0 (Rondreis Alaska, 21 dagen hotel/cabinreis)

  9,0
 • Alaska is in een woord prachtig en door de inzet en verhalen van Mike (reisbegeleider) hebben we veel kunnen zien en mee gekregen van dit prachtige stukje USA. 3700 km genieten van bergen, vulkanen, gletsjers, meren, beren, moose, bald-eagle en nog meer aan natuur en vriendelijke inwoners.

  9,0 (Rondreis Alaska, 21 dagen hotel/cabinreis)

  9,0
 • Hele goede begeleiding en de uitleg over wat het land betreft daar hoor je echt verstand van te hebben en dat was het ook van onze gids en chauffeur in dit geval Michael zou ik aanhouden voor jullie reizen.

  10,0 (Rondreis Alaska, 21 dagen hotel/cabinreis)

  10,0
 • Gisteren teruggekomen van deze fantastische reis. Ik heb volop genoten. Wat is Alaska mooi en overweldigend qua natuur. Je komt ogen en oren tekort. Gelukkig hoef je alleen maar om je heen te kijken en te luisteren terwijl de enthousiaste reisbegeleider je overal veilig naartoe loodst. Aanrader!

  9,0 (Rondreis Alaska, 21 dagen hotel/cabinreis)

  9,0
 • De puurheid van Alaska. Inspirerend en betoverend. Een zegen in mijn leven om kort bij beren, elanden en walvissen te komen. Je ruikt geschiedenis in deze "49th Estate". Tochten brengen warme geuren en kleuren van de aarde naar boven. Je moet ver reizen om wat dicht bij je is te kunnen begrijpen.

  9,0 (Rondreis Alaska, 21 dagen hotel/cabinreis)

  9,0
 • Een absolute aanrader voor natuurliefhebbers ! Onvergetelijke landschappen : gletsjers, meren, bossen en natuurparken. De ontmoetingen met beren, elanden, wolven, otters, bevers, kariboe's, arenden, walvissen, zeehonden en zeeleeuwen staan in mijn geheugen gegrift. Heel enthousiaste reisbegeleider.

  9,0 (Rondreis Alaska, 21 dagen hotel/cabinreis)

  9,0
 • Prachtige reis met volop wildlife en natuur. Begeleid door een enthousiaste lokale gids.

  9,0 (Rondreis Alaska, 21 dagen hotel/cabinreis)

  9,0
 • Prachtige reis om nooit te vergeten, leuke reisleider.

  9,0 (Rondreis Alaska, 21 dagen hotel/cabinreis)

  9,0
 • Doodstil was het...de beer was nu vlakbij. Slechts een enkel kuchje en het geklik van de camera's verstoorde de stilte. De beer ging op 20 meter afstand voorbij en ging op de rug liggen luchtfietsen....alsof hij wilde spelen. Ondertussen gingen de wolken muggen hun gang. Dit is onvergetelijk... Wow.

  8,0 (Rondreis Alaska, 21 dagen hotel/cabinreis)

  8,0
 • Geweldige reis Alaska is iets bijzonders. Wat een natuur wat een ongelooflijk avontuurlijk en groots land. De rondreis zit prima in elkaar. We hadden een prima reisleidster/chauffeur.

  8,0 (Rondreis Alaska, 21 dagen hotel/cabinreis)

  8,0
 • De allermooiste reis van al mijn reizen tot nu toe en dat zijn er ongeveer 30! Met de allerliefste reisbegeleider die je je maar kunt voorstellen. Dank je Djoser voor deze grandioze ervaring en herinnering.

  10,0 (Rondreis Alaska, 21 dagen hotel/cabinreis)

  10,0
 • Een fantastische reis door een werkelijk schitterend Alaska. Een prachtige natuur, vriendelijke Alaskanen en onverwachte gebeurtenissen maakten van deze reis een onvergetelijke vakantie. Alaska is niet echt goedkoop maar toch een absolute aanrader! Alaska, inderdaad the last frontier!

  9,0 (Rondreis Alaska, 21 dagen hotel/cabinreis)

  9,0
 • Prachtige reis! Fenomenale landschappen en gevarieerde wildlife. Je krijgt vaak het gevoel in een natuurdocumentaire verzeild te zijn. Boottocht vanuit Valdez was super. Het weer viel veel beter mee dan verwacht. Alaska valt wel duur uit, maar was zijn geld waard. Aanrader voor wie van natuur houdt.

  9,0 (Rondreis Alaska, 21 dagen hotel/cabinreis)

  9,0
Bekijk alle reviews

Plaats een review

Boek en reis met zekerheid

 • Kosteloos omboeken
 • 100% terugbetaling bij annulering
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • ANVR- en SGR garantie
 • Op de hoogte van plaatselijke corona-richtlijnen
 • Goede lokale vertegenwoordiging
 • Vervoer met eigen bus en gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen
 • Nederlandse reisbegeleiding bij meeste reizen
 • Veel individuele vrijheid met comfort en veiligheid van groepsreis
 • Meer dan 35 jaar ervaring
 • Vergoeding niet-genoten reisdagen bij repatriëring bij wijziging reisadvies naar "rood"

Lees meer >

Klantwaardering

9,1

Prachtige reis in september met de herfstkleuren. Mede dankz...
Prachtige reis in september met de herfstkleuren. Mede dankzij chauffeur/gids Mike en de gezellige reisgenoten een onvergetelijke vakantie geworden. Genoten van de excursies o.a. helicoptervlucht naar de beren en vluchten boven Denali en wandeling op de gletsjer. Een aanrader!

Heiltje V. - 10,0
Terug naar boven