Reis en boek met Djoser zekerheid

Reis en boek met Djoser zekerheid

Kies je voor Djoser dan kies je voor zekerheid en flexibiliteit. Nu met tijdelijk versoepelde reserveringsvoorwaarden, maar altijd met optimale zorg tijdens de reis. Deze versoepelde voorwaarden gelden voor alle nieuwe boekingen vanaf 15 juli t/m 30 september voor reizen met vertrek voor 01 april 2021. Voor Europese bestemmingen met vertrek voor 01 juni 2021.

  • We kunnen ons voorstellen dat het een fijn gevoel geeft dat het mogelijk is om je boeking te wijzigen. Dit kan tot 60 dagen voor vertrek geheel kosteloos.
  • Mocht Djoser de reis niet kunnen uitvoeren vanwege een negatief reisadvies (code oranje of rood) dan wordt de betaalde reissom binnen 14 dagen volledig terugbetaald. Dus geen corona-voucher.
  • Normaal dient de volledige reissom 56 dagen voor vertrek voldaan te zijn. Deze betalingstermijn is tijdelijk aangepast naar 42 dagen voor vertrek. Dat betekent ook dat het mogelijk is om zelf de reis te annuleren tot 42 dagen voor vertrek waarbij alleen de aanbetaling als kosten worden berekend.
  • Bij Djoser gaan veel alleenreizenden mee. Omdat het in deze tijd prettig is om een eigen kamer te hebben tijdens je reis bieden we 30% korting aan op álle eenpersoonskamers.

Altijd bij Djoser

  • Djoser is aangesloten bij ANVR en SGR, dat geeft extra veiligheid. Djoser is altijd bereikbaar en zal in geval van problemen snel en doeltreffend een oplossing bieden. Bij Djoser ben je verzekerd van hulp en bijstand, bijvoorbeeld in geval van een repatriëring.
  • Djoser reisbegeleiders zijn bekend met de bestemming, enthousiast en goed getraind. En volledig op de hoogte van de op dat moment geldende coronaregels. Een vertrouwd en zeker aanspreekpunt tijdens de gehele reis.
  • Uiteraard houden wij ons aan de algemene protocollen van de RIVM om de veiligheid van onze reizigers te waarborgen. Daarbij nemen wij extra maatregelen om zonder zorgen te reizen. Zo zetten we waar mogelijk extra grote bussen in en worden deze dagelijks goed gereinigd en gedesinfecteerd.
  • Djoser werkt in alle landen samen met een lokale vertegenwoordiger. Zo zijn we goed op de hoogte van plaatselijke maatregelen en is er altijd deskundige assistentie aanwezig op de achtergrond. Een prettige gedachte.
  • De hotels waar we overnachten zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit, hygiëne en ligging en voldoen aan de landelijk geldende coronamaatregelen.
Terug naar boven