De zekerheid van Djoser

De zekerheid van Djoser

Met veel genoegen hebben we afgelopen tijd diverse reizen georganiseerd, onder andere naar Polen, Griekenland, Portugal, Italië en de Azoren. Daarbij is gebleken dat we met een paar aanpassingen goed en verantwoord op reis kunnen - maar natuurlijk alleen als het echt kan. Ook in het najaar en winter staan er reizen gepland naar bijvoorbeeld Madeira, IJsland en een wandelreis naar de Algarve.

Op deze pagina lees je alles over het boeken van een reis in deze bijzondere tijd en waarom je dat veilig en met vertrouwen bij Djoser kan doen.

Voor vertrek

Kies je voor Djoser dan kies je voor zekerheid en flexibiliteit. Dankzij onze soepele voorwaarden kun je met vertrouwen je reis boeken.

 • We kunnen ons voorstellen dat het een fijn gevoel geeft dat het mogelijk is om je boeking te wijzigen. Dit kan tot 60 dagen voor vertrek geheel kosteloos.
 • Mocht Djoser de reis moeten annuleren vanwege een negatief reisadvies (code oranje of rood), dan wordt de betaalde reissom binnen 14 dagen volledig terugbetaald. Dus geen voucher.
 • Djoser is aangesloten bij ANVR en SGR, dat geeft extra zekerheid. Zo is je voucher of (aan) betaling gegarandeerd door de SGR.
 • Het is verstandig om een goede annuleringsverzekering af te sluiten voor het geval er iets gebeurt waardoor je niet op reis kunt. Djoser biedt een standaard-, en een Allrisk-annuleringsverzekering aan met een uitgebreidere dekking. Lees hier meer over de verzekeringen.
 • Via Mijn Djoser blijf je als reiziger op de hoogte van de laatste informatie. We informeren je over de lokale regels en eventuele wijzigingen.
 • Op veel van onze reizen gaan alleenreizenden mee. Het is in deze tijd prettig is om een eigen kamer te hebben tijdens je reis. Bij Djoser boek je een 1-persoonskamer met een lage toeslag.

Gaat mijn reis door?

 • Djoser zal alleen je reis uitvoeren met een groen of geel (positief) reisadvies. Je gaat dus nooit op vakantie naar een gebied met een oranje of rood (negatief) reisadvies.
 • Dankzij onze kundige lokale vertegenwoordiging is Djoser altijd op de hoogte van het laatste nieuws en kunnen we op basis hiervan de juiste beslissingen nemen.
 • Voor elke Djoser reis geldt een minimum aantal boekingen. Als dit minimum is behaald, vaak 8 personen, dan kan de reis doorgaan.

Tijdens de reis

Ook tijdens de reis ben je verzekerd van goede en betrouwbare ondersteuning.

 • Djoser is 24/7 bereikbaar en zal in geval van problemen snel en doeltreffend een oplossing bieden.
 • Mocht er tijdens de reis een reisbeperking ontstaan, dan passen wij het reisschema daarnaar aan, en indien nodig, zorgen wij ervoor dat je zo snel mogelijk naar huis kan.
 • Bij Djoser ben je verzekerd van hulp en bijstand, bijvoorbeeld in geval van een repatriëring.
 • Djoser reisbegeleiders zijn bekend met de bestemming, enthousiast en goed getraind. En volledig op de hoogte van de op dat moment geldende coronaregels. Een vertrouwd en zeker aanspreekpunt tijdens de gehele reis.
 • Djoser werkt in alle landen samen met een lokale vertegenwoordiger. Zo zijn we goed op de hoogte van plaatselijke maatregelen en is er altijd deskundige assistentie aanwezig op de achtergrond. Een prettige gedachte.
 • Uiteraard houden wij ons aan de algemene protocollen van de RIVM om de veiligheid van onze reizigers te waarborgen. Daarbij nemen wij extra maatregelen om zonder zorgen te reizen. Zo zetten we waar mogelijk extra grote bussen in en worden deze dagelijks goed gereinigd en gedesinfecteerd.
 • De hotels waar we overnachten zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit, hygiëne en ligging en voldoen aan de landelijk geldende coronamaatregelen.


Veel gestelde vragen en reisadviezen

We hebben een lijst met antwoorden op de meest gestelde vragen samengesteld. Op de website van de ANVR kun je trouwens ook veel informatie vinden over reizen en boekingen in de huidige situatie. Ook kun je eenvoudig het reisadvies per land raadplegen op de website het ministerie van Buitenlandse Zaken.


Nog vragen?

Heb je nog een vraag over Djoser en COVID-19 of heb je een specifiekere vraag over één van onze reizen? Bel ons dan gerust. We zijn van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:30 telefonisch (071-5126400) bereikbaar. Natuurlijk kun je ons ook e-mailen, appen of met ons chatten via de website. We staan je graag te woord.

Terug naar boven